IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази юнаци са променили и условията по вече сключени договори:
    Минималното първоначално време за таксуване на националните разговори е 60 секунди, след което отчитането става на минута.

Днес поверихме 3 стари абонамента и се оказа, че и за тях вече се отчита на минута (ако и договорите да пише друго).
    Май само за един абонаментен план (Предплатен план 30 / Предплатен план 30s) остава отчета на секунда.

Всеки може да си провери сам новите условия и да си преценява, но аз лично се отказвам от този "оператор".

Коментар

• Тотално разочарование. Ще ги изоставям.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
        аз също съм разочарована.оказва се,че без да говоря в чужбина имам таксуване до там.справка със смс.
        Явно за тях всеки техен абонат логнал се в друга (чуждестранна) мрежа е ботат човек и може да им плаща дори неизговорени минути.
        http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• аз също съм разочарована.оказва се,че без да говоря в чужбина имам таксуване до там.справка със смс.

Коментар

• Долни мошеници

Искам да изкажа погнусата си от мошеническите действия на "новата" компания ТЕЛЕМОР.Имах една предплатена карта на която изтичаше периода на действие.Заредих 10 лева да е удължа с една година и ХОП изненада "СУМАТА ВИ Е ВАЛИДНА 3 МЕСЕЦА".Обаждам се на 123 ,чакам 5 минути да ме свържат с някой /за което естествено плащам по 10 ст на минута/ и светлата мома ЕЛЕОНОРА ме уведомява ,че вече така щяло да бъде.Чиста кражба на 10 лв .АЗ не ползвам картата да се обаждам искам само да ме търсят ,но защо да ми крадат 10 лв.

ХОРА ВНИМАВАЙТЕ ПРИ ЗАРЕЖДАНЕ НА ПРЕДПЛАТЕНИ КАРТИ СУМИТЕ ВИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА

http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Глобул е вече ТелеМор
              Теле МУр :P

Коментар

• Глобул е вече ТелеМор
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Вероятно вече трябва да сменим името на темата

ТРИ минути никой не ми вдига на телефон 1516 (номера от който дават код за отказ от услуги на глобуС [вече телеЗор] ).
                  Това ме води на мисълта, че много хора напират да избягат от гръцките договори, а те до момента всички са такива. Независимо, че новите щели да бъдат скандинавски.

И другите оператори са МАСКАРИ, ама тези нямат равни! Два месеца старата SIM не се ползва, чакам изтичане на договора. Първия идва сметка само таксата, съвсем логично, но втория има и три лева разговори освен таксата! Добре, че не я ползвах иначе щеше да е с 50 лв. горница над таксата.

А основната причина да спра ползването на SIM е, че при лимит 50 лв. месечна сметка идват сметки от 101 лв. 110 лв. и т.н. с обяснението, че Вие сте редовен клиент и глобуС е решил служебно да ви увеличи лимита. БЕЗ да иска съгласието на клиента.

Вероятно тук се крие истината:
                  http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Осъдиха Глобул за незаконен хазарт
                    дарикфинанс!

Глоба за провеждането на хазартната игра „Големият кеш” без разрешение ще отнесе мобилният оператор „Космо България Мобайл" ЕАД (Глобул). Наложената сакция е в размер на 50 000 лв. и обхваща периода от септември до декември 2009 г. Отделно ще трябва да се заплати данък по хазартната дейност в размер на 1,29 млн. лв.

С това решение е излязъл Административният съд в София днес. Съдът окончателно е приел и играта „Големият кеш" за хазартна, а организирането и провеждането й без предварително издадено разрешение от ДКХ - за незаконно, поясняват от комисията.

По време на проверката инспекторите установили, че общият брой на получените sms-и по време на играта е 14,64 млн. Абонатите на трите мобилни оператора са платили общо 17,57 млн. лв. с ДДС за изпратените съобщения.

Така от комисията изчисляват, че данъчната основа за облагане с окончателен данък е 10,762 млн. лв. без ДДС. Тъй като до 1 януари 2010 г. ставката за облагане на хазарта беше 12%, дължимият за играта данък е 1,291 млн. лв. Заедно с таксите за получаване на разрешение за провеждането на играта сумата за внасяне става 1,326 млн. лв.

Това е първото спечелено дело срещу мобилен оператор, организирал хазартна игра с познаване на факти и събития чрез изпращане на sms-и, обясниха още от ДКХ.

