Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениезащо...
Коментар
-
Q10
лично аз купувам...за сега нямам намерения да продавам,дори и заради лека спекула
пък и известно време ще съм болничен инвентар,така че ще определено ще си бъда инвеститор/донор/ по дадени позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеБлагодарности. Надявам се, че няма да забравиш, да ни подсетиш за покупки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеBFB не е интересна вече, кво да праим тук. Има други пазари и много курви за чукане. Но ще ви кажем кога да купувате, както ви казахме кога да продавате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеВ голяма заблуда си. (със 100-те %-та)
Коментар
-
Q10
Първоначално изпратено от cmexypko Разгледай мнениеАз поне съм си тука, където винаги съм бил! Под масата в ъгъла :-) .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениеКъде са Цезар,Смехурко,Съни, Колчо Слепеца с невероятния си хумор? Къде са?Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНа 100% и продължават да си отиват!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеАбе, да са изчезнали, да са изчезнали, колко да са изчезнали !? Не ми се вярва да са изчезнали на 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеBFB не е интересна вече, кво да праим тук. Има други пазари и много курви за чукане. Но ще ви кажем кога да купувате, както ви казахме кога да продавате.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеНо ще ви кажем кога да купувате, както ви казахме кога да продавате.
Коментар
Коментар