IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
    http://www.investor.bg/telekomunikac...zaguba-178010/

Това чака и ТЕЛЕМОР с тези номера дето ги правят.Неможе да крадеш от дребният потребител и да чакаш лоялност от него.
    сУМИТЕ ПО ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА ГРАБЕЖ
    Вярно е - и мен ме изненадАха предната седмица - казах им, че ще изхвърля симката...
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Много влошиха услугата тия юнаци.Много прекъсвания ,за нета да не говорим .Добре ,че имам карта и на друг оператор да ползвам интернет.А това с предплатените карти ,ако е вярно по тъп ход от оператор не бях чувал.Ще си изгубят всички клиенти .

Коментар

• http://www.investor.bg/telekomunikac...zaguba-178010/

Това чака и ТЕЛЕМОР с тези номера дето ги правят.Неможе да крадеш от дребният потребител и да чакаш лоялност от него.

сУМИТЕ ПО ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА

ГРАБЕЖ
        http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
          С ребрандирането на Теленор, поне рекламите им станаха по-готини. Да им дадем шанс, а?
          Аз им давам шанс да ми намалят сметката!
          ДРУГО за което им давам шанс е, че идиотите от Свиваком ми съобщиха, че съм бил БЕТОН! Само заради това, че двата ми договора изтичат след 5 месеца съответно и след 1г. Реших да стискам зъби и завинаги да забравя за тази фирма след посочения от тях период!

Коментар

• С ребрандирането на Теленор, поне рекламите им станаха по-готини. Да им дадем шанс, а?

Коментар

Знаете ли защо се казвате сега ТЕЛЕМОР.Заради лошите търговски практики на предишните .Ако продължавате така и вие ще се продавате.Защо ми откраднахте 10 лв от предплатената карта.Други оператори за 2.90 дават по 120 минути.А на момата измислила тоя грабеж да и отнемете коледния бонус.

ВНИМАНИЕ ТЕЛЕМОР Е ВЪВЕЛ НОВИ ПРАВИЛА ПАРИТЕ В ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА
              Това е много важно да го знам, благодаря за предупреждението.

Коментар

Напоследък тЕЛЕМОР много прекъсва .Верно правят някакви ремонти, амо то вече стана досадно.Звънеш на някой и то бръмчи.Може и нарочно да го правят да набираш пак и да се набутваш.Тия са способни на всичко .Има ли орган който да контролира качеството на услугата искам да подам жалба.

КРС

Коментар

• Първоначално изпратено от ivasilev1 Разгледай мнение

Това е най-безидейния, сив и без никаква реално продуктова политика. Най-тъпите реклами, като тенденциянта продължава и в сегашната кампания. Странни комуникационни решения, някакъв чичко с очила ходи по разни студиа и обеснява колко хубаво сега щяло да стане като станат ТелеМор. Аз им разгледах новата страница и уж новите предложения и мога спокойно да кажа - без изменения, нищо интересно за клиента, отново. Сори, Майкъл!
                  И аз съм с твоето мнение.

Коментар

• Напоследък тЕЛЕМОР много прекъсва .Верно правят някакви ремонти, амо то вече стана досадно.Звънеш на някой и то бръмчи.Може и нарочно да го правят да набираш пак и да се набутваш.Тия са способни на всичко .Има ли орган който да контролира качеството на услугата искам да подам жалба.

Коментар

• Не измествайте темата .Темата е за това как Телемор бивш Глобул ни краде и граби и при условие ,че целият нет е пламнал от недоволство от тези крадльовци дето само променят условията с цел да ни окрадат защитата им ми се струва малко неуместна.Та последното което чух за Телемор е ,че във връзка с "добрите " финансови резултати щяло да има оптимизиране /съкращение / на персонала.Та правете си сметка какво ще става с тарифите.

тЕЛЕМОР СМЕНИХА УСЛОВИЯТА ПО ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ СУМИТЕ ЗАРЕДЕНИ ПО ТЯХ ВАЖАТ САМО 3 МЕСЕЦА .гРАБЕЖ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                        Ми не знам....може и да си прав, ама тука пише друго

http://www.capital.bg/biznes/kompani...vlia_v_globul/
                        Кakво различно пише? Че НУРТС се влива в БТК? А собственика на 2-те кой е?
                        Четете бе, хора!
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Това е било част от сделката ..Теленор да може да купи двете вериги

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            По скоро придобиване на Германос от Глобул преди повече от 5 години. Глобул също си имат магазина мрежа част е собствена, а друга част е франчайз.
                            Ми не знам....може и да си прав, ама тука пише друго

http://www.capital.bg/biznes/kompani...vlia_v_globul/

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                              Ми по времето на Глобул беше Германос, фирма нямаща нищо общо с Глобул, предполагам, че засега са същите....
                              Нали не мислиш, че толкова бързо теленор ще разкарат този партньор, все пак по-добре да са в магазините на Германос, от колкото да са никаде.
                              Според мен, въпрос на време е да ги сменят, Германос наистина са отчайващи
                              р.р. Опс, сори, проспал съм вливането на Германос в Глобул, преди четири месеца.
                              Та си признавам грешката без бой
                              По скоро придобиване на Германос от Глобул преди повече от 5 години. Глобул също си имат магазина мрежа част е собствена, а друга част е франчайз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                А кво е тва дето отгоре с зелено пишеше глобул и вътре продават телефони и зарибяват хората с договори и децата с дрога? И също ядат малки деца, проповядват расизъм, зоофилия и ебола? Сериозно питам, въобще не им отбирам простотиите на БГ операторите, то и аз съм в България 2 дена в годината де.
                                А относно факта, че си 2 дена в България ме подсети за една случка от преди 20 години
                                Пътувам с нощния влак за Бургас и в купето едно негро, не помня вече от къде точно в Африка...
                                Та през целия път не спря да мрънка пртотив БДЖ-то и как във Франция не било така...
                                Малко преди Бургас му викам да я остави тази Франция и да каже как е в родината му...
                                Оня се почеса с дясната ръка по лявото ухо и вика" Ми то у нас нямаме влакове"...
                                Та...и твойта същата

Коментар

Working...
                                X