IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    А кво е тва дето отгоре с зелено пишеше глобул и вътре продават телефони и зарибяват хората с договори и децата с дрога? И също ядат малки деца, проповядват расизъм, зоофилия и ебола? Сериозно питам, въобще не им отбирам простотиите на БГ операторите, то и аз съм в България 2 дена в годината де.
    Ми по времето на Глобул беше Германос, фирма нямаща нищо общо с Глобул, предполагам, че засега са същите....
    Нали не мислиш, че толкова бързо теленор ще разкарат този партньор, все пак по-добре да са в магазините на Германос, от колкото да са никаде.
    Според мен, въпрос на време е да ги сменят, Германос наистина са отчайващи
    р.р. Опс, сори, проспал съм вливането на Германос в Глобул, преди четири месеца.
    Та си признавам грешката без бой
    Last edited by mirandi; 22.11.2014, 20:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
      Само за протокола, Теленор нямат собствена магазина мрежа....Глобул също не са имали...Та ако някой ви е крив, търсете кучето другаде
      А кво е тва дето отгоре с зелено пишеше глобул и вътре продават телефони и зарибяват хората с договори и децата с дрога? И също ядат малки деца, проповядват расизъм, зоофилия и ебола? Сериозно питам, въобще не им отбирам простотиите на БГ операторите, то и аз съм в България 2 дена в годината де.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        То по-просто от селските пръчки в магазина на тилинор трудно. Пожелавам им безработица.
        Само за протокола, Теленор нямат собствена магазина мрежа....Глобул също не са имали...Та ако някой ви е крив, търсете кучето другаде

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
          Обикновено ,човек с простотиите си излага себе си ,а не другите
          То по-просто от селските пръчки в магазина на тилинор трудно. Пожелавам им безработица.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Обикновено ,човек с простотиите си излага себе си ,а не другите
            Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Аз на тези такива май*и съм им теглил на живо в зурлите, че вече сигурно сънуват кошмари. Имаше едно сладко момченце, така го нагрях и го изложих пред едно сладко момиченце, аууууу какъв срам горкичкото селяндурче мамино.

Коментар

• Аз на тези такива май*и съм им теглил на живо в зурлите, че вече сигурно сънуват кошмари. Имаше едно сладко момченце, така го нагрях и го изложих пред едно сладко момиченце, аууууу какъв срам горкичкото селяндурче мамино.
              Last edited by Fiscalist; 22.11.2014, 16:21.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Теленор са хитри като М-Тел - яка реклама за 100-200 хилки вместо по-изгодни планове за 10-20 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение

Аз мисля,че най добре да разделят на ВИП инвеститори и останалите.
                  Ти па....ВИП инвеститор, ще намери време за губене тука ли ????
                  Семеен бизнес, 15-на карти.
                  И условията, които ми дават за нов договор са в пъти по-добри от някои от официално обевяните тарифните планове на Виваком, да речем....
                  Явно пазара у нас е толкова зле, че дори и за клиенти с 200-300 лева месечно потребление се стреля на месо

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                    Спри се вече с тия предплатени карти, бре пич!!!
                    Все пак това е форум за инвеститори, тук ни вълнуват бизнес пакетите...
                    Ходи се жалвай в БГ Мама, стига си спамил тука !!!
                    Аз мисля,че най добре да разделят на ВИП инвеститори и останалите.
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
                      Днес минавам през МОЛА на Цариградско да видя една приятелка дето работеше в Германос и оп изненада целият персонал подменен.Ама с какво подменен с некви дечурлига дето явно са ги ловили по монтанските села.Такава некомпетентност не бях виждал .Питам го едно пъпчиво момченце за един телефон то стой гледа гледа горкото и аха да каже нещо и се изчерви.Питам и за предплатените карти защо така грабят хората то стой и гледа .Зоя от Мол Ринг поне ме излъга ,че и при другите оператори е така .С такава политика на кражби и грабежи на обикновените хора и не компетентно предлагане на услуги ТЕЛЕМОР скоро ще се продава отново.
                      Спри се вече с тия предплатени карти, бре пич!!!
                      Все пак това е форум за инвеститори, тук ни вълнуват бизнес пакетите...
                      Ходи се жалвай в БГ Мама, стига си спамил тука !!!

Коментар

• Днес минавам през МОЛА на Цариградско да видя една приятелка дето работеше в Германос и оп изненада целият персонал подменен.Ама с какво подменен с некви дечурлига дето явно са ги ловили по монтанските села.Такава некомпетентност не бях виждал .Питам го едно пъпчиво момченце за един телефон то стой гледа гледа горкото и аха да каже нещо и се изчерви.Питам и за предплатените карти защо така грабят хората то стой и гледа .Зоя от Мол Ринг поне ме излъга ,че и при другите оператори е така .С такава политика на кражби и грабежи на обикновените хора и не компетентно предлагане на услуги ТЕЛЕМОР скоро ще се продава отново.
                        http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          Той колегата говори за корпоративни клиенти ,там е голям пазарлък ,а за частни клиенти уловката е ,че се смята на цели минути ,с малки изключения
                          На мен ми скочиха с такива цени, че си беше нагло да се пазаря
                          Е...само малко за iPhone-а, ама то тоя пазарлък си беше повече за спорта

Коментар

• Той колегата говори за корпоративни клиенти ,там е голям пазарлък ,а за частни клиенти уловката е ,че се смята на цели минути ,с малки изключения

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                              При мен също почти всички приятели са се превключили към Виваком, щото е най-изгодно. За Теленор иначе ми прави впечатление за новия iphone, че излиза най-евтино. За договорите им в момента не мога нищо да кажа.
                              +1
                              Мой колега, току що си смени тарифния план с нов, много е доволен. Не знам аз не смея, нещо вяра нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Дървени са им офертите на Теленор, спор да няма, за сметка на това Виваком, към които само нямам договор убиват рибата с тия 70 % намаление.
                                При мен също почти всички приятели са се превключили към Виваком, щото е най-изгодно. За Теленор иначе ми прави впечатление за новия iphone, че излиза най-евтино. За договорите им в момента не мога нищо да кажа.

Коментар

Working...
                                X