IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виждам, че има доста негативни мнеия за Виваком. Аз самата ползвах услугите им доскоро но смених на интернет флашка през Теленор (ползвам ги като телефонен оператор, така или иначе); не е супер силно, но ми върши работа. Само за гледането на филми онлайн ми е малко под въпрос, но и това ще се види

Коментар

• Първоначално изпратено от Светла 75 Разгледай мнение
      Здр.като прочетох коментарите явно аз съм поредната излъгала се да подпиша договор с виваком .Миналия месец взех тв пакет с интернет с модем и ми започнаха проблемите нета е толкова слаб,че не може да зарежда страници ,прекъсва,филмите сваля с часове,подадох оплакване и почнаха да ме мотаят и сега стигнахме до решение да прекратя договора с интернета без да плащам неустойка но ми се развалял пакета с промоцийте и вместо 12.80 тв ще трябва да плащам 26лв и защо като не е по моя вина че нямам нет не можаха да ми кажат.Не ставайте абонати на виваком!
      Съжалявам че по този начин си разбрала колко некоректни са Виваком. Като разваляте договор не може да е само наполовина, как така ще те накарат да плащаш след като не получаваш пакета който си заявила и е по тяхна вина? Не подписвай нищо и провери как стоят нещата. Успех!
      ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Здр.като прочетох коментарите явно аз съм поредната излъгала се да подпиша договор с виваком .Миналия месец взех тв пакет с интернет с модем и ми започнаха проблемите нета е толкова слаб,че не може да зарежда страници ,прекъсва,филмите сваля с часове,подадох оплакване и почнаха да ме мотаят и сега стигнахме до решение да прекратя договора с интернета без да плащам неустойка но ми се развалял пакета с промоцийте и вместо 12.80 тв ще трябва да плащам 26лв и защо като не е по моя вина че нямам нет не можаха да ми кажат.Не ставайте абонати на виваком!

Коментар

• В месеца на офертите с до -80% отстъпка имаше у-ва на по-високи цени отколкото когато бяха нови модели. Сегашните отстъпки са само за два месеца и са кукичка да захапеш, и след това няма откачане без да те разтоварят по-солено и от най-долните лихвари. Особено като ползваш някаква отстъпка.

Коментар

• Както неведнъж съм казвал това е най-некоректната компания, и то не само в сектора си. Последното с което ме изненадаха е, че договора ми изтича на някаква измислена от тях дата, която е точно с месец и половина повече от действителният срок посочен в договора. При направеният въпрос, запитване, ескалиране, разследване и тн. дейности целящи да те удавят в бюрокрацията и глупостта им се оказа, че точно седмица след като беше изтекъл договора тяхна служителка ми се обади да ми каже, че са сгрешили и договора вече е изтекъл. Изговори ми един куп глупости, но не можа да отговори на въпроса как така договора ми се е удължил с месец и половина. Това че ще платиш две такси повече за договор който е изтекъл, разбира се е в тяхна полза и не могат да те обезщетят за грешката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
              Трябва да им признаем, че откакто го няма Цецо Василев с неговите престъпни схеми в компанията, Виваком малко подобриха обслужването и офертите!
              Така е, но пък качеството на сигнала почна рязко да пада. Сега на места където преди имах покритие не мога да се свържа с никого. Няма пари които да се наливат в компанията и те бавно деградира. Единственият шанс за нас потребителите е да я продадат още докато могат. Иначе пътят е познат, всичко лека по-лека се разпада, компанията иска да има повече приходи се чуди как да ти продаде нещо, което ти в последствие няма да получиш и т.н.

Коментар

• Vivacom

Найголеми мръсници в България е Виваком
                30 пъти се обадих да им кажа че интернет има проблем, проверява всичко е наред, играя игрите и на секунда са изключва и играта свърши. Тяхното устройство 100 пъти поне съм рестартирал, статичен, динамичен ай-пи адрес, нищо не става. Господа!!! свършете си договорите и бягайте от виваком, че найголемите гувнари!!!
                Успех на всички и дано някой да намери нещо по добре....
                Last edited by bulgarec333; 18.10.2015, 23:05.
                WOW

Коментар

• Първоначално изпратено от tarifenplan.bg Разгледай мнение
                  сайт за сравнение по вид, цена и описание на всички мобилни планове с абонамент в БГ
                  кой бивш служител си е копирал екселите в този сайт?
                  Супер неудобен е и нищо не се разбира.

