Първоначално изпратено от newkid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Last edited by Tradanza; 22.07.2010, 11:43.
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКрасито Николов липсва много - той беше истински индикатор за компаниите.
Където си купеше акции, компанията се сриваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...Never argue with idiots - they will bring you down to their level and then beat you with experience. ...
It's no use arguing unless you can reason.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВъпрос такъв /влязох от една заключена тема/:
-Едно и също ли е да изчезнеш и да те баннат? Значи ли, че, когато не пишеш и някой се е затъжил за теб, ти си, м/у другото, наказан с БАН?
Идеята ми беше да има тема, в която да се обявят ясни правила за банване, както и форумците, които са баннати, за да не се налага да се задават глупави въпроси къде е този или онзим ама нейсе- ще трябва пак да драсна до Инвестора 2 реда, та да се разберем...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениена мен ми се изгуби един Трол.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнениеИ батко го няма....... абе, къде е батко бе?
Коментар
-
И батко го няма....... абе, къде е батко бе?
Last edited by малкия прасчо; 20.07.2010, 15:54.Абе, къде е батко бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнениеKrasimir Nikolov
Където си купеше акции, компанията се сриваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...че има ли още останали в бегетовицата места за палатки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеНа палатки е.自由西藏
Коментар
Коментар