Виждам, че има доста негативни мнеия за Виваком. Аз самата ползвах услугите им доскоро но смених на интернет флашка през Теленор (ползвам ги като телефонен оператор, така или иначе); не е супер силно, но ми върши работа. Само за гледането на филми онлайн ми е малко под въпрос, но и това ще се види
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи-пазете се от Виваком
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Светла 75 Разгледай мнениеЗдр.като прочетох коментарите явно аз съм поредната излъгала се да подпиша договор с виваком .Миналия месец взех тв пакет с интернет с модем и ми започнаха проблемите нета е толкова слаб,че не може да зарежда страници ,прекъсва,филмите сваля с часове,подадох оплакване и почнаха да ме мотаят и сега стигнахме до решение да прекратя договора с интернета без да плащам неустойка но ми се развалял пакета с промоцийте и вместо 12.80 тв ще трябва да плащам 26лв и защо като не е по моя вина че нямам нет не можаха да ми кажат.Не ставайте абонати на виваком!''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Здр.като прочетох коментарите явно аз съм поредната излъгала се да подпиша договор с виваком .Миналия месец взех тв пакет с интернет с модем и ми започнаха проблемите нета е толкова слаб,че не може да зарежда страници ,прекъсва,филмите сваля с часове,подадох оплакване и почнаха да ме мотаят и сега стигнахме до решение да прекратя договора с интернета без да плащам неустойка но ми се развалял пакета с промоцийте и вместо 12.80 тв ще трябва да плащам 26лв и защо като не е по моя вина че нямам нет не можаха да ми кажат.Не ставайте абонати на виваком!
Коментар
-
В месеца на офертите с до -80% отстъпка имаше у-ва на по-високи цени отколкото когато бяха нови модели. Сегашните отстъпки са само за два месеца и са кукичка да захапеш, и след това няма откачане без да те разтоварят по-солено и от най-долните лихвари. Особено като ползваш някаква отстъпка.''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Както неведнъж съм казвал това е най-некоректната компания, и то не само в сектора си. Последното с което ме изненадаха е, че договора ми изтича на някаква измислена от тях дата, която е точно с месец и половина повече от действителният срок посочен в договора. При направеният въпрос, запитване, ескалиране, разследване и тн. дейности целящи да те удавят в бюрокрацията и глупостта им се оказа, че точно седмица след като беше изтекъл договора тяхна служителка ми се обади да ми каже, че са сгрешили и договора вече е изтекъл. Изговори ми един куп глупости, но не можа да отговори на въпроса как така договора ми се е удължил с месец и половина. Това че ще платиш две такси повече за договор който е изтекъл, разбира се е в тяхна полза и не могат да те обезщетят за грешката си.''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеТрябва да им признаем, че откакто го няма Цецо Василев с неговите престъпни схеми в компанията, Виваком малко подобриха обслужването и офертите!
Коментар
-
Vivacom
Найголеми мръсници в България е Виваком
30 пъти се обадих да им кажа че интернет има проблем, проверява всичко е наред, играя игрите и на секунда са изключва и играта свърши. Тяхното устройство 100 пъти поне съм рестартирал, статичен, динамичен ай-пи адрес, нищо не става. Господа!!! свършете си договорите и бягайте от виваком, че найголемите гувнари!!!
Успех на всички и дано някой да намери нещо по добре....Last edited by bulgarec333; 18.10.2015, 23:05.WOW
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarifenplan.bg Разгледай мнениесайт за сравнение по вид, цена и описание на всички мобилни планове с абонамент в БГ
Супер неудобен е и нищо не се разбира.
Мислете като клиенти това ви е проблема
Коментар
-
Някой погледна ли новата брошура на Виваком за октомври.В частност новите планове Смарт,по-правилно е Тъп.Главочите намаляват ниската скорост на интернета на 64кбс при всички абонаменти.Ако сравните брошурата със септемврийската-там само най-ниския ценови план Уеб и Талк пада на 64,всички останали на 128кбс.Дано не им се вържат много хора на въдицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДоволен съм,че не са по лоши от останалите два,които достигнаха върха на простотията.Вместо да се вслушат в оплакванията на продължаващите да ги напускат пациенти и да се опитат да отсранят издънките,те започнаха да карат гладни душици да дращят и плюят срещу конкуренцията.Гадно,долно,гнусно.А ако питаш от какво съм най доволен от Виваком,никога не съм ги ловил да ми надписват сметката за разлика от Ментел и тия другите които вече не знам колко пъти се прекръстваха и препродаваха
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДоволен съм,че не са по лоши от останалите два,които достигнаха върха на простотията.Вместо да се вслушат в оплакванията на продължаващите да ги напускат пациенти и да се опитат да отсранят издънките,те започнаха да карат гладни душици да дращят и плюят срещу конкуренцията.Гадно,долно,гнусно.А ако питаш от какво съм най доволен от Виваком,никога не съм ги ловил да ми надписват сметката за разлика от Ментел и тия другите които вече не знам колко пъти се прекръстваха и препродаваха
Коментар
-
emos , какво му е хубавото на това да си доволен от нещо че е по малко лошо!? Това ли ти е успокоението? Освен това не е така. Виваком използваха негативното отношение към останалите компании и се наместиха между тях, като едва ли не най-честните. Обаче е точно обратното. Знаеш ли колко пъти съм плащал сметка по два пъти, защото все банката им е виновна, а не калпавите служители, или във фактурата ми е имало суми за безплатни услуги, или за нещо което аз си бях виновен, но бях безогледно подведен, че някаква промоция е за целия договор, а то се оказа че след някой и друг месец започнаха да ме таксуват. Да не говорим, че служителите в магазините мамят, подвеждат най-безогледно и са крайно прости и незапознати. Голяма част от тях съм сигурен че дори и при работа с РС имат доста трудности. Това е само една малка част от приключенията ми с тези. Да не говорим за техниците им които дори и кабел им е трудно да кримпнат. След това, продават най-различни неща, промотират, отиваш в магазина им и нищо не е заредено. А някакъв "консултант" те оферира да подпишеш още някакъв договор.
Виждал ли си на Мтел и Глобул магазините колко по заредени са? И ако не са могат да ти го доставят докато при оранжевите са напълно незаинтересовани.
emos не виждам нищо долно и гнусно в това да разкажеш колко и от какво си недоволен. Това че не си ги ловил да ти надписват сметката не означава, че не го правят, а че са по-добри или не ти е по възможностите. Имам ф-ри за поне 12 мес. в които има по 100 или повече безплатни смс, и в които има по около 1-2 лв. за смс, при положение че не изпращам смс. Как се генерират тези суми, 1-2 лв като ги умножиш по 100000 какво става? Гадно долно и гнусно е точно това което правят Виваком, да мамят, надписват и заблуждават. Виважмел да не би да знаеш кой им е собственика? Последно за някакъв турчин се говореше. Сега?''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''
Коментар
-
Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнениеПреди време и ти си бил новорегистриран, това означава ли че тогава си писал глупости? Никой никого не обижда, а изказва мнение, това че на теб не ти харесва и ако разчиташ на модератора е друг въпрос. И накрая, но не на последно място, това че имаш повече постове не означава че те са реални и обективни, само са повече.
След като си толкова доволен от Виваком, кажи от какво? Модератора ли чакаш да ни обясни?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар