Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Цялата Валутна търговия изчезна заедно с участниците си! Главната заслуга за което, е на онова прекалило пернишко модерадорче фен на фалиралото цска отговарящо и за запознанствата в несъщестуващото а-ха.Колко трафик загуби сайта,едва ли някой може да изчисли.....
Очаквам новата порция изчезнали да е от Биткойна - хорото е поведено още от края на лятото,но е вярно и друго,че за там важи LIFO (Последен на Вход - Първи на Изход).Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи аз скърбя по много изчезнали съфорумници,
на първо място е форумната фурия stefi, много лошо момиче.
други които ми липсват са skeptika, avram4o, green hawk, все силни участници във ВСИЧКИ имотни теми.
Коментар
-
Много ги нема
Аз си дращя. Номер 16 съм.,
Преди мен от пишещите са са само
https://www.investor.bg/users/index/15/
и Мариян щото е връзкар
Коментар
-
Първоначално изпратено от arneg Разгледай мнениеМога да споделя,че по-голямата част от знанията си получих от форума.За каквото съм питал винаги ми е отговорено.Вярно е,не съм от активните форумци и това може да ме е спасило от заяждане.Благодаря на всички които са ми помагали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikoj Разгледай мнение
Дойдох наскоро, но следя форума от самото начало.
Някога имаше взаимопомощ и познание, сега само се дразним едни други.
Но така е по форумите на целия свят.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВсичко с времето си...
за това пък дойдоха млади и нови...
Важното е нивото да не пада!
Някога имаше взаимопомощ и познание, сега само се дразним едни други.
Но така е по форумите на целия свят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВсичко с времето си...
за това пък дойдоха млади и нови...
Важното е нивото да не пада!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеИ ЛУК го няма.
Избичен яко, не може да седи и да лежи от болка, И от толкова стоене в партер така се е уморил, така му се спи, че даже вече не може и да чукне няколко клавиша пред компа.
ПС
Вижда се от 3800 километра.Last edited by Ташунко със сапа; 08.01.2018, 09:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми и двамата бяха яростни антифенове на ЕУБГ и бяха един след друг....Фактс се отказа и после дойде Форекса . В мойте постове винаги съм го наричал Фактс и той не е отричал а в началото даже и потвърди че е той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеFacts и Forex Master определено не бяха един и същ човек.
Коментар
Коментар