IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тЕЛЕМОР провеждат операция "МОР ПО АБОНАТИТЕ".Първи гръмнаха предплатените карти.НАМАЛИХА СРОКА НА ВАЛИДНОСТ НА ПАРИТЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА НА 3 МЕСЕЦА.После промениха без да предупредят плановете на много от абонатите.Естествено във вреда на абонатите.Наблъскат ти ненужни минути и ти вдигнат таксата.Незнам кой им ги дава тия съвети ама Грабул затова фалираха.От не лоялни практики към клиента.

Коментар

• Аз такива смс не чета (спам), странно ми е какви глупости пишете. Как така ще ти вземат номера? Нали имаше закон даже, че можеш, ако искаш да си прехвърлиш номера на друг оператор?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        На мен днес ми казаха, че отново при зареждане над 10лв срока е 1 година
        Да го духат. имах една предплатена карта на мое име, която ползва майка ми. Вече е на абонамент във виваком. На маймуни ни правят
        ПП Валидността на номера е една година. Остатъка го прибират след третия месец...
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• А откъде ми имат телефона и ми досаждат, за да им ставам клиент??

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Това не е вярно удължават 2/3 мес .т.е трябва да вкараш мин.36-40 лв. на година и то ако следиш точно кога ти изтича
            На мен днес ми казаха, че отново при зареждане над 10лв срока е 1 година

Коментар

• Това не е вярно удължават 2/3 мес .т.е трябва да вкараш мин.36-40 лв. на година и то ако следиш точно кога ти изтича
              Първоначално изпратено от sani Разгледай мнение
              Биха вече отбой,много клиенти загубиха и почнали да разпращат СМС-и, че ще удължат предплатените карти с 12 месеца, ако заредим ваучер за 10лв до 12 декември. И 2лв бонус щели да отпуснат.bv000218
              Нищо няма да заредя. Такива палачинки не са ми по вкуса. Веднъж картите ще са със срок 3 месеца, втори път картите ще са със срок 12 месеца, ама ако заредя ваучер до еди- кога си... утре как ли ще обърнат палачинката?! Условията и сроковете ще ми менкат, на игра го обърнали! Да не знаеш картата ти до кога ще е валидна и да не знаеш утре с този номер ли ще бъдеш или с друг номер!
              Ще търсим друг оператор. До тук бяхме с Глобул/ Телепор.
              Last edited by toto 2; 16.12.2014, 18:13.

Коментар

• Я пак ...
                Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                добре де, как може Мтел да ми предлагат 11лв месечна такса с неограничени минути към всички и неограничен интернет на макс, а другите - нищо?

Коментар

• Първоначално изпратено от sani Разгледай мнение
                  Биха вече отбой,много клиенти загубиха и почнали да разпращат СМС-и, че ще удължат предплатените карти с 12 месеца, ако заредим ваучер за 10лв до 12 декември. И 2лв бонус щели да отпуснат.bv000218
                  Нищо няма да заредя. Такива палачинки не са ми по вкуса. Веднъж картите ще са със срок 3 месеца, втори път картите ще са със срок 12 месеца, ама ако заредя ваучер до еди- кога си... утре как ли ще обърнат палачинката?! Условията и сроковете ще ми менкат, на игра го обърнали! Да не знаеш картата ти до кога ще е валидна и да не знаеш утре с този номер ли ще бъдеш или с друг номер!
                  Те и другите са същите

Коментар

• Покрай всичко това гледам, че и другите оператори са почнали много агресивна политика за набиране на клиенти. През ден ми звънят, за да ми предлагат супер изгодни оферти за фирмата и то и от трите оператора.
                    В началото си викам - супер ще има полза за клиентите от тая конкуренция, ама ТЦ.

Коментар

• Биха вече отбой,много клиенти загубиха и почнали да разпращат СМС-и, че ще удължат предплатените карти с 12 месеца, ако заредим ваучер за 10лв до 12 декември. И 2лв бонус щели да отпуснат.bv000218

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        добре де, как може Мтел да ми предлагат 11лв месечна такса с неограничени минути към всички и неограничен интернет на макс, а другите - нищо?
                        Сигурен ли си че не ти го предлагат това за 35 лева?

Коментар

• Според мен целта на Българския Телемор... е да умори компанията майка...

По никакъв друг начин, не мога да си обясня неадекватното им поведение... а и новата им страница е пълна скръб... преди имаше много повече информация там... сега няма почти нищо. Пълна трагедия...

Аз лично не знам какво да правя... все едно се врънах 15 години назад във времето... остана пак само Ментел.

Когато дойдоха Глобул беше като глътка свеж въздуг, нещата се пооправиха... и сега пак се скапаха... просто не мога да повярвам, че Теленор, направиха това... защо го направиха?!? Какъв беше смисъла да прецакат предплатените карти... ако не си оправят предплатените карти, ще махна и абонаментите и всички дружно ще минем на Ментел. (тях изобщо не ги харесвам, но просто не виждам друг вариант).

Мисля да ги изчакам още малко... и ще приключвам с тях... надявам се да се усетят като започне отлива на клиенти.

Коментар

• Не знам каква ще е разликата между новото и старото, но аз така се насадих с един хубав двугодишен фирмен договор, че сега се чудя как да се оттърва от Глобул. Такива сметки започнаха да ми идват, че ми се плаши окото. До преди да предподпиша с тях - всичките фирмени телефони като сметка възлизаха на около 150лв, сега плащам по 230-250лв.

Явно най-изгодни са Виваком, защото само техните номера могат да набират свободно телефони с 0700 и 0800 на цената на един градски разговор. Всичко останали оператори те таксуват на минута (Близу, Спиди, Еконт, ЕВН са с тези номера). Глобул ми скъсаха джоба само от разговори с тези номера, защото таксуват на минута. С Близу например или Спиди ,само докато се свържа с оператор отиват 5-7 минути в чакане Angry

Някой има ли опит в прехвърлянето към друг оператор на фирмени телефони преди да е изтекъл договора? (и да не се плащат зверските неустойки)

Коментар

• добре де, как може Мтел да ми предлагат 11лв месечна такса с неограничени минути към всички и неограничен интернет на макс, а другите - нищо?

Коментар

• Някой да прекръсти групата Теленор - или лошо или нищо

Коментар

Working...
                                X