IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
    Не бе няма проблем вярвам ти. Както писах по- долу всички оператори се пробват да измъкнат още парички с някакъв не-съвсем лоялен или замаскиран казус.
    Моето становище по въпроса е , че Вивател не че не правят мушенгии с дребния шрифт а че при трите оператора има градация:

1 - М-тел. - тук не ти се обяснява защо ти се взимат парите-просто ги дължиш - няма проблем с договора и не можеш да ги осъдиш за отчитане , което те си правят без твой кинтрол.
    2 - Глобул - от някъде изникват сметки за интернет ако не внимаваш -по договор.
    3 - Вивател всичко е по договор с много клаузи и се иска много четене .
    Подкрепям напълно.Не,че вивата е връхчето на сладоледа но на фона на другите два са супер
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от bokos Разгледай мнение
      На magi208 мога да изпратя копие от решението на съда, за да отпаднат съмненията, че играя за някого.
      Не бе няма проблем вярвам ти. Както писах по- долу всички оператори се пробват да измъкнат още парички с някакъв не-съвсем лоялен или замаскиран казус.
      Моето становище по въпроса е , че Вивател не че не правят мушенгии с дребния шрифт а че при трите оператора има градация:

1 - М-тел. - тук не ти се обяснява защо ти се взимат парите-просто ги дължиш - няма проблем с договора и не можеш да ги осъдиш за отчитане , което те си правят без твой кинтрол.
      2 - Глобул - от някъде изникват сметки за интернет ако не внимаваш -по договор.
      3 - Вивател всичко е по договор с много клаузи и се иска много четене .
      Last edited by magi208; 14.08.2014, 12:56.

Коментар

• На magi208 мога да изпратя копие от решението на съда, за да отпаднат съмненията, че играя за някого.

Коментар

• Понеже моята сага продължи повече от година, е ставало на въпрос тук таме за това и разбрах колко много хора са прецакани по един или друг начин.Ако направим партия , може да съберем процент да влезнем в парламента

Коментар

• С Бибасом имах няколко договора. На 26-ти май т.г. подадох заявление, че прекратявам всичко. До края на Юни не бяха прекратили, щото съм бил забавил плащането - платих първите дни на Юли. "Ама сега не можем, телефонът ви е изключен, трябва да подадем заявление, да го активират и тогава да закрием услугите"
            -Добре, казвам им, фактурата е в ръцете ми, че съм ви платил всичко. АКО не ми прекратите договора незабавно, не само няма да ви дам нито стотинка повече, ами ще се постарая да ви направя поредната доза антиреклама. Ще ви отбия нови 5 клиента, пък вие чакайте банан да падне.
            Заради момъка, дето досега ми движеше документите в компанията, реших: Няма да се заяждам, АКО ми прекратят договора окончателно И не ми искат повече пари.
            Момъкът ми се обажда около 20-ти Юли, казва, "Всичко е приключило, договорът Ви е прекратен".
            -Чудесно, викам си, мир да има...
            Ала на 4-ти ми пристига хартийка, пише нещо за 9,36 лв. и аз изкипях.
            И тук писах, недоволен.
            Налага се, обаче, да призная: Днес / редакцията е от 14.08.2014/ МИ ВЪРНАХА 9,36 лв. задето имало период, за който съм платил, а договорът бил вече прекратен. Трябва да призная, бях приятно изненадан.
            Та, последното указва на това, че силно зависят нещата и от онези, дето са в офисите им. Има ли желание, оказва се, всичко може. Заравям томахавката.
            Last edited by Pyramid; 14.08.2014, 11:34.

Коментар

• Осъдих Вива ком

Аз осъдих Вива ком,защото ми фалшифицираха договора,моят беше от три страници,точно както го бях заявил,а техният от пет страници,с включена допълнителна услуга.Е,ставаше дума са 5 лв. на месец,но не обичам да ме цакат с топла бира. Използваха подписа ми,дето го слагам в някакво черно прозорче с електронна писалка.Три месеца ходих по офиси и магазини,безкрайни разовори с оператор,кореспонденция по имейл,казвам им че е станала грешка,но на всякъде едно и също. На края ми писна и им заведох дело .Спечелих го на 28.април,съдът обяви техния договор с допълнителната услуга за нищожен,но наглеците продължиха да ми вземат парите,докато не изтече едногодишния срок според тях в началото на юли.Вярно,съдът присъди смешна сума,едва си покрих разходите,но те на това разчитат.Все едно слон да усети ухапване от комар.Макар,че са длъжни да ми върнат надвзетата сума с лихвите за една година ,още не са го сторили.Ще им спрена ново дело,този път за неизпълнение на съдебно решение и пак ще пиша.Един клиент да им откажа,ще съм доволен.Лично аз днес отивам да избера друг оператор,да ги видя що за стока са те. Лек ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                Доста яка тема - пазарът и цифрите говорят сами за това кой, кой е сред българските телекоми. Като чета темата се чудя толкова ли са го закъсали Мтел, та са го докарали до писане по форумите . То ясно, че след последните няколко отчета им е тежко, но все пак, да запазят благоприличие.
                Да умират гадовете от Ментел ! За тях няма закони и граница на безочието !!!
                След тях минах през Глобул и ви гарантирам ,че са 2 пъти по-коректни.

