Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи-пазете се от Виваком
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от петър71 Разгледай мнениеНе човеци а мулета са тези виваком вчера ми се обажда операторка на виваком и ми казва ,че днес ще има промоция в нашия град и да отида да ми пуснат телевизия почнах да обяснявам на мизерната,че две години ми беше достатачно да съм им абонат тя жалката не може да ме разбере пак ме навива.Докато не прекъснах разговора се си настояваше да им стана абонат нагли мизерници са това вивакомците
Така с измисления и криминален /чл.209 от НК/ договор те ме отказаха завинаги от себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТея са най-наглите мизерници, които познавам!!! А търговците им са толкова нагли парчета, че са направо противни! Вика ми един от тях, че в моя квартал предлагали безплатна телевизия (някаква промоция) + не знам си още какво, искам ли да се включа... Казвам им НЕ, а те "Ама кой отказвал безплатна телевизия?!?" И пак взе да ме навива... баси наглите, поне от дума да разбират...
Коментар
-
Тея са най-наглите мизерници, които познавам!!! А търговците им са толкова нагли парчета, че са направо противни! Вика ми един от тях, че в моя квартал предлагали безплатна телевизия (някаква промоция) + не знам си още какво, искам ли да се включа... Казвам им НЕ, а те "Ама кой отказвал безплатна телевизия?!?" И пак взе да ме навива... баси наглите, поне от дума да разбират...Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
подновяване на договор с НЕТИТУЛЯР
Вива ком )- искам да попитам имали случай с подновени договори на стационарни телефони с човек който не е титуляр . Става въпрос за възрастни хора които са мои баба и дядо . За втори път и то за 2 години ги карат да преподписват договор при условие че баща ми е титул .На 11.06.12 под строй са закарали цяло село да си преподписва договорите, защото иначе щели да им спрат телефоните .Тарифите, които им предлагат са най -високите ,без каквито и да е минути .Това е НЕДОПУСТИМО НАГЛО И ПРОТИВОЗАКОННО.Разчитат на това че хорицата не разбират и ги лъжат най - отвратително .Трябва ли да позволяваме това да се случва с наши близки .
Това се случва в Пловдивско село има ли други такива случаи .
Коментар
-
Ако не всеки, то поне всеки втори в България е имал неприятности с мобилните си оператори. Лоялност и коректност от тяхна страна няма – бъдете нащрек!
Професор Дренска е тормозена в продължение на 4 месеца по телефона, а от пресцентъра на Vivacom се подиграват!
http://www.chudesa.net/vivacom-%D0%B...1%D0%BA%D0%B0/
Коментар
-
леле мале,няколко дена след спиране на телевизията на виваком ми предлагат вивакомците да им стана абонат на телевизията за осемдесет стотинки месечна такса за 40канала как ли си помислиха горките,че може да ме вържат с още едногодишен договор с телевизия некачественна и си правят когато си решат ъпдейтване на телевизията колко жалки оператори има пазете се от тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКлиент съм на Мтел, Виваком и Близу .. така, че не може да се каже, че съм голям фен на вивата..освен,че се опитвам да бъда обективен.
За разлика от теб моето присъствие в този форум не се състои от три поста обиди по адрес на дадена фирма. Бих казал, че поведението ти е абсолютно ламерско и че със сигурност не си от ПР екипа на Глобул.
А това дали вивакома е зле или не показва темпа на нарастване на приходтие им от моблни услуги... нали се сещаш, че докато те качват твоите любимци глобул губят пазар.Last edited by петър71; 28.04.2012, 12:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto Разгледай мнениепетърчо, петърчоооо, добре че модераторите във форума дремят та можеш да пишеш глупости на воля. Моля модераторите да прилагат еднакви критерии към участниците .
А ти Петърчо избирай на воля те ти мтел те ти глобул .
Коментар
-
Първоначално изпратено от петър71 Разгледай мнениеколега колко ти плащат виваком да не им уронваш престижа ти платежоспособен ли си?
За разлика от теб моето присъствие в този форум не се състои от три поста обиди по адрес на дадена фирма. Бих казал, че поведението ти е абсолютно ламерско и че със сигурност не си от ПР екипа на Глобул.
А това дали вивакома е зле или не показва темпа на нарастване на приходтие им от моблни услуги... нали се сещаш, че докато те качват твоите любимци глобул губят пазар.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от петър71 Разгледай мнениеабе,честно да ти кажа в глобул съм повече от шест години говоря повече от нееобходимото езика ми се исприщва от приказки по телефона и пак съм си доволен от тях а за виваком таман кажеш ало и са те излъгали с поне пет минути дано не съм вулгарен ама педе..си са си виваком и такива ще си останатЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениение хубаво ще се пазим от виваком, но да не би глобул или м-тел да са по-добри? ,,, може би в ценообразуването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеотивай в мтел или глобул..определено ще ти дойде 'изгодно'
Коментар
Коментар