IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
    Това някакъв вид кризисен пиар ли е долният пост.Колега можели да ни покажеш тия нови планове "блъскани с минути" да ги видим и ние ,че нещо в брушурките дето ги раздават не ги виждаме.
    Не, колега, не мога да ви ги покажа моите планове
    Тях ги няма в брошурите, които ви раздават на вас"предплатените"
    Изкарай 7-8 годинки при един оператор, поне с толкова карти, колкото ползвам аз и....ще се радваш и ти на добри оферти

Коментар

• Това някакъв вид кризисен пиар ли е долният пост.Колега можели да ни покажеш тия нови планове "блъскани с минути" да ги видим и ние ,че нещо в брушурките дето ги раздават не ги виждаме.
      http://avtokurs.alle.bg

Коментар

Най новият виц

ТЕЛЕНОР СЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ТЕЛЕМОР ЗА ДА УМОРЯТ КЛИЕНТИТЕ СИ НА ПРЕДПЛАТЕНИ КАРТИ
        То па тия с предплатените карти сте едни клиенти
        Аз съм си много доволен, особено след днешната си среща с една красива девойка, с която си работим от повече от 6 годинки.
        Идва ти на крака в офиса, офертите са си повече от добри.
        Не съм ги смятал с точност, но на прима виста, 20% надолу на тарифните планове и 40% нагоре на минутите в тях....
        За материалния бонос, който ми спестява харчовете по коледен подарък за тинейджърката, няма да говорим

Коментар

• Най новият виц

ТЕЛЕНОР СЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ТЕЛЕМОР ЗА ДА УМОРЯТ КЛИЕНТИТЕ СИ НА ПРЕДПЛАТЕНИ КАРТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            От известно време като говоря с картата на Глобул - прекъсванията са ми през 1-2 минути, че и по-често. Преди беше по-рядко, сега направо не се търпи.
            Даа, така е откакто update-наха мрежата...

Коментар

• От известно време като говоря с картата на Глобул - прекъсванията са ми през 1-2 минути, че и по-често. Преди беше по-рядко, сега направо не се търпи.

Коментар

• Дървени са им офертите на Теленор, спор да няма, за сметка на това Виваком, към които само нямам договор убиват рибата с тия 70 % намаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от petko.o Разгледай мнение
                  За Глобул мога да кажа само лошо, за Теленор.. още по-лошо
                  +++1

Коментар

• Отдавна съм абонат на Глобул, но такава скръб като последните няколко години, никога не е било. Само вдигат цените и ги прикриват под уж "по изгодни програми", но всъщност не са по изгодни.

Седя си на една стара програма от преди години... с 1000 минути към Глобул и 150МБ интернет... нямат вече такива програми. Когато ги попитах защо години наред не предлагат по изгодни планове, ми говорят някакви глупости. Ако се опитат по някакъв начин да ми спрат този план, ще мина на предплатен. Просто толкова са ми омръзнали всички наши мобилни оператори и техните "номерца" че ако дойде някой свестен, веднага ще се преместя... но не идва... не знам защо.

Теленор купиха Глобул и до тук нищо не са направили. Само големи приказки, но нищо на практика, нито по изгодни планове, нито изгодни телефони на изплащане...

Иначе имах големи надежди... Теленор ако смятат така да работят, ще изгубят и най старите абонати на Глобул.

Първоначално изпратено от petko.o Разгледай мнение
                    За Глобул мога да кажа само лошо, за Теленор.. още по-лошо
                    +1

Коментар

• За Глобул мога да кажа само лошо, за Теленор.. още по-лошо

Коментар

• Не е ТЕЛЕМОР, а ТЕЛЕПОР

Коментар

• На това му се вика -"картелни споразумения "и има уж комисии и институции ,на които това им е работата
                          Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
                          Пак почнаха със старите гръцки номера.Вчера отивам в новият мол на околовръсното и гледам магазин на ТЕЛЕМОР .Викам чакай да влезна да питам докога ще морят клиентите на предплатени карти с тъпото хрумване да им обират заредените суми .Питам момиче служител на ТЕЛЕМОР на име ЗОЯ защо обират на хората парите и тя моляви се най нагло ме излъга, да ЗОЯ от ТЕЛЕМОР ме излъга ,че и в другите телекоми било така.Пълни мошеници

ВНИМАНИЕ СУМИТЕ ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА ПОСЛЕ ТЕЛЕМОР ГИ КРАДЕ

Коментар

• Така е винаги е било така ,намалението на едни услуги е за сметка на други и после 200 млн. печалба/година , малко им се виждат....
                            Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Не те е излъгала.Имам 2 на вива и една на плъхомор.Тези на виваком само ми звънкат и аз връщам обаждането и ха познай.На всеки 3-4 месеца десетачката изчезва.Какви ли не обяснения получавах,че били задържали бутоните,че било от апаратите т.н.Плъхоморската я имам от 8 месеца и никога не съм звънял от нея и ха познай .В момента в нея има 48ст.Разлика няма предполагам,че примите на ментел са още по зле като знам едно време какви страховити сметки получавах.

Коментар

Пак почнаха със старите гръцки номера.Вчера отивам в новият мол на околовръсното и гледам магазин на ТЕЛЕМОР .Викам чакай да влезна да питам докога ще морят клиентите на предплатени карти с тъпото хрумване да им обират заредените суми .Питам момиче служител на ТЕЛЕМОР на име ЗОЯ защо обират на хората парите и тя моляви се най нагло ме излъга, да ЗОЯ от ТЕЛЕМОР ме излъга ,че и в другите телекоми било така.Пълни мошеници

Не те е излъгала.Имам 2 на вива и една на плъхомор.Тези на виваком само ми звънкат и аз връщам обаждането и ха познай.На всеки 3-4 месеца десетачката изчезва.Какви ли не обяснения получавах,че били задържали бутоните,че било от апаратите т.н.Плъхоморската я имам от 8 месеца и никога не съм звънял от нея и ха познай .В момента в нея има 48ст.Разлика няма предполагам,че примите на ментел са още по зле като знам едно време какви страховити сметки получавах.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Пак почнаха със старите гръцки номера.Вчера отивам в новият мол на околовръсното и гледам магазин на ТЕЛЕМОР .Викам чакай да влезна да питам докога ще морят клиентите на предплатени карти с тъпото хрумване да им обират заредените суми .Питам момиче служител на ТЕЛЕМОР на име ЗОЯ защо обират на хората парите и тя моляви се най нагло ме излъга, да ЗОЯ от ТЕЛЕМОР ме излъга ,че и в другите телекоми било така.Пълни мошеници

Коментар

Working...
                                X