Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Глобул - лошо или нищо !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеБлагодаря,
само един малък въпрос. Има ли някаква опасност да стане припокриване на 2 абонатна и да плащам два абоната? Примерно пускам искането на 10-то число, и почвам да плащам и на глобул и на новите? И дали има възможност да ми надуят последната сметка от глобул като видят че ги напускам? И в такъв случай може ли да не им платя последния месец, разбира се ако не са коректни и са начислили разговори, които не съм водил? Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩом вече ти е безсрочен - отиваш в офис на избран от теб оператор и там попълваш едно искане за трансфер.Нека колегите ме поправят, ако бъркам.
само един малък въпрос. Има ли някаква опасност да стане припокриване на 2 абонатна и да плащам два абоната? Примерно пускам искането на 10-то число, и почвам да плащам и на глобул и на новите? И дали има възможност да ми надуят последната сметка от глобул като видят че ги напускам? И в такъв случай може ли да не им платя последния месец, разбира се ако не са коректни и са начислили разговори, които не съм водил? Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнениеЗнаете ли защо се казвате сега ТЕЛЕМОР.Заради лошите търговски практики на предишните .Ако продължавате така и вие ще се продавате.Защо ми откраднахте 10 лв от предплатената карта.Други оператори за 2.90 дават по 120 минути.А на момата измислила тоя грабеж да и отнемете коледния бонус.
ВНИМАНИЕ ТЕЛЕМОР Е ВЪВЕЛ НОВИ ПРАВИЛА ПАРИТЕ В ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩом вече ти е безсрочен - отиваш в офис на избран от теб оператор и там попълваш едно искане за трансфер.Нека колегите ме поправят, ако бъркам.
Коментар
-
така еПървоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЩом вече ти е безсрочен - отиваш в офис на избран от теб оператор и там попълваш едно искане за трансфер.Нека колегите ме поправят, ако бъркам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеИскам да ви питам как мога да сменя глобул, сега теленор? Договорът ми е изтекъл преди 2 години, но си продължавам по стария план без да съм подписвал нов договор. Какво трябва да направя за да го прекратя, и да си запазя номера с друг оператор? Трябва ли да пускам писмено предизвестие или нещо друго?Трябва ли да е на точната дата от годината когато ми изтече договорът?
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеИ аз ги отворих новите условия, отворих и тия на Мтел и Виваком. За начало виждам как 10ина карти на Виваком ще се изстрелят към Теленор. Още малко да си оправят мрежата ..
Коментар
-
Искам да ви питам как мога да сменя глобул, сега теленор? Договорът ми е изтекъл преди 2 години, но си продължавам по стария план без да съм подписвал нов договор. Какво трябва да направя за да го прекратя, и да си запазя номера с друг оператор? Трябва ли да пускам писмено предизвестие или нещо друго?Трябва ли да е на точната дата от годината когато ми изтече договорът?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ аз хвърлих едно око на "новите" условия, защото гръмко рекламират колко по-добри били.Е, пълен ташак и трагедия са.Очаквах нещо далеч по-добро, ама явно у България, че си жулят по български ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнениеАз им разгледах новата страница и уж новите предложения и мога спокойно да кажа - без изменения, нищо интересно за клиента, отново. Сори, Майкъл!
Коментар
-
Знаете ли защо се казвате сега ТЕЛЕМОР.Заради лошите търговски практики на предишните .Ако продължавате така и вие ще се продавате.Защо ми откраднахте 10 лв от предплатената карта.Други оператори за 2.90 дават по 120 минути.А на момата измислила тоя грабеж да и отнемете коледния бонус.
ВНИМАНИЕ ТЕЛЕМОР Е ВЪВЕЛ НОВИ ПРАВИЛА ПАРИТЕ В ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦАhttp://avtokurs.alle.bg
Коментар
-
ТелеМор за нищо не ставате
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеТотално разочарование. Ще ги изоставям.
Коментар
-
Мислех, че гърците са ги измислили тези номера, но явно скандинавците са ги задминали!
Поредния номер:
Ако звъниш на телефонен номер на FROG (част от телеЗор) и не ти отговаря абоната, като същия с цел да не набутва приятелите си е изключил гласова поща, след една минута звънене телеЗор подава команда, че разговора е осъществен и започва да отчита секунди разговор. Независимо, че в слушалката се чува как телефона звъни и не се провежда разговор.
Възможно е този номер да са го скълъпили и на другите си абонати, аз констатирах при два номера на фрог.
Коментар
Коментар