Коментар

• към NYSERookie: не виждам кое му е смешното - всички ни правят на маймуни. Не познавам някой, който да не е бил преметнат от мобилните оператори. Изключвам бабите по селата, които ползват само домашни телефони, а вече и от тях се отказват.
                      Договорът , който подписах беше за 50 безплатни мин, а на страницата им са написали, че са 100, както и този Димитров ме уверяваше. Накрая сигурно ще се окаже, че са 70 .

Тези дни минах през 3 офиса на глобул, за да питам кога мога да се откажа от абонамента и получих 3 различни отговора - в рамките на месец; чак след 2 години и третият отговор беше, че се очаква приемането на нов закон април месец и ако го приемат, ще мога да се откажа тогава.

Следващият път като ги обикалям, ще си взема един диктофон и наистина ще пратя безумията, които ми пробутват до агенцията или до някой телевизия.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                        това вече си го изсмука от пръстите .......
                        Кое съм изсмукал от пръстите? И най-вече защо?

Да не ти казвам с какви малоумници съм имал вземане даване, че чак не помнят какво са вземали на лизинг...

Тъжна работа...обаче бая патаклама направи, докато се разбра, че заплатите не са намалени, а нашия има заеми да изплаща...

Коментар

• това вече си го изсмука от пръстите .......
                          Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Аз съм на Глобул и досега не съм имал проблеми.

Но не това е важното. Според мен и трите оператора са като три капки вода.

Имах един случай, когато един колега се развика как му били намалили заплатата, щото жена му като теглила пари от картата му имало с 200 лева по-малко. После се разбра, че нашия бил взел лаптоп и телефон на лизинг и му дърпали директно от заплатата...

Иначе голям панаир направи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Stely Разгледай мнение
                            "Глобул са добри когато не се занимавате със служителите им в магазините. Ако имате договор и искате да си променяте условията, го направете през Интернет, когато ви изтече стария."

Не бих казал, че са добри, но със сигурност служителите им са ужасни хиени. Тези дни ме изпързаляха да си взема домашен телефон. Казаха ми, че договорът ще е безсрочен, че безплатните минути ще са 100. А ми дадоха да подпиша 2-годишен договор, за 50 минути. На всичкото отгоре телефонът, който взех не работи
                            Ще трябва пак да се разходя до мола в Сердика, който никак не ми е близо. Така че ви съветвам видите ли едно момче - Димитров в мола на Сердика да бягате надалече. Питах го защо така пише 50 минути и 24 месеца, а той ми казва не гледайте какво пише, това не е вярно. И аз като пълен глупак се хванах и подписах. Сега мисля да се оплача до агенцията за защита на потребителя.
                            хихихихихи,
                            '...............не гледайте какво пише, това не е вярно.И аз като пълен глупак се хванах и подписах............. '
                            ех ако можеше и от собствената ти глупост да те защити комисията ...........
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Аз съм на Глобул и досега не съм имал проблеми.

Но не това е важното. Според мен и трите оператора са като три капки вода.

Имах един случай, когато един колега се развика как му били намалили заплатата, щото жена му като теглила пари от картата му имало с 200 лева по-малко. После се разбра, че нашия бил взел лаптоп и телефон на лизинг и му дърпали директно от заплатата...

Иначе голям панаир направи...

Коментар

• подписваш едно, казват ти да очакваш друго

"Глобул са добри когато не се занимавате със служителите им в магазините. Ако имате договор и искате да си променяте условията, го направете през Интернет, когато ви изтече стария."

Не бих казал, че са добри, но със сигурност служителите им са ужасни хиени. Тези дни ме изпързаляха да си взема домашен телефон. Казаха ми, че договорът ще е безсрочен, че безплатните минути ще са 100. А ми дадоха да подпиша 2-годишен договор, за 50 минути. На всичкото отгоре телефонът, който взех не работи
                                Ще трябва пак да се разходя до мола в Сердика, който никак не ми е близо. Така че ви съветвам видите ли едно момче - Димитров в мола на Сердика да бягате надалече. Питах го защо така пише 50 минути и 24 месеца, а той ми казва не гледайте какво пише, това не е вярно. И аз като пълен глупак се хванах и подписах. Сега мисля да се оплача до агенцията за защита на потребителя.

Коментар

Working...
                                X