IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте българи,
    тия от БТК - виваком направо се самозабравиха, що за гнусна и безобразна компания е това и още ли има балъци дето се абонират при тях? Та за кво иде реч. Още преди 2 години (две години) - през 2012 г. - прекратих всякакви отношения с тях след като ми изтече договора. Слез изтичането му първия месец доплатих 4 лв. за някакво приравняване. Окей, платих ги. Втория месец пак получих известие, доплатих още 3 лв. за някакво общо приравняване на сметки след уведомяването ми , че не желая да имам нищо общо с тях и да подновявам договора си. Окей, платих ги и споменах майка им. Десет пъти питах дали всичко вече е платено и изчистено и десет пъти дебелогъзите служителки ми казаха, че всичко е ок. И ето днес - 2 год. по-късно получавам известие от тия мушмороци и то забележете - ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - напечатано с червен цвят, че .... дължа още 6, 04 лв. Шест лева и четири стинки !!!!!!!!! Незнайно как след цели 2 год. имам да дължа още пари.... Чудно как 2 г. не си ги поискаха, ами сега се сетиха !!! Това си е направо рекет, защото аз не съм сигурно единствения в БГ, на който след години му искат още пари за нищо. Ми то от 10 000 човека като вземеш по 5-6 лв. сметнете за кво рекетьорство иде реч.... Абсолютно безобразие, бахти смешната и отвратителна компания.... бтк....
    ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА ОТ ВИВАКОМ, БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ БТК !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Aбе не,че не е вярно,но само не схващам на какво разчиташ точно тук?
      Според мен на нищо не разчита дамата, обаче е добре да прочетеш заглавието на темата

Коментар

• Първоначално изпратено от teodoragetova Разгледай мнение
        Хора, това са най-смотаните доставчици на интернет и тв!!! Искахме да се вържем с тях,дойде момчето с чинията, но се оказа,че нямало възможност да се постави чиния,заради съседните сгради и дървета - да сме питали за кабел.... Кабел пък не можело (нищо,че около нас има окабеляване от всички страни), защото БИЛО ВЪЗМОЖНО домоуправителят на сградата да иска наем за оптиката! Свързахме се със супервайзер на компанията, за да му обясним, че живеем във фамилна къща и нямаме домоуправител, той пък каза,че за момента нямало техническа възможност да се прекара кабел?! - да сме пуснели молба..?! ....... Молба за какво???? За да ни кажат кое сега последно е проблема - чинията, кабела, оптиката, ДОМОУПРАВИТЕЛЯ???
        Трябва да им се моля ли, за да им давам пари, 'КВО?!
        Aбе не,че не е вярно,но само не схващам на какво разчиташ точно тук?
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СМОТАНЯЦИ!!!!!!

Хора, това са най-смотаните доставчици на интернет и тв!!! Искахме да се вържем с тях,дойде момчето с чинията, но се оказа,че нямало възможност да се постави чиния,заради съседните сгради и дървета - да сме питали за кабел.... Кабел пък не можело (нищо,че около нас има окабеляване от всички страни), защото БИЛО ВЪЗМОЖНО домоуправителят на сградата да иска наем за оптиката! Свързахме се със супервайзер на компанията, за да му обясним, че живеем във фамилна къща и нямаме домоуправител, той пък каза,че за момента нямало техническа възможност да се прекара кабел?! - да сме пуснели молба..?! ....... Молба за какво???? За да ни кажат кое сега последно е проблема - чинията, кабела, оптиката, ДОМОУПРАВИТЕЛЯ???
          Трябва да им се моля ли, за да им давам пари, 'КВО?!

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от Vivacom-tapaci Разгледай мнение
            Виваком са едни тапанари една седмица има интернет друга-та седмица няма интернет 3-та та седмица има интернет но е много слаб и качествтото на шибаната телевизия е ужасно ето теста ми в www.speedtest.net
            Не скючвайте договор с тези мангали
            Да те контрирам:

http://www.speedtest.net/my-result/3520886201
            И това е LAN, платен като за 50 MBit...

Коментар

• мошениците виваком

http://www.blitz.bg/news/article/261829
              Абе и аз днес не можах да се свържа с друг номер и помислих, че са ми спряли телефона за неплатена сметка Оказа се, че пак са неадекватни боклуци

Коментар

• Как кой Мустачето
                Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
                Къде е държавата.Правят си какво искат и трите оператора.Кой знае колко плащат на депутатите да не приемат адекватни закони.Някой депутати вземали по 20 000 лв да не вземат адекватни законодателни решения.И като видим кой стой зад единия телеком нещата се навързват.СТАВА ВЪПРОС ЗА КОРУПЦИЯ

Коментар

• След това минаваш на безсрочен ,в договорите със сигурност го пише .Прочети си първо договора след това мисли писмено

Нямам от доста години взаимоотношения с тази фирма

Първоначално изпратено от fefo Разгледай мнение
                  Винаги съм се чудел:
                  Аз подписвам договор за конкретен срок, който изтича примерно на 20.03.2014г.
                  Дори да е упоменато, че след това тарифата ми става друга, какво ме задължава да плащам за услуги след 21.03, след като вече нямам отношения с тях (имал съм до 20.03)?
                  Или - как се изпълняват механизми от конкретен договор, за събития, възникнали след неговото прекратяване?

Знам, че логиката ми е елементарна и ще ми е любопитно някой компетентен (юрист или подобно) да ми обясни защо не съм прав

Преди няколко години бях абонат на доставчик на мобилен интернет (флашките) с месечна такса 20лв. Договора ми изтече, интернет имах още 1 месец след което спря и получих мейл, че за да ми продължат услугата трябва да платя 40лв?! Естествено не го платих и след месец ми звъннаха. По телефона им казах "Аз тея пари няма да ги платя, договора приключи". Мацката ми каза "Добре, но трябва да върнете устройството" /тука са прави/, но така и забравих да го върна и до ден днешен не са ме търсили отново

P.S. Май ключовата дума е първоначалния срок.

Това не означава ли тогава, че лъжат за срока на договора? Рекламират ми го като фиксиран във времето договор, а то излиза, че е безсрочен (или с по-голям тайм-фрейм от посоченото)

Коментар

• Виваком са едни тапанари една седмица има интернет друга-та седмица няма интернет 3-та та седмица има интернет но е много слаб и качествтото на шибаната телевизия е ужасно ето теста ми в www.speedtest.net
                    Не скючвайте договор с тези мангали

Коментар

• Първоначално изпратено от бивш клиент Разгледай мнение
                      Никога не сключвайте договор с Виваком. Това е изключително некоректна компания, която безсрамно и безнаказано ЛЪЖЕ клиентите и служителите си. Телевизията им е скапана, при превключване на каналите чакаш по 2-3 секунди и качеството е по зле от това на други фирми. Интернета им е смотан. Веднъж спря за няколко дни, казаха че ще ме компенсират с 1 седмица безплатен , но това никога не се случи.Така и не разбрах как така договорът ми за TV+INTERNET от 22лв. стана 40лв. на месец. Бях в чужбина за година и половина и през това време са ме абонирали за допълнителни услуги, които не съм поръчвал.Принуждават продавачите си да лъжат хората, това е всеизвестно. ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ДА СТОЯТ НАДАЛЕЧЕ ОТ ВИВАКОМ.
                      Ти май май си агент на М-тел а?

Коментар

• то и от глобул трябва да се пази човек,че там мобилният интернет,който не си искал- клати месечната фактура със страшна сила!!!!

Коментар

• Винаги съм се чудел:
                          Аз подписвам договор за конкретен срок, който изтича примерно на 20.03.2014г.
                          Дори да е упоменато, че след това тарифата ми става друга, какво ме задължава да плащам за услуги след 21.03, след като вече нямам отношения с тях (имал съм до 20.03)?
                          Или - как се изпълняват механизми от конкретен договор, за събития, възникнали след неговото прекратяване?

Знам, че логиката ми е елементарна и ще ми е любопитно някой компетентен (юрист или подобно) да ми обясни защо не съм прав

Преди няколко години бях абонат на доставчик на мобилен интернет (флашките) с месечна такса 20лв. Договора ми изтече, интернет имах още 1 месец след което спря и получих мейл, че за да ми продължат услугата трябва да платя 40лв?! Естествено не го платих и след месец ми звъннаха. По телефона им казах "Аз тея пари няма да ги платя, договора приключи". Мацката ми каза "Добре, но трябва да върнете устройството" /тука са прави/, но така и забравих да го върна и до ден днешен не са ме търсили отново

P.S. Май ключовата дума е първоначалния срок.
                          След изтичане на първоначалния срок на договор се прилагат стандартни цени и условия на тарифите.
                          Това не означава ли тогава, че лъжат за срока на договора? Рекламират ми го като фиксиран във времето договор, а то излиза, че е безсрочен (или с по-голям тайм-фрейм от посоченото)
                          "Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."

Коментар

Никога не сключвайте договор с Виваком. Това е изключително некоректна компания, която безсрамно и безнаказано ЛЪЖЕ клиентите и служителите си. Телевизията им е скапана, при превключване на каналите чакаш по 2-3 секунди и качеството е по зле от това на други фирми. Интернета им е смотан. Веднъж спря за няколко дни, казаха че ще ме компенсират с 1 седмица безплатен , но това никога не се случи.Така и не разбрах как така договорът ми за TV+INTERNET от 22лв. стана 40лв. на месец. Бях в чужбина за година и половина и през това време са ме абонирали за допълнителни услуги, които не съм поръчвал.Принуждават продавачите си да лъжат хората, това е всеизвестно. ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ДА СТОЯТ НАДАЛЕЧЕ ОТ ВИВАКОМ.
                            Аз съм на кабел на "Нетуъркс". "NetWorx"
                            25 лв телевизия цифрова и аналогова плюс интернет. Качеството му е като на другите кабелни оператори, например "Близу".
                            Дават ти два цифрови тунера и има почти всички канали за които можеш да се сетиш, плюс още толкова, за които не си и подозирал. Много програми хай дефинишън. Включително БНТ1, БТВ, Евроспортовете двата, като Евроспорт2 има два варианта, които често са различни. Всички научно-популярни канали вкл. с хай дефинишън.
                            И за 25 лв на месец.

И какво още?
                            3D телевизия. Синът ми си купи някакви специални очила.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

за интернета и тв не съм съгласен -аз съм доволен от качеството им -през оптичен кабел съм
                              но за другото съм съгласен-подписваш се,
                              но ако не прочетеш всички допълнителни клаузи
                              си вътре с двата крака
                              договаряш едно по тлф идват да ти монтират устройствата и ти пъхат
                              договора в последната минута с протокол
                              и ако не устоиш на потропващите монтьори
                              да си тръгнат без забавяне си прецакан на 100%
                              сега чакам какво ще ме компенсират
                              за един договор от разстояние
                              и ако се направят на ударени
                              мисля да им стъжня живота
                              с агитация против тях-а аз я имам възможността
                              още повече че всичко което ще кажа е истина
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Никога не сключвайте договор с Виваком. Това е изключително некоректна компания, която безсрамно и безнаказано ЛЪЖЕ клиентите и служителите си. Телевизията им е скапана, при превключване на каналите чакаш по 2-3 секунди и качеството е по зле от това на други фирми. Интернета им е смотан. Веднъж спря за няколко дни, казаха че ще ме компенсират с 1 седмица безплатен , но това никога не се случи.Така и не разбрах как така договорът ми за TV+INTERNET от 22лв. стана 40лв. на месец. Бях в чужбина за година и половина и през това време са ме абонирали за допълнителни услуги, които не съм поръчвал.Принуждават продавачите си да лъжат хората, това е всеизвестно. ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ДА СТОЯТ НАДАЛЕЧЕ ОТ ВИВАКОМ.

Коментар

Working...
                                X