От както съм на Виваком се родих втори път и съм сигурна , че в тази държава няма по-коректен оператор .

Коментар

• Виваком, ако не знаете е собственност на КТБ, както ТВ 7, Лафка и др. и имат много агресивна политика с цел монополизиране на пазара, премахване на големите играчи и затова и Виваком се опитва, чрез изгодни предложения да станат първи и след това те да определят правилата. Моето скромно мнение е, че не успяват, тъй като бизнеса особедно в София и другите големи градове си останаха в МТел, а и покритието им не е на тяхното ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    по телефона, без да ходиш в офис. звъниш на 123 и се свързваш с техен представител.
                    тогава при промяна на плана датата на приключвне на договора не се променя. при мен си остана 24.02 2014.
                    Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Я разкажи как става това
                      по телефона, без да ходиш в офис. звъниш на 123 и се свързваш с техен представител.
                      тогава при промяна на плана датата на приключвне на договора не се променя. при мен си остана 24.02 2014.
                      Last edited by NYSERookie; 29.06.2014, 15:41.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                        Доста яка тема - пазарът и цифрите говорят сами за това кой, кой е сред българските телекоми. Като чета темата се чудя толкова ли са го закъсали Мтел, та са го докарали до писане по форумите . То ясно, че след последните няколко отчета им е тежко, но все пак, да запазят благоприличие.
                        Никога в ментел абсолютни тарикати

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          аз пък съм доволен от тях, с малки изключения. след като вече съм с безсрочен договор / не успяха да ме излъжат да преподпиша за две години срещу подарък nokia 100 / , реших да сменям тарифния план.в шест различни офиса ми обясняваха как при промяна не можело да остане безсрочен договора , а трябвало да подпиша нов минимум едногодишен договор.чак в седмия магазин едно лелче се изпусна , че има начин и ми го каза та сега съм с променен тарифен план и продължавам да съм с безсрочен договор. общо взето всичките са от един дол дренки. new operator, same sh.t
                          Я разкажи как става това

Коментар

• аз пък съм доволен от тях, с малки изключения. след като вече съм с безсрочен договор / не успяха да ме излъжат да преподпиша за две години срещу подарък nokia 100 / , реших да сменям тарифния план.в шест различни офиса ми обясняваха как при промяна не можело да остане безсрочен договора , а трябвало да подпиша нов минимум едногодишен договор.чак в седмия магазин едно лелче се изпусна , че има начин и ми го каза та сега съм с променен тарифен план и продължавам да съм с безсрочен договор. общо взето всичките са от един дол дренки. new operator, same sh.t
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Доста яка тема - пазарът и цифрите говорят сами за това кой, кой е сред българските телекоми. Като чета темата се чудя толкова ли са го закъсали Мтел, та са го докарали до писане по форумите . То ясно, че след последните няколко отчета им е тежко, но все пак, да запазят благоприличие.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
                                Здравейте българи,
                                тия от БТК - виваком направо се самозабравиха, що за гнусна и безобразна компания е това и още ли има балъци дето се абонират при тях? Та за кво иде реч. Още преди 2 години (две години) - през 2012 г. - прекратих всякакви отношения с тях след като ми изтече договора. Слез изтичането му първия месец доплатих 4 лв. за някакво приравняване. Окей, платих ги. Втория месец пак получих известие, доплатих още 3 лв. за някакво общо приравняване на сметки след уведомяването ми , че не желая да имам нищо общо с тях и да подновявам договора си. Окей, платих ги и споменах майка им. Десет пъти питах дали всичко вече е платено и изчистено и десет пъти дебелогъзите служителки ми казаха, че всичко е ок. И ето днес - 2 год. по-късно получавам известие от тия мушмороци и то забележете - ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - напечатано с червен цвят, че .... дължа още 6, 04 лв. Шест лева и четири стинки !!!!!!!!! Незнайно как след цели 2 год. имам да дължа още пари.... Чудно как 2 г. не си ги поискаха, ами сега се сетиха !!! Това си е направо рекет, защото аз не съм сигурно единствения в БГ, на който след години му искат още пари за нищо. Ми то от 10 000 човека като вземеш по 5-6 лв. сметнете за кво рекетьорство иде реч.... Абсолютно безобразие, бахти смешната и отвратителна компания.... бтк....
                                ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА ОТ ВИВАКОМ, БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ БТК !!!!!
                                Можеш да качиш сканираните копия на цитираните документи - може и някой да ти помогне или .... повярва .
                                Точно вчера четох една статия как конкуренти крадат пазарен дял, но в крайна сметка действията им пораждат обратен ефект.
                                Аман от Прасета
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X