IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
    с телевизията нямам проблем.Проблема е с нета.Предлагат договор примерно с 20мб скорост а по изградената им мрежа не могат да доставят повече от 11-13мб.Защо го предлагат като знаят , че е неизпълнимо остава загадка.Да не говорим че с използването на IPTV тази скорост пада на 8мб а както е известно никога не поддържат макс скорост. И в крайна сметка какво? реално до потребителя стигат едни 5-6мб , и ако реши да тегли нещо ...приключихме
    Извинявай, би ли уточнил за МЕГАБАЙТИ ли говорим или за МЕГАБИТИ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mmitev Разгледай мнение
      Както вече казах-всеки си има право на мнение. Интересно защо в тема със заглавие "Българи - пазете се от Виваком" има толкова яростни привърженици на тази "прекрасна" компания. Човек се замисля каква е дефиницията за тролство?, тролстване?, тролизиране?, тролене?. Аз съм първия дето ще признае, че няма една компания, която да удовлетворява всичките ми изисквания и затова ги сменям и пробвам нови. Само че опита с телевизията от Виваком е толкова лош, че дълго след като си прекратя договора с тях ще ми държи влага. В крайна сметка качеството на телевизията е толкова долнопробно, че човек се чуди как изобщо имат и един клиент.
      с телевизията нямам проблем.Проблема е с нета.Предлагат договор примерно с 20мб скорост а по изградената им мрежа не могат да доставят повече от 11-13мб.Защо го предлагат като знаят , че е неизпълнимо остава загадка.Да не говорим че с използването на IPTV тази скорост пада на 8мб а както е известно никога не поддържат макс скорост. И в крайна сметка какво? реално до потребителя стигат едни 5-6мб , и ако реши да тегли нещо ...приключихме

Коментар

• ВИВАКОМ тормози свой лоялен клиент

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА ВИВАКОМ,
        НЯКОЙ ОТ ВАС /НЕИЗВЕСТНО МОЖЕ БИ И НА ВАС САМИТЕ КОЙ/ НАЧИСЛИ ЕДНА НЕРЕАЛИСТИЧНА СМЕТКА НА СВОЙ ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН КЛИЕНТ С КЛИЕНТСКИ НОМЕР: 3922403. СМЕТКАТА Е 142,46 лв. ДО МОМЕНТА И ТО ЗА НЕЩО, ЗА КОЕТО КЛИЕНТЪТ НЯМА И ПРЕДСТАВА, НИТО ВИНА КАК Е СТАНАЛО!!!
        МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ВАШИ СЛУЖИТЕЛИ, КОИТО НЕ ВНИМАВАТ ПРИ ВНАСЯНЕ НА ДАННИ, НЕ СА КОРЕКТНИ, ДА НЕ КАЖА БЕЗОТГОВОРНИ. ПО СЛУЧАЯ ИМА ЕДНА ЖАЛБА И ЕДНО ВЪЗРАЖЕНИЕ.
        МОЛЯ, НЕ ТРАВМИРАЙТЕ СВОИТЕ КЛИЕНТИ!!! БЪДЕТЕ И ВИЕ ЧЕСТНИ СПРЯМО ТЯХ! УМОЛЯВАМ ВИ!
        Яв. НИКОЛОВА
        01.07.2015 г.
        Last edited by yavori; 01.07.2015, 10:54.
        Ян. Николова

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
          Нееее,не тролстваш.Както казаха колегите просто случайно ни обясняваш колко красиви са ментел.Вземи сподели и колкоо процента от абонатите на другите два са избягали пациенти на красавците.Предполагам,че наглото надписване на сметки(не само по време на смяната на софтуера)също спада към подобряване на качеството
          Както вече казах-всеки си има право на мнение. Интересно защо в тема със заглавие "Българи - пазете се от Виваком" има толкова яростни привърженици на тази "прекрасна" компания. Човек се замисля каква е дефиницията за тролство?, тролстване?, тролизиране?, тролене?. Аз съм първия дето ще признае, че няма една компания, която да удовлетворява всичките ми изисквания и затова ги сменям и пробвам нови. Само че опита с телевизията от Виваком е толкова лош, че дълго след като си прекратя договора с тях ще ми държи влага. В крайна сметка качеството на телевизията е толкова долнопробно, че човек се чуди как изобщо имат и един клиент.

