Първоначално изпратено от Гари
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеFacts (Forex Master) е баннат, може да питаш модитата, по чие оплакване и защо - не че ще си направят труда да ти отговорят, ама всеки опит е безплатен, налЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещот ме домързя (ритахме до 20.30 и трябваше един душ да хвърля, пък и даваха волея), ама за сметка на това ще компенсирам с гостуването на Лил. Пък и Бироиту не са ми дразнител, честно, иначе съм ходил в "Храма" ви - добра публика, но все пак сте далече от мащабите на нашите и чорбетата. Иначе мача беше добър - ако играете така, може пак да се пробвате за купата, при добър жребий, и този път обещавам да дойда да ви гледам на Герена за евротурнирите, че сега не успях, заради морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнениеГруйо, четох из форума твой коментар, писан във времевия интервал 21:00 - 22:45 на 26.09.2010г.
що не си бил на стадиона бре, левскариноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеНа мен ми липсва Facts. Що псувни отнесе тоя човек 2007 г. докато се скъсваше да убеждава хората, че идва смяна на тренда и всичко ще се срине. И беше прав. Но му писна да го хулят и се махна. И аз съм спорил с него защото смятах позициите му за твърде крайни. Е, не бяха. Затова - моите уважения. Дано се върне да го поздравя.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДа не вземете да се взèмете накрая?
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪок, квото било-билоПървоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеDeal.
Коментар
-
На мен ми липсва Facts. Що псувни отнесе тоя човек 2007 г. докато се скъсваше да убеждава хората, че идва смяна на тренда и всичко ще се срине. И беше прав. Но му писна да го хулят и се махна. И аз съм спорил с него защото смятах позициите му за твърде крайни. Е, не бяха. Затова - моите уважения. Дано се върне да го поздравя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнениеок, квото било-билоThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПрегорял? Просто ми писна да ме обиждат някакви шутове и помолих Мариян да ме изтрие. Всеки греши понякога няма безгрешни хора.
И от Спомен също има полза...!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсеки път го правиш това. Само ще ти кажа, че когато съм ги писал тези неща съм бил първи курс студент. От тогава доста време е е изтекло. И в крайна сметка, ако проследиш разговора ще осъзнаеш, че в крайна сметка се оказах прав. Компанията се оказа несполучлива инвестиция и съвършена за мажоритарните собственици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеспоменЪ,
за човек, който при бичи пазар пише с един ник, а при мечи с друг си меко казано нагъл.
разбирам някой да критикува никола, но точно ти..
Внимавай как се държиш Берти, ще му влезеш в картотеката на Цпомень и ще вземе и твои цитати да вади от архива на 5-тата секунда.
Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар