Всеки път го правиш това. Само ще ти кажа, че когато съм ги писал тези неща съм бил първи курс студент. От тогава доста време е е изтекло. И в крайна сметка, ако проследиш разговора ще осъзнаеш, че в крайна сметка се оказах прав. Компанията се оказа несполучлива инвестиция и съвършена за мажоритарните собственици.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеспоменЪ, подозирам че с връщането си във форума дадох поне малко смисъл на жалкото ти съществуване. Дерзай симпатяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПрегорял?Просто ми писна да ме обиждат някакви шутове и помолих Мариян да ме изтрие. Всеки греши понякога няма безгрешни хора.
просто по-голям измекяр от теб във форума не е имало никога. веднага се аргументирам: Биовет АД - нашия николчо плюе по акцията, но в същото време купува, след като купи започва да възхвалява, после продава с няколко стинки горница и отново започва да плюе. след няколко седмици отново купува и отново възхвали. следва един дълъг период от време, когато всичко на БФБ скача, само николчовия Биовет седи на едно място, при което следват обиди към всички: как може да сте слепи да не виждате потенциала на биовет. накрая не му издържат нервите и отново продава и отново започва да плюе. и това не е всичко - някой си поигра и копна старите мнения на николчо и той какво мислите направи: влезе и си изтри всички мнения по темата - буагхахахахаххаха
ами ти си абсолютен нещастник бе николчо
всеки може да сгреши, ама единици са тези, които падат толкова ниско като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПрегорял?Просто ми писна да ме обиждат някакви шутове и помолих Мариян да ме изтрие. Всеки греши понякога няма безгрешни хора.
не им обръщай вниманиетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТой Никола сам си ги сменяше никовете. Момчето явно прегоря. Имаше акъл, но с толкова грешни прогнози, например ОЦК... не издържа. Въпреки че сме се карали много го уважавам за това, че пишеше със собственото си име.Просто ми писна да ме обиждат някакви шутове и помолих Мариян да ме изтрие. Всеки греши понякога няма безгрешни хора.
The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеТеб не те и питаме. Знаем ти вижданията.
Martingale е бил винаги по рязък и по краен песимист от мене който съм бил и оптимист през 2008 г. и когато целият форум е скачал срещу него с него сме водили нормален диалог.... преди години.
въпросът е не в това какво мисля аз а в какво неговите мисли се различават от мойте и на какви доводи са стъпили освен глобални и технически през призмата на действителността в БГ.
Защото купувайте за последните три години сме чували от всички фактори на борсата и държавата/ама ние купуваме а не те/ а сме на Софикс 380 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение.... даже и аз днес записах акции на Дойче банк а не на българска компания...заради отношението на държавата ,мажоритарите ,КФН и БФБ към миноритарите и борсата като цяло.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеBulgaria izliza ot krizata s gore dolu stabilni makropokazateli, investitorskia interes se vrusta, nqma izgledi za dvoina recesia navun. Vlizame pak v period na svruh likvidnost kato prez 2001. Az razvurzvam kesii. Eksportno orientirani kompanii, turizum, metalurgia, himia. Real estate dosta po-kusno. I stiga ste pitali, deistvaite.заради отношението на държавата ,мажоритарите ,КФН и БФБ към миноритарите и борсата като цяло.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеBulgaria izliza ot krizata s gore dolu stabilni makropokazateli, investitorskia interes se vrusta, nqma izgledi za dvoina recesia navun. Vlizame pak v period na svruh likvidnost kato prez 2001. Az razvurzvam kesii. Eksportno orientirani kompanii, turizum, metalurgia, himia. Real estate dosta po-kusno. I stiga ste pitali, deistvaite.
Коментар
Коментар