IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Според мен върха на мизерията беше когато подлъгаха стотици хиляди пенсионери да сключат така наречения дистанционен договор, който не го обясняваха като такъв, а като продължение на съществуващия безсрочен. Аз тогава реших да си запазя стационарния номер, щото според ЕВРОПА номера върви с човека а не с мизерниците и те пощръкляха! Понеже минах към други мизерници, но не толкова големи, онези другите ми дадоха 15 минути безплатни допълнително на месец само за рекламата, че съм към тях а пък ползвам номер на БТК.
    Така с измисления и криминален /чл.209 от НК/ договор те ме отказаха завинаги от себе си.
    мен също ме подведоха с сделка от разстояние но със съдействие на кзп и крс веднага прекратиха договора а комисия защита на потребителя им е наложила супер яка глоба затова е хубаво да си търсим правата

Коментар

• Първоначално изпратено от петър71 Разгледай мнение
      Не човеци а мулета са тези виваком вчера ми се обажда операторка на виваком и ми казва ,че днес ще има промоция в нашия град и да отида да ми пуснат телевизия почнах да обяснявам на мизерната,че две години ми беше достатачно да съм им абонат тя жалката не може да ме разбере пак ме навива.Докато не прекъснах разговора се си настояваше да им стана абонат нагли мизерници са това вивакомците
      Според мен върха на мизерията беше когато подлъгаха стотици хиляди пенсионери да сключат така наречения дистанционен договор, който не го обясняваха като такъв, а като продължение на съществуващия безсрочен. Аз тогава реших да си запазя стационарния номер, щото според ЕВРОПА номера върви с човека а не с мизерниците и те пощръкляха! Понеже минах към други мизерници, но не толкова големи, онези другите ми дадоха 15 минути безплатни допълнително на месец само за рекламата, че съм към тях а пък ползвам номер на БТК.
      Така с измисления и криминален /чл.209 от НК/ договор те ме отказаха завинаги от себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Тея са най-наглите мизерници, които познавам!!! А търговците им са толкова нагли парчета, че са направо противни! Вика ми един от тях, че в моя квартал предлагали безплатна телевизия (някаква промоция) + не знам си още какво, искам ли да се включа... Казвам им НЕ, а те "Ама кой отказвал безплатна телевизия?!?" И пак взе да ме навива... баси наглите, поне от дума да разбират...
        Не човеци а мулета са тези виваком вчера ми се обажда операторка на виваком и ми казва ,че днес ще има промоция в нашия град и да отида да ми пуснат телевизия почнах да обяснявам на мизерната,че две години ми беше достатачно да съм им абонат тя жалката не може да ме разбере пак ме навива.Докато не прекъснах разговора се си настояваше да им стана абонат нагли мизерници са това вивакомците

Коментар

• Тея са най-наглите мизерници, които познавам!!! А търговците им са толкова нагли парчета, че са направо противни! Вика ми един от тях, че в моя квартал предлагали безплатна телевизия (някаква промоция) + не знам си още какво, искам ли да се включа... Казвам им НЕ, а те "Ама кой отказвал безплатна телевизия?!?" И пак взе да ме навива... баси наглите, поне от дума да разбират...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• подновяване на договор с НЕТИТУЛЯР

Вива ком )- искам да попитам имали случай с подновени договори на стационарни телефони с човек който не е титуляр . Става въпрос за възрастни хора които са мои баба и дядо . За втори път и то за 2 години ги карат да преподписват договор при условие че баща ми е титул .На 11.06.12 под строй са закарали цяло село да си преподписва договорите, защото иначе щели да им спрат телефоните .Тарифите, които им предлагат са най -високите ,без каквито и да е минути .Това е НЕДОПУСТИМО НАГЛО И ПРОТИВОЗАКОННО.Разчитат на това че хорицата не разбират и ги лъжат най - отвратително .Трябва ли да позволяваме това да се случва с наши близки .
            Това се случва в Пловдивско село има ли други такива случаи .

