IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнение
    Дреме ми за декемврийската ти сметка, Аз с тия НЕЩАСТНИЦИ от теленор не искам да имам нищо общо.
    Ми немай бре пич....
    Купи си БОБ и бъди ЩАСТЛИВ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
      Привет отново и от мен
      Не съм писал тук почти месец, просто изчаквах първата си сметка от Теленор, след подписване на нов договор с нови тарифни планове
      Та....ноемврийска сметка 250.00 лв., декемврийска....175.00 лв.
      Дали е малко или много, оставям на всеки от вас сам да си прецени, аз определено достатъчно доволен
      Дреме ми за декемврийската ти сметка, Аз с тия НЕЩАСТНИЦИ от теленор не искам да имам нищо общо.
      Last edited by chronos; 10.01.2015, 11:10.

Коментар

• Привет отново и от мен
        Не съм писал тук почти месец, просто изчаквах първата си сметка от Теленор, след подписване на нов договор с нови тарифни планове
        Та....ноемврийска сметка 250.00 лв., декемврийска....175.00 лв.
        Дали е малко или много, оставям на всеки от вас сам да си прецени, аз определено достатъчно доволен

Коментар

• Не ги защитавам ,ама това ,което пишеш са волни съчинения ,просто хубавото се забравя бързо ,човек така е устроен да иска още и още и ОЩЕ ....Като не те устройва отиваш при другите и това е ,запазваш си номерата и т.н
          Първоначално изпратено от sani Разгледай мнение
          Здравейте !
          Тъй като темата за мобилните оператори ми е меко казано ''Хоби'' ще поясня за повечето форумци.
          Глобул или тъй наречения Теленор много стабилно ни цакат. (Ако не вярвате прочетете внимателно договорите си.)
          Разговорите до 30-секунди директно ги броят като цяла минута. Разговорите с други оператори се заплащат на цитирам : - Изходящи обаждания към номера, които започват с 089 1XXXXXX или към други номера без код от мрежата на Telenor, с незавишена тарифа, се таксуват по 0,47 лв. / минута с ДДС! Това не ми се вижда хич малко,а на вас ?
          Знам,че не ви се чете чак толкова много,но просто искам да ви споделя нещо което много ме разочарова.
          Аз ползвам Глобул вече има няма над 10 години да не кажа,че повече клоня към 15.
          Редовен платец съм тоест на техният език ''Лоялен клиент'' !
          Взимал съм скъпи телефони на изплащане и съм имал 4-5 карти с месечни такси,а не предплатени (ваучери).
          Тези скапаняци не ми дадоха абсолютно нищо като бонус !!! Няма ,аксесоар,няма,апарат,няма 1 безплатна минута в повече за мен (Спонсора им от години насам). НИЩО! Аз реших да ползвам отново услугите им въпреки всичкои какво се случи... Харесах си абонаментен план,харесах си телефон,НО ТЕ ПАК ПОСТЪПИХА БОКЛУЧАРСКИ.
          Нямало телефони в наличност,нямало информация кога ще има,не знае ли цените на минута след изразходването на ''безплатните'' минути и за капак ми искаха 50 лева за да могат да ми поръчат телефон. МЕГА НАГЛИТЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от sani Разгледай мнение
            Здравейте !
            Тъй като темата за мобилните оператори ми е меко казано ''Хоби'' ще поясня за повечето форумци.
            Глобул или тъй наречения Теленор много стабилно ни цакат. (Ако не вярвате прочетете внимателно договорите си.)
            Разговорите до 30-секунди директно ги броят като цяла минута. Разговорите с други оператори се заплащат на цитирам : - Изходящи обаждания към номера, които започват с 089 1XXXXXX или към други номера без код от мрежата на Telenor, с незавишена тарифа, се таксуват по 0,47 лв. / минута с ДДС! Това не ми се вижда хич малко,а на вас ?
            Знам,че не ви се чете чак толкова много,но просто искам да ви споделя нещо което много ме разочарова.
            Аз ползвам Глобул вече има няма над 10 години да не кажа,че повече клоня към 15.
            Взимал съм скъпи телефони на изплащане и съм имал 4-5 карти с месечни такси,а не предплатени (ваучери).
            Тези скапаняци не ми дадоха абсолютно нищо като бонус !!! Няма ,аксесоар,няма,апарат,няма 1 безплатна минута в повече за мен (Спонсора им от години насам). НИЩО! Аз реших да ползвам отново услугите им въпреки всичкои какво се случи... Харесах си абонаментен план,харесах си телефон,НО ТЕ ПАК ПОСТЪПИХА БОКЛУЧАРСКИ.
            Нямало телефони в наличност,нямало информация кога ще има,не знае ли цените на минута след изразходването на ''безплатните'' минути и за капак ми искаха 50 лева за да могат да ми поръчат телефон. МЕГА НАГЛИТЕ !
            Ужас! Само мога да ти съчувствам!

