IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Алооооу мудераторчетата, на хонрар ли сте при конкуренцията.Ебати и долнопробната история,5 новорегистрирани ника спокойно си правят антикапмания
    Преди време и ти си бил новорегистриран, това означава ли че тогава си писал глупости? Никой никого не обижда, а изказва мнение, това че на теб не ти харесва и ако разчиташ на модератора е друг въпрос. И накрая, но не на последно място, това че имаш повече постове не означава че те са реални и обективни, само са повече.
    След като си толкова доволен от Виваком, кажи от какво? Модератора ли чакаш да ни обясни?
    ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Алооооу мудераторчетата, на хонрар ли сте при конкуренцията.Ебати и долнопробната история,5 новорегистрирани ника спокойно си правят антикапмания
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Много некоректна компания, но добре подкрепяна от държавата. Какви са и дълговете, кой е собственика, никой не знае. Правят каквото си искат, лъжат, заблуждават и се чувстват напълно защитени.

Коментар

• Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение
          Телевизията и интернета наистина са добри. IP tv приемниците са калпави и се случва да умират просто така или някакви други проблеми да имат. БГ нета е ОК, но международният не е толкова приличен. Обаче незамисимо от доброто им качество и тук както и в другите услуги има най-различни клопки и условия за които обикновено разбираш впоследствие. По отношение за ТВ и интернета докато ги има ОК, но в момента в който се сблъскаш с техниците им също може да полудееш и ако оправят едно от двете, да ти развалят другото.
          Интернета им е много зле,устройствата им са такива, че трябва на ден по няколко пъти да ги рестартираш, говоря за оптичния интернет!Когато тръгне добре, но след 1-2 часа спира, рестартираш рутера и така цял ден.И да сменят устрийството, след няма месец пак същия проблем...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
            За пренасяне на номера не си прав - отиваш направо в другия оператор, купуваш си техен план и номера е пренесен на другия ден. От вивата само могат да те търсят за неустойки, но ако не си взел телефонче на промоция си е точно три такси. Изпробвано!
            Идеш ли пак при тях ще те омайват до припадък....
            Специално от виваком, единствения начин да си пренесеш номера е да си на план без договор и без да си взел някакво устроиство.Друг начин няма...

Коментар

Обаче не е точно така. Точно Виваком, които разправят колко клиентски ориентирани са и как искат само 3 такси при прекратяване се възползват най-много. Когато решиш да прекратиш датовор с тях ще ти начислят 3 пълни месечни такси след което ще си пресметнат и начислят ползите които те са пропуснали, а ти си се възползвал и накрая ще получиш сметка по висока от това да си платиш всичките вноски до края.
              Лошото е ,че освен за 3 те вноски, останалите неща как се смятат и каква е сумата никой не ти казва, накрая получаваш сметката и виждаш колко си прецакан. За пренасянето на номера докато си с договор също не е толкова лесно, защото като си прекъснеш договора те ти закриват номера, а ако искаш да го пренесеш докато не е прекъснат няма да се съгласят да те пуснат. Пак си прецакан!
              Точно така е, дори да е изтекъл договора и да има предизвестие пак ти начисляват суми като неустойка, завоалирани под различни прикрития,.те могат да измислят всичко.Колкото и да си коректен и да искаш да си платиш.Аз с предизвестие и изтекъл договор засега съм с 90 лв отгоре,защото продължават да ми начисляват фактури без да ползвам услугите им.Въобще не виждам да има възможен начин да се разделиш коректно с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнение
                Тенденциозно манипулирате форума с погрешните си твърдения че "СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ВИВАКОМ МОЖЕ БИ СА НАЙ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ИМА НА ТОЗИ СВЯТ"
                определено СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МТЕЛ СА НАЙ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ИМА НА ТОЗИ СВЯТ. Също не съм съгласен с определението че са полу-човеци.Нормално полу-човеците имат някава ЕСТЕСТВЕННА или придобита обремененост.
                Тези от виваком и мтел са фирмени-получовеци тоест съзнателни изроди приели и спазващи определени фирмени правила.
                "СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ВИВАКОМ МОЖЕ БИ СА НАЙ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ИМА НА ТОЗИ СВЯТ"

Това съм го чувал и от техни колеги които работят на други позиции в компанията. Лично и аз съм се убедил от дългогодишният ми опит с тях. Вероятно и със сигурност, и при останалите има издънки, но при ВИВАКОМ са изключително масови. От опита който имам винаги когато е имало нещо за решаване там е ставало най-трудно и много често нещо се е обърквало, защото някой някъде нещо не е знаел или разбрал. Вероятно умишлено или от глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от santoria Разгледай мнение
                  Към пишещият g@rga
                  Доколкото разбирам от написаното нищо не е истичало а договорът ти е иЗтекъл
                  и нещо ти е било иЗпратено а не испратено
                  http://pravopisen.onlinerechnik.com/
                  Пиши по темата, грешки се правят по една или друга причина, ако искаш потърси развитие в някое у-ще.