Коментар

• Ако не всеки, то поне всеки втори в България е имал неприятности с мобилните си оператори. Лоялност и коректност от тяхна страна няма – бъдете нащрек!
              Професор Дренска е тормозена в продължение на 4 месеца по телефона, а от пресцентъра на Vivacom се подиграват!
              http://www.chudesa.net/vivacom-%D0%B...1%D0%BA%D0%B0/

Коментар

• леле мале,няколко дена след спиране на телевизията на виваком ми предлагат вивакомците да им стана абонат на телевизията за осемдесет стотинки месечна такса за 40канала как ли си помислиха горките,че може да ме вържат с още едногодишен договор с телевизия некачественна и си правят когато си решат ъпдейтване на телевизията колко жалки оператори има пазете се от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Клиент съм на Мтел, Виваком и Близу .. така, че не може да се каже, че съм голям фен на вивата..освен,че се опитвам да бъда обективен.

За разлика от теб моето присъствие в този форум не се състои от три поста обиди по адрес на дадена фирма. Бих казал, че поведението ти е абсолютно ламерско и че със сигурност не си от ПР екипа на Глобул.

А това дали вивакома е зле или не показва темпа на нарастване на приходтие им от моблни услуги... нали се сещаш, че докато те качват твоите любимци глобул губят пазар.
                  колега мисля,че ако видиш на пътя боклук и кажеш,че мястото на въпросния отпадък е в коша обиждаш ли или си казваш точно мнението?Аз когато съм започнал да се интересувам от сателитна телевизия и да ползвам такава съм придобил много опит и знания.Ползвам и мобилни тилефони много от рано така,че запази си мнението за себе си не учи кой какво да прави и остави хората въпреки и нови да могат да си изразяват мненията а те операторите,че всички са доло горе едни така си е и затуй няма хора на сто процента доволни от някого и не губи пазар глобул а го губят виваком дано си се интересувал добре
                  Last edited by петър71; 28.04.2012, 12:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto Разгледай мнение
                    петърчо, петърчоооо, добре че модераторите във форума дремят та можеш да пишеш глупости на воля. Моля модераторите да прилагат еднакви критерии към участниците .
                    А ти Петърчо избирай на воля те ти мтел те ти глобул .
                    не обиждай модераторите,те не дремят а ако видиш на пътя едно магаре и кажеш:ето там има магаре дали обиждаш даденото магаре или си му казваш името определено в говоримия ни език мисля,че не обиждаш никого за глупостите исписани от виваком знаят и кзп и крс така че плащат си глобите и......Никой не бяга от хубавото защо ли съм на път да залича всички договори с виваком?

Коментар

• не спорете, сите са маскари

Коментар

• петърчо, петърчоооо, добре че модераторите във форума дремят та можеш да пишеш глупости на воля. Моля модераторите да прилагат еднакви критерии към участниците .
                        А ти Петърчо избирай на воля те ти мтел те ти глобул .

Коментар

колега колко ти плащат виваком да не им уронваш престижа ти платежоспособен ли си?
                          Клиент съм на Мтел, Виваком и Близу .. така, че не може да се каже, че съм голям фен на вивата..освен,че се опитвам да бъда обективен.

За разлика от теб моето присъствие в този форум не се състои от три поста обиди по адрес на дадена фирма. Бих казал, че поведението ти е абсолютно ламерско и че със сигурност не си от ПР екипа на Глобул.

А това дали вивакома е зле или не показва темпа на нарастване на приходтие им от моблни услуги... нали се сещаш, че докато те качват твоите любимци глобул губят пазар.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

абе,честно да ти кажа в глобул съм повече от шест години говоря повече от нееобходимото езика ми се исприщва от приказки по телефона и пак съм си доволен от тях а за виваком таман кажеш ало и са те излъгали с поне пет минути дано не съм вулгарен ама педе..си са си виваком и такива ще си останат
                            Колега или си уникален късметлия или си човек на глобул.Мен глобул повече от 5 години ме тормозиха за едни 68лв за които имах документ,че не им ги дължа.Но след като смениха 4 фирми по съвет на адвокат им ги платих защото деиствително времето изгубено по дела не струва тези пари.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

ние хубаво ще се пазим от виваком, но да не би глобул или м-тел да са по-добри? ,,, може би в ценообразуването.
                              колега колко ти плащат виваком да не им уронваш престижа ти платежоспособен ли си?

Коментар

отивай в мтел или глобул..определено ще ти дойде 'изгодно'
                                абе,честно да ти кажа в глобул съм повече от шест години говоря повече от нееобходимото езика ми се исприщва от приказки по телефона и пак съм си доволен от тях а за виваком таман кажеш ало и са те излъгали с поне пет минути дано не съм вулгарен ама педе..си са си виваком и такива ще си останат

Коментар

Working...
                                X