Коментар

• Здравейте !

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Това можеш да си го активираш от самия телефон към предплатения план с код T50 на номер 125 ....Не разбирам защо не четете малко повече има си официален сайт ...
                Току що мина рекламата,но за съжаление на нея не пише нищо за кодове и номера.
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Това можеш да си го активираш от самия телефон към предплатения план с код T50 на номер 125 ....Не разбирам защо не четете малко повече има си официален сайт ...
                  Първоначално изпратено от avto11 Разгледай мнение
                  Днес пак тЕЛЕМОР ме изумиха.Разглеждам си мол РИНГ и хоп магазин на тЕЛЕМОР.Влизам и искам да си заредя картата за 1.49 с 50 минути както е в тъпата рекламата дето е въртят през 5 минути.Служителката НИКОЛИНКА ХРИСТОВА събра очички в една точка и съвсем чистосърдечно пристъпвайки от краченче на краченче ми отговори ,че такова нещо те не предлагали.Викам и как не предлагате нали върви реклама ,а то детето ми отговаря ,че нямало такъво нещо и всичко било за зарибяване и ,че скоро ще ли да я свалят тая реклама.То Николинчето не е виновно за простотията на тЕЛЕМОР ,но май май скоро пак ще се прекръщаваме/продаваме/

И ПАРИТЕ ПО ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ 3 МЕСЕЦА /АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО/

Коментар

• Днес пак тЕЛЕМОР ме изумиха.Разглеждам си мол РИНГ и хоп магазин на тЕЛЕМОР.Влизам и искам да си заредя картата за 1.49 с 50 минути както е в тъпата рекламата дето е въртят през 5 минути.Служителката НИКОЛИНКА ХРИСТОВА събра очички в една точка и съвсем чистосърдечно пристъпвайки от краченче на краченче ми отговори ,че такова нещо те не предлагали.Викам и как не предлагате нали върви реклама ,а то детето ми отговаря ,че нямало такъво нещо и всичко било за зарибяване и ,че скоро ще ли да я свалят тая реклама.То Николинчето не е виновно за простотията на тЕЛЕМОР ,но май май скоро пак ще се прекръщаваме/продаваме/

И ПАРИТЕ ПО ПРЕДПЛАТЕНИТЕ КАРТИ ВАЖАТ 3 МЕСЕЦА /АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО/
                    http://avtokurs.alle.bg

Коментар

• Щом ги устройват числата ,защо да правят промени ,той изпълнителният директор на Глобул -Танасис Кацирубас ,обиколи и другите два оператора -сега е в М ТЕЛ
                      Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                      Аз едно нещо се чудя, защо като идват нови инвеститори, не уволняват старите служители. При Глобул (Телемор) нищо не се е променило към добро... напротив, нещата стават още по зле. Явно проблема е в служителите, а не в компаниите... БГ служителите превръщат и най прекрасните компании, в побългарени боклуци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                        Аз едно нещо се чудя, защо като идват нови инвеститори, не уволняват старите служители. При Глобул (Телемор) нищо не се е променило към добро... напротив, нещата стават още по зле. Явно проблема е в служителите, а не в компаниите... БГ служителите превръщат и най прекрасните компании, в побългарени боклуци.
                        Кво беше там, за бардака и к...
                        И това ще мине ...

Коментар

• Аз едно нещо се чудя, защо като идват нови инвеститори, не уволняват старите служители. При Глобул (Телемор) нищо не се е променило към добро... напротив, нещата стават още по зле. Явно проблема е в служителите, а не в компаниите... БГ служителите превръщат и най прекрасните компании, в побългарени боклуци.

Коментар

• Че то не знам Мтел как мърдат още.Лъжата се е превърнала в политика на фирмата.Карат служителите си да лъжат за да си хващат таргетите си.Крият телефони за да ги продават с карти и договори.Вобще страхотия.Не знам как всички или почти всички западни така наречени инвеститори като дойдат в Бг. за месец ,два се превръщат в бесни лешояди и вършат неща ,които в техните държави не само не могат да си помислят, но и дълго ще седят в затвора.

Коментар

• какво да очакваме.това са си глобул- новият телемор.

Коментар

• Кой ти каза че са фалирали ,до колкото си спомням за миналата година са с 200 милки печалба
                                Първоначално изпратено от sani Разгледай мнение
                                тЕЛЕМОР провеждат операция "МОР ПО АБОНАТИТЕ".Първи гръмнаха предплатените карти.НАМАЛИХА СРОКА НА ВАЛИДНОСТ НА ПАРИТЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА НА 3 МЕСЕЦА.После промениха без да предупредят плановете на много от абонатите.Естествено във вреда на абонатите.Наблъскат ти ненужни минути и ти вдигнат таксата.Незнам кой им ги дава тия съвети ама Грабул затова фалираха.От не лоялни практики към клиента.
                                Last edited by toto 2; 21.12.2014, 21:33.

Коментар

Working...
                                X