Коментар

Аз пак ще взема да потролствам, щото всеки път като се вгледам в качеството на картината ми иде да се ритна отзад- след като знаех чия е компанията, що отидох да им дам парите си? Тия сигурно пестят от всичко - техническо оборудване, обучение на персонала, управленски кадри, за да има кинти за закуски на Пеевски. То и обслужването, ала женския пазар, трябваше да ми подскаже ама на... Близу имаше същото качество преди осем години, когато си купих първия елсиди телевизор- фигурата минава през екрана , а около нея се носи облак едър пикселаж като на 8 битов компютър. Оттогава качеството им постоянно и стабилно се подобряваше. А тия маймуни във Виваком май даже не са чували, че освен гаражи за сглобка на ментета, понастоящем в Китай има заводи, чиито иновации са на световно равнище. И за да не ме обвинят, че освен в полза на Близу и на Мтел, тролствам и в полза на Китай, ще кажа, че от десет години ползвам китайски телефони с два сима и видях МТК (производител на чипове) да се превръща от боклук във водещ производител. А да - картите, дето ползвам са на Мтел и боб- като абонат на Мтел (най-евтиния план) ползвам отстъпки в стационарната телефония и интернета, а от боб правя най-евтините разговори на пазара в момента. Преди боб имах глобул, но сега нямам нищо от тях. Не смея да включа мобилен интернет, щото с ръка на сърцето признавам, че зная че всички са маскари и ще пробват да ме изклатят с голям трафик.
            Нееее,не тролстваш.Както казаха колегите просто случайно ни обясняваш колко красиви са ментел.Вземи сподели и колкоо процента от абонатите на другите два са избягали пациенти на красавците.Предполагам,че наглото надписване на сметки(не само по време на смяната на софтуера)също спада към подобряване на качеството

Коментар

• Аз пак ще взема да потролствам, щото всеки път като се вгледам в качеството на картината ми иде да се ритна отзад- след като знаех чия е компанията, що отидох да им дам парите си? Тия сигурно пестят от всичко - техническо оборудване, обучение на персонала, управленски кадри, за да има кинти за закуски на Пеевски. То и обслужването, ала женския пазар, трябваше да ми подскаже ама на... Близу имаше същото качество преди осем години, когато си купих първия елсиди телевизор- фигурата минава през екрана , а около нея се носи облак едър пикселаж като на 8 битов компютър. Оттогава качеството им постоянно и стабилно се подобряваше. А тия маймуни във Виваком май даже не са чували, че освен гаражи за сглобка на ментета, понастоящем в Китай има заводи, чиито иновации са на световно равнище. И за да не ме обвинят, че освен в полза на Близу и на Мтел, тролствам и в полза на Китай, ще кажа, че от десет години ползвам китайски телефони с два сима и видях МТК (производител на чипове) да се превръща от боклук във водещ производител. А да - картите, дето ползвам са на Мтел и боб- като абонат на Мтел (най-евтиния план) ползвам отстъпки в стационарната телефония и интернета, а от боб правя най-евтините разговори на пазара в момента. Преди боб имах глобул, но сега нямам нищо от тях. Не смея да включа мобилен интернет, щото с ръка на сърцето признавам, че зная че всички са маскари и ще пробват да ме изклатят с голям трафик.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                Едно време БТК беше стратегическа компания за държавата! Дори след продажбата й, държавата си запази една златна акция за да не могат престъпници като Василев да правят с БТК каквото си поискат, но дойде Царчето и държавата тихомълком се отказа без пари от златната си акция... оттогава компанията попадна в лоши ръце и започнаха далаверите. Така че вземете се оплачете на Царят Ви Симеончо!

някои все още помним, че именно Царчето продаде БТК за без пари, а от златна акция се отказа кабинета на олигарски преди 2 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Виваком са пълни помияри!
                  Преди две седмици ми се обади някаква за поредни договор от разстояние. Каза ми, че предлагат телевизия екстра пакет за цена 6,80лв. за редовни клиенти.
                  На уречената дата никой не ми се обади и не дойде на адреса който бях посочил.
                  Два - три дни след това отивам в техен офис, където никой от служителите им не е чувал за подобна оферта, а и казаха, че нямат връзка с тези дето предлагат оферти по телефона
                  Седмица след това ми се обажда друга канафка да ме зарибява с оферта за интернет за 15 , 80лв. на месец, като ми предлага и някакъв таблет. Таблетът изобщо не ме интересуваше, но и напомних да се обади на колежките и да ми кажат какво става с телевизията.
                  След 15м. ми се обажда поредната кифла, която ми казва, че предлагат телевизия на 9,90лв. месечно. Аз и казах, че са ми предложили друга оферта, на което тя ми каза я чакайте да видим имаме на 8,90лв. КАТО НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР!!!!!!!!!!! Отрязах ги рязко и ако ми се обадят пак, само "хранене"
                  Тия ще да са били от някоя разузнавателна агеция за наеми,решили са тихомъком да вдигат цената

Коментар

• Виваком са пълни помияри!
                    Преди две седмици ми се обади някаква за поредни договор от разстояние. Каза ми, че предлагат телевизия екстра пакет за цена 6,80лв. за редовни клиенти.
                    На уречената дата никой не ми се обади и не дойде на адреса който бях посочил.
                    Два - три дни след това отивам в техен офис, където никой от служителите им не е чувал за подобна оферта, а и казаха, че нямат връзка с тези дето предлагат оферти по телефона
                    Седмица след това ми се обажда друга канафка да ме зарибява с оферта за интернет за 15 , 80лв. на месец, като ми предлага и някакъв таблет. Таблетът изобщо не ме интересуваше, но и напомних да се обади на колежките и да ми кажат какво става с телевизията.
                    След 15м. ми се обажда поредната кифла, която ми казва, че предлагат телевизия на 9,90лв. месечно. Аз и казах, че са ми предложили друга оферта, на което тя ми каза я чакайте да видим имаме на 8,90лв. КАТО НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР!!!!!!!!!!! Отрязах ги рязко и ако ми се обадят пак, само "хранене"

Коментар

• То нали затова е плурализъм - да се обвиняваме в тролстване. Истината обаче е на екрана на телевизора- от това няма отърване.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        За всичко ти вярваме, ама за тия със супер офертите,кажи на шефовете,че пак си разкрит
                        Много си лош колега, уби на трола всичките мечти
                        Първо да направи 1К коментара а после да се нахъсва по същество
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

През декември станах абонат на цифрова телевизия на Виваком- тотална грешка. Най-важното е, че качеството е отчайващо в сравнение с Близу и М-тел (фактор, който не отчетох в търсенето на оферта) и освен това изглежда служители на компанията са професионално задължени да спестяват на клиентите подробностите около промоциите, неустойките и останалите условия. Така че съм вързан, заради безумните условия за прекратяване за срок от две години да гледам тая помия, но след това и кракът ми няма да стъпи повече там. Изглежда, че наръчникът за търговските практики на тая банда са списвани от корифеи в областта като Пеевски и Василев. За сравнение трябва да кажа, че въпреки че имат трески за дялане, понастоящем Мел, където съм абонат на телефония и интернет постоянно се опитват да ме зарибят с по-изгодни условия по договорите, обаждат ми се по телефона с оферти и всячески се опитват да ме убедят, че работят единствено в моя полза - спестяване от такси и по-качествени услуги. Единствения отговор, който получавам като питам дали мога да се възползвам от нови оферти на Виваком е, че договорът ми не е изтекъл. Имам чувството че гледат на мене само като на джоб, в който вече са пъхнали ръка и не виждат причина да ме баламосват със сладки приказки. Малко като циганите на централния пазар - набутали са ми скапаните домати, взели са парите и знаят, че няма да се върна, но не им пука- балъци много...
                          За всичко ти вярваме, ама за тия със супер офертите,кажи на шефовете,че пак си разкрит
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз пък съм доволен от мобилните услуги и от IPTV само имам забележки относно интернета. Бавничък е

Коментар

• Пълна драма

През декември станах абонат на цифрова телевизия на Виваком- тотална грешка. Най-важното е, че качеството е отчайващо в сравнение с Близу и М-тел (фактор, който не отчетох в търсенето на оферта) и освен това изглежда служители на компанията са професионално задължени да спестяват на клиентите подробностите около промоциите, неустойките и останалите условия. Така че съм вързан, заради безумните условия за прекратяване за срок от две години да гледам тая помия, но след това и кракът ми няма да стъпи повече там. Изглежда, че наръчникът за търговските практики на тая банда са списвани от корифеи в областта като Пеевски и Василев. За сравнение трябва да кажа, че въпреки че имат трески за дялане, понастоящем Мел, където съм абонат на телефония и интернет постоянно се опитват да ме зарибят с по-изгодни условия по договорите, обаждат ми се по телефона с оферти и всячески се опитват да ме убедят, че работят единствено в моя полза - спестяване от такси и по-качествени услуги. Единствения отговор, който получавам като питам дали мога да се възползвам от нови оферти на Виваком е, че договорът ми не е изтекъл. Имам чувството че гледат на мене само като на джоб, в който вече са пъхнали ръка и не виждат причина да ме баламосват със сладки приказки. Малко като циганите на централния пазар - набутали са ми скапаните домати, взели са парите и знаят, че няма да се върна, но не им пука- балъци много...

Коментар

• Едно време БТК беше стратегическа компания за държавата! Дори след продажбата й, държавата си запази една златна акция за да не могат престъпници като Василев да правят с БТК каквото си поискат, но дойде Царчето и държавата тихомълком се отказа без пари от златната си акция... оттогава компанията попадна в лоши ръце и започнаха далаверите. Така че вземете се оплачете на Царят Ви Симеончо!

Коментар

Working...
                                X