Мислете като клиенти това ви е проблема

Коментар

• tarifenplan.bg

сайт за сравнение по вид, цена и описание на всички мобилни планове с абонамент в БГ

Коментар

• Някой погледна ли новата брошура на Виваком за октомври.В частност новите планове Смарт,по-правилно е Тъп.Главочите намаляват ниската скорост на интернета на 64кбс при всички абонаменти.Ако сравните брошурата със септемврийската-там само най-ниския ценови план Уеб и Талк пада на 64,всички останали на 128кбс.Дано не им се вържат много хора на въдицата.

Коментар

• Трябва да им признаем, че откакто го няма Цецо Василев с неговите престъпни схеми в компанията, Виваком малко подобриха обслужването и офертите!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Доволен съм,че не са по лоши от останалите два,които достигнаха върха на простотията.Вместо да се вслушат в оплакванията на продължаващите да ги напускат пациенти и да се опитат да отсранят издънките,те започнаха да карат гладни душици да дращят и плюят срещу конкуренцията.Гадно,долно,гнусно.А ако питаш от какво съм най доволен от Виваком,никога не съм ги ловил да ми надписват сметката за разлика от Ментел и тия другите които вече не знам колко пъти се прекръстваха и препродаваха
                          Не схващам логиката ти. Да сме доволни от това, че другите два лъжат и Виваком също лъже? Ако например ти се налага операция ти ще потърсиш ли лекар, който не допуска грешки или ще отидеш при някой, който допуска грешки при операция, колкото останалите хирурци? Ако се премиряваме с това, че ни лъжат и мамят, ами все ще сме си на същото дередже

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Доволен съм,че не са по лоши от останалите два,които достигнаха върха на простотията.Вместо да се вслушат в оплакванията на продължаващите да ги напускат пациенти и да се опитат да отсранят издънките,те започнаха да карат гладни душици да дращят и плюят срещу конкуренцията.Гадно,долно,гнусно.А ако питаш от какво съм най доволен от Виваком,никога не съм ги ловил да ми надписват сметката за разлика от Ментел и тия другите които вече не знам колко пъти се прекръстваха и препродаваха
                            Нали затова са форумите. Ако някой има позитивни или негативни впечатления да ги сподели. На моите родители се наложи да искат обяснение за писмо, получено от VIVACOM. При опита им да разберат за какво става дума служителката казала, че при нея такава информация няма, и накрая завършила с "Я се разкарайте да не ми разваляте деня". Аз лично за 3 години при VIVACOM се наситих на недоразумения при тях и навика да компенсират некомпетентност с грубост.

Коментар

• emos , какво му е хубавото на това да си доволен от нещо че е по малко лошо!? Това ли ти е успокоението? Освен това не е така. Виваком използваха негативното отношение към останалите компании и се наместиха между тях, като едва ли не най-честните. Обаче е точно обратното. Знаеш ли колко пъти съм плащал сметка по два пъти, защото все банката им е виновна, а не калпавите служители, или във фактурата ми е имало суми за безплатни услуги, или за нещо което аз си бях виновен, но бях безогледно подведен, че някаква промоция е за целия договор, а то се оказа че след някой и друг месец започнаха да ме таксуват. Да не говорим, че служителите в магазините мамят, подвеждат най-безогледно и са крайно прости и незапознати. Голяма част от тях съм сигурен че дори и при работа с РС имат доста трудности. Това е само една малка част от приключенията ми с тези. Да не говорим за техниците им които дори и кабел им е трудно да кримпнат. След това, продават най-различни неща, промотират, отиваш в магазина им и нищо не е заредено. А някакъв "консултант" те оферира да подпишеш още някакъв договор.
                              Виждал ли си на Мтел и Глобул магазините колко по заредени са? И ако не са могат да ти го доставят докато при оранжевите са напълно незаинтересовани.
                              emos не виждам нищо долно и гнусно в това да разкажеш колко и от какво си недоволен. Това че не си ги ловил да ти надписват сметката не означава, че не го правят, а че са по-добри или не ти е по възможностите. Имам ф-ри за поне 12 мес. в които има по 100 или повече безплатни смс, и в които има по около 1-2 лв. за смс, при положение че не изпращам смс. Как се генерират тези суми, 1-2 лв като ги умножиш по 100000 какво става? Гадно долно и гнусно е точно това което правят Виваком, да мамят, надписват и заблуждават. Виважмел да не би да знаеш кой им е собственика? Последно за някакъв турчин се говореше. Сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение
                                Преди време и ти си бил новорегистриран, това означава ли че тогава си писал глупости? Никой никого не обижда, а изказва мнение, това че на теб не ти харесва и ако разчиташ на модератора е друг въпрос. И накрая, но не на последно място, това че имаш повече постове не означава че те са реални и обективни, само са повече.
                                След като си толкова доволен от Виваком, кажи от какво? Модератора ли чакаш да ни обясни?
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X