При пренасяне на номера неустойката наистина е 3 пълни такси, без отстъпка, ако е имало такава. При положение, че се обадиш на центъра за обслужване ще ти кажат толкова различни версии, колкото обаждания си направил.

Коментар

• Българи научете правописа

Към пишещият g@rga
                    Доколкото разбирам от написаното нищо не е истичало а договорът ти е иЗтекъл
                    и нещо ти е било иЗпратено а не испратено
                    http://pravopisen.onlinerechnik.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от sterai57 Разгледай мнение
                      СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ВИВАКОМ МОЖЕ БИ СА НАЙ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ИМА НА ТОЗИ СВЯТ.И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ВИВАКОМ НЕ МИСЛЯТ ЛИ ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ОТКАЗВАТ МНОГО ОТ НАС ОТ ТЕХНИТЕ УСЛУГИ.СЕГА С МЕНЕ СЕ ПОДИГРАВАТ НО УТРЕ ЩЕ СЕ ПОДИГРАЯТ И С ВАС.ВМЕСТО ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА НИ ПРИВЛИЧАТ ТЕ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН НИ ОТБЛЪСКВАТ.НО ЗДРАВЕ ДА Е НЕ СА САМО ТЕ НА ТОЗИ СВЯТ.ИМА И ДРУГИ

Тенденциозно манипулирате форума с погрешните си твърдения че "СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ВИВАКОМ МОЖЕ БИ СА НАЙ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ИМА НА ТОЗИ СВЯТ"
                      определено СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МТЕЛ СА НАЙ ТЪПИТЕ СЪЩЕСТВА КОИТО ИМА НА ТОЗИ СВЯТ. Също не съм съгласен с определението че са полу-човеци.Нормално полу-човеците имат някава ЕСТЕСТВЕННА или придобита обремененост.
                      Тези от виваком и мтел са фирмени-получовеци тоест съзнателни изроди приели и спазващи определени фирмени правила.
                      Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
                      http://minerals.ga

Коментар

Обаче не е точно така. Точно Виваком, които разправят колко клиентски ориентирани са и как искат само 3 такси при прекратяване се възползват най-много. Когато решиш да прекратиш датовор с тях ще ти начислят 3 пълни месечни такси след което ще си пресметнат и начислят ползите които те са пропуснали, а ти си се възползвал и накрая ще получиш сметка по висока от това да си платиш всичките вноски до края.
                        Лошото е ,че освен за 3 те вноски, останалите неща как се смятат и каква е сумата никой не ти казва, накрая получаваш сметката и виждаш колко си прецакан. За пренасянето на номера докато си с договор също не е толкова лесно, защото като си прекъснеш договора те ти закриват номера, а ако искаш да го пренесеш докато не е прекъснат няма да се съгласят да те пуснат. Пак си прецакан!
                        За пренасяне на номера не си прав - отиваш направо в другия оператор, купуваш си техен план и номера е пренесен на другия ден. От вивата само могат да те търсят за неустойки, но ако не си взел телефонче на промоция си е точно три такси. Изпробвано!
                        Идеш ли пак при тях ще те омайват до припадък....

Коментар

• Първоначално изпратено от dbs28 Разгледай мнение
                          По-долни мръсници от тези няма!
                          Цял ден интернета ми върви бавно, даже една проста снимчица не мога да сваля...

Преди да направим договор казаха, че трябвало да се заплатят 20 лв, а то какво излезе... 38 лв !

Другата година ще ме хванат за средния, повече няма да им стъпя във магазините.
                          http://burgasplus.com/view_news/1437...и-БТК.html

Търсете си правата, както е направил Андрей. С мрънкане по форумите няма да се промени нищо.

Коментар

• По-долни мръсници от тези няма!
                            Цял ден интернета ми върви бавно, даже една проста снимчица не мога да сваля...

Преди да направим договор казаха, че трябвало да се заплатят 20 лв, а то какво излезе... 38 лв !

Другата година ще ме хванат за средния, повече няма да им стъпя във магазините.
                            Last edited by dbs28; 23.08.2015, 00:19.

Коментар

• Телевизията и интернета наистина са добри. IP tv приемниците са калпави и се случва да умират просто така или някакви други проблеми да имат. БГ нета е ОК, но международният не е толкова приличен. Обаче незамисимо от доброто им качество и тук както и в другите услуги има най-различни клопки и условия за които обикновено разбираш впоследствие. По отношение за ТВ и интернета докато ги има ОК, но в момента в който се сблъскаш с техниците им също може да полудееш и ако оправят едно от двете, да ти развалят другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                                Какво мислите за телевизия от доставчик като Виваком?
                                Доволен съм много. И оптичния им интернет е повече от перфектен

Коментар

Working...
                                X