IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи-пазете се от Виваком

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виваком се постараха да ме откажат от последната услуга, която ползвах от тях - ADSL - интернет. Ползвам го без да имам стационарен телефон към тях от над две години. Вчера решиха, че след като нямам телефон нямам право и на НЕТ и го отрязаха с " голямата брадва".

Няма предизвестие, няма срок за промяна на план, няма "да Ви предложим друго решение". Може да имате действащ договор, може да сте си предплатили таксата за месеца но Виваком са решили, че не може да имате НЕТ и това е ... Сега ще ме оставят без НЕТ за уикенда, понеделник ще се включа към друг доставчик.

Е понеже не обичам да ме правят на маймуна ще сезирам комисията за защита на потребителите ... не, че ще ми решат въпроса но пък и Виваком не бива да остане съвсем без емоции

Коментар

• Абе, модитата, не че ме кефят Виваком, ама що не баннете едни 30-40 акаунта с по 1 мнение в темата? На всички ни е ясно за какво става въпрос.

Коментар

• още за Виваком

Виваком се оказа фирма-голям мошеник.Отивам за продължаване на договора за GSM, т.н. продавач-КОНСУЛТАНТ ми оферира страхотен пакет GSM-TV без дума да обели, че ще се прекъсне двугодишния ми договор за телевиз.услуга от фирмата, стискаме си усмихнати ръцете и когато получавам настоящата фактура се оказва, че трябва да платя над 80 лв. неустойка при дължима стойност 30 лв.. А аз не съм прекъснала договора, а съм го обвързала с нов за GSM и на практика удължавам телевиз. такъв с още една година, за което трябва да бъда "наградена", а не санкционирана. Това е престъпна фирма, крадци и мошеници. Но май към съд ще се водим.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
          Прав си,но колегата е задал конкретен въпрос
          Не виждам никакъв върос, а иронична констатация. Да пита ще му кажа, а да не ми обяснява кой какъв е само защото бил регистриран от по-отдавна.
          ''Нещата не са такива, каквито изглеждат, нито пък е обратното.''

Коментар

• Първоначално изпратено от g@rga Разгледай мнение
            Хората се регистрират, пишат това е форум, нали?
            Ти да не би да не си бил новорегистриран? Или сега си мислиш, че мнението ти е по важно?
            Прав си,но колегата е задал конкретен въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              Колкото повече чета новорегистрираните никове,толкова в мен напира неимоверното желание да отида в някой от другите два коректни оператора.Само да уточните точно от кой сте
              Хората се регистрират, пишат това е форум, нали?
              Ти да не би да не си бил новорегистриран? Или сега си мислиш, че мнението ти е по важно?

Коментар

• Колкото повече чета новорегистрираните никове,толкова в мен напира неимоверното желание да отида в някой от другите два коректни оператора.Само да уточните точно от кой сте
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• На датата за засичане подавам едномесечно предизвестие за прекратяване на безсрочен договор. Изтича месеца, но получавам съобщение, че дължа такса за следващ месец. Питам: Що така, Ами така, Не бил изтекъл периода на предизвестието, но на следващия ден телефонен сигнал няма. Преждевременно платих таксата, но следващия месец получавам съобщение че трябва да ми върнат таксата. Отивам в клиентския център, Аааа не, първо се подава молба и евентуално другия месец ще си я получите. Сложно изглежда, нали.

Коментар

• Виваком удължават договора ми без да знам и оспорват договора който имам. Решихме проблема но ми струваше 3 месеца и няколко часа приказки с нечовеците

Коментар

• Боже!!! Близу ми оплескали таксата за месеца... Кога ги купиха Мтел? И вече успяха да объркат фактурите.... какво има в една месечна такса че да я сбъркаш?!
                      от 10 години е все същата

Коментар

• Че всички са нагли, нагли са, но тези пък убиват рибата направо! Нищо няма да се промени като ги купят. Имиджът е сторен!

Коментар

• Който и да ги купи няма да е читав! Тоя парцал Виваком изглежда си го размятат само дългове да трупа.

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolaY7777 Разгледай мнение
                            Здравейте взех си флашка на виваком преди 1 месец с промоционалните условия...
                            Въпросът ми е дали тези пари , които съм платил като взех флашката в размер на 50 лева , дали са с предплащане за следващите месеци или за самата флашка..
                            Защото ми се обадиха и казаха , че дължа 9 лева , а при закупуването на флашката ми казаха да си сметна колко време няма да плащам... ? и във самата бележка , която имам пише предплащане..
                            Още много пъти ще ти се обаждат да ти казват, че имаш нещо да им плащаш и доплащаш. Даже като ти изтече договора пак ще те притесняват много пъти, че имаш да им даваш някакви пари... за какво точно няма ти обяснят... новината от днес е, че БТК - ВИВАКОМ спешно се продава - четете новините и се радвай народе, най-после тая тъпа и мошеническа компания се продава ама кой ли балък ще я купи като всички зная какви са идиоти и мошеници. Ето новината - Ройтерс: ВТБ Капитал обяви Виваком за продан
                            Last edited by бай Стамен Тракториста; 28.10.2015, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolaY7777 Разгледай мнение
                              Въпросът ми е дали тези пари , които съм платил като взех флашката в размер на 50 лева , дали са с предплащане за следващите месеци или за самата флашка..
                              Защото ми се обадиха и казаха , че дължа 9 лева , а при закупуването на флашката ми казаха да си сметна колко време няма да плащам... ? и във самата бележка , която имам пише предплащане..
                              Баце нещо си убъркал форума

Коментар

• Флашка

Коментар

Working...
                                X