IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Минал съм по този път само, че посоката беше Виваком - Глобул. При мен нямаше проблем. Отидох в офис на Глобул /мисля, че не съм попълвал нищо, служебно някаква бланка изкараха, аз само я подписах/ след ден или два/не помня вече/ бях абонат на Глобул. Във Виваком платих такса за изтеклите дни от месеца+парите за изразходените минути и СМС. Реално ми върнаха някакви пари, защото таксите вървят с месец напред.
    Ясно, значи след като се прехвърля на друг оператор трябва после само да мина през глобул да си платя последната сметка. О'К, благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Благодаря,
      само един малък въпрос. Има ли някаква опасност да стане припокриване на 2 абонатна и да плащам два абоната? Примерно пускам искането на 10-то число, и почвам да плащам и на глобул и на новите? И дали има възможност да ми надуят последната сметка от глобул като видят че ги напускам? И в такъв случай може ли да не им платя последния месец, разбира се ако не са коректни и са начислили разговори, които не съм водил? Благодаря.
      Минал съм по този път само, че посоката беше Виваком - Глобул. При мен нямаше проблем. Отидох в офис на Глобул /мисля, че не съм попълвал нищо, служебно някаква бланка изкараха, аз само я подписах/ след ден или два/не помня вече/ бях абонат на Глобул. Във Виваком платих такса за изтеклите дни от месеца+парите за изразходените минути и СМС. Реално ми върнаха някакви пари, защото таксите вървят с месец напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Щом вече ти е безсрочен - отиваш в офис на избран от теб оператор и там попълваш едно искане за трансфер.Нека колегите ме поправят, ако бъркам.
        Благодаря,
        само един малък въпрос. Има ли някаква опасност да стане припокриване на 2 абонатна и да плащам два абоната? Примерно пускам искането на 10-то число, и почвам да плащам и на глобул и на новите? И дали има възможност да ми надуят последната сметка от глобул като видят че ги напускам? И в такъв случай може ли да не им платя последния месец, разбира се ако не са коректни и са начислили разговори, които не съм водил? Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
          Знаете ли защо се казвате сега ТЕЛЕМОР.Заради лошите търговски практики на предишните .Ако продължавате така и вие ще се продавате.Защо ми откраднахте 10 лв от предплатената карта.Други оператори за 2.90 дават по 120 минути.А на момата измислила тоя грабеж да и отнемете коледния бонус.

ВНИМАНИЕ ТЕЛЕМОР Е ВЪВЕЛ НОВИ ПРАВИЛА ПАРИТЕ В ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА
          Още по-лошо е. Предплатените карти имат валидност 3 месеца след зареждане на сума над 10 лв/досега беше 1 година като при другите оператори/. А бонусите/безплатни минути и т.н./ по предплатената карта след зареждане важат за 7 дни или 14 дни. Връщаме се 10 години назад.

Коментар

Щом вече ти е безсрочен - отиваш в офис на избран от теб оператор и там попълваш едно искане за трансфер.Нека колегите ме поправят, ако бъркам.
            +1

Коментар

• така е
              Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Искам да ви питам как мога да сменя глобул, сега теленор? Договорът ми е изтекъл преди 2 години, но си продължавам по стария план без да съм подписвал нов договор. Какво трябва да направя за да го прекратя, и да си запазя номера с друг оператор? Трябва ли да пускам писмено предизвестие или нещо друго?Трябва ли да е на точната дата от годината когато ми изтече договорът?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  И аз ги отворих новите условия, отворих и тия на Мтел и Виваком. За начало виждам как 10ина карти на Виваком ще се изстрелят към Теленор. Още малко да си оправят мрежата ..
                  Хммм, какво толкова видя? Аз лично търся около 300 минути към всички + 1-1.5 ГБ нет на висока скорост + някой и друг безплатен номер.Същата цена като в Мтел.

Коментар

• Искам да ви питам как мога да сменя глобул, сега теленор? Договорът ми е изтекъл преди 2 години, но си продължавам по стария план без да съм подписвал нов договор. Какво трябва да направя за да го прекратя, и да си запазя номера с друг оператор? Трябва ли да пускам писмено предизвестие или нещо друго?Трябва ли да е на точната дата от годината когато ми изтече договорът?

Коментар

И аз хвърлих едно око на "новите" условия, защото гръмко рекламират колко по-добри били.Е, пълен ташак и трагедия са.Очаквах нещо далеч по-добро, ама явно у България, че си жулят по български ...
                      И аз ги отворих новите условия, отворих и тия на Мтел и Виваком. За начало виждам как 10ина карти на Виваком ще се изстрелят към Теленор. Още малко да си оправят мрежата ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнение
                        Аз им разгледах новата страница и уж новите предложения и мога спокойно да кажа - без изменения, нищо интересно за клиента, отново. Сори, Майкъл!
                        И аз хвърлих едно око на "новите" условия, защото гръмко рекламират колко по-добри били.Е, пълен ташак и трагедия са.Очаквах нещо далеч по-добро, ама явно у България, че си жулят по български ...

Коментар

• Знаете ли защо се казвате сега ТЕЛЕМОР.Заради лошите търговски практики на предишните .Ако продължавате така и вие ще се продавате.Защо ми откраднахте 10 лв от предплатената карта.Други оператори за 2.90 дават по 120 минути.А на момата измислила тоя грабеж да и отнемете коледния бонус.

ВНИМАНИЕ ТЕЛЕМОР Е ВЪВЕЛ НОВИ ПРАВИЛА ПАРИТЕ В ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА
                          http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Да не си объркал рекламите ?

Коментар

• ТелеМор за нищо не ставате

Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                              Тотално разочарование. Ще ги изоставям.
                              Това е най-безидейния, сив и без никаква реално продуктова политика. Най-тъпите реклами, като тенденциянта продължава и в сегашната кампания. Странни комуникационни решения, някакъв чичко с очила ходи по разни студиа и обеснява колко хубаво сега щяло да стане като станат ТелеМор. Аз им разгледах новата страница и уж новите предложения и мога спокойно да кажа - без изменения, нищо интересно за клиента, отново. Сори, Майкъл!

Коментар

• Мислех, че гърците са ги измислили тези номера, но явно скандинавците са ги задминали!

Поредния номер:
                                Ако звъниш на телефонен номер на FROG (част от телеЗор) и не ти отговаря абоната, като същия с цел да не набутва приятелите си е изключил гласова поща, след една минута звънене телеЗор подава команда, че разговора е осъществен и започва да отчита секунди разговор. Независимо, че в слушалката се чува как телефона звъни и не се провежда разговор.

Възможно е този номер да са го скълъпили и на другите си абонати, аз констатирах при два номера на фрог.
                                http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

Working...
                                X