IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам два въпроса:
    1. Остана ли все пак нормален оператор, от който всички да са доволни в БГ
    2. Откъде Глобул ги преброиха 4 милиона абонати. Вярно, че много хора са с по 2 телефона и че вече и селския идиот има телефон но все пак
    Интериорни Врати

Коментар

• Много дребнави.

Става въпрос за услугата email 2 sms която на мен ми трябва за известяване, че имам важен email. Уж трябваше да е безплатна само дето няма нищо безплатно , след петия sms ти я изключват и се налага да си я включваш отново, което я превръща в платена. Дразнещо е това, че едва ли реализират някакви сериозни приходи от тая услуга но и за най-дребничкото нещо гледат да те хванат за топките. Ама ще пинат една студена вода като се позасили интернет телефонията.
      Last edited by Valery_Silianov; 01.06.2011, 12:47.

Коментар

• проблема с прекратяване на договора хо-хо-хо.
        Класика. За това се изисква РЕАКЦИЯ, настойчивост и колкото се може по-малко наивност. Нестава с вели действия .... проверено.

обаче да светна потърпевшите, че скоро врем след 'емен-емен 2 месеца си хващам дърмите и се местя от М-тел в Глобул, защото според наблюденията ми първите мушкат по яко от вторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
          по-големи лъжци от М-тел едва ли има - от началото на годината не ми е идвала сметка и ще ми дойде 3на сега
          Сега ще ти дойде на куп сметката,няма да те забравят.Вече ги изпращат.
          sesi

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
            по-големи лъжци от М-тел едва ли има - от началото на годината не ми е идвала сметка и ще ми дойде 3на сега
            Те че са боклуци, боклуци са, ама нещо не схващам защо точно това със закъснелите сметки да е най-големият проблем ?
            Ми то си е едно отложено плащане без лихва ...
            Don't work hard, work smart!

Коментар

• Май само в нашата държава това да имаш телефон ще се превърне в лукс и скъпо удоволствие. Уж изгодни оферти а накрая високи сметки...

Коментар

• по-големи лъжци от М-тел едва ли има - от началото на годината не ми е идвала сметка и ще ми дойде 3на сега

Коментар

• Глобул да се маха от живота ми.Ще прекратя всички договори с тях.Дори и в скапания им сайт се плаща ,да вървят по дяволите.
                  sesi

Коментар

• И колко нелепо всяка вечер на екрана на тв-да агитира ахмачета, че "...КОРЕКТНО обслужване ..." и току да ги навива да им станели клиенти, пък те, "ако до месец нашите услуги не ви харесат, ще ви върнем парите" се пишат на голяма работа. Обаче...
                    Обаче, даже този момък не е наясно, какво можеха да имат, завалиите, ако бяха послушали. Е, преди месец им изпратих на мейл основата на системата за разплащане и...
                    Ами, познайте: "реагират" като на умряла котка опашката. ще рече, никакви ги няма.
                    да ГО д**ат, тогава.
                    Last edited by Eti_; 21.05.2011, 22:01.

Коментар

• "Далаверки", Васко. Именно.
                      В смисъл, умалителното звучене.
                      На това и толкова са способни, какво да ги правиш

Коментар

• Всички са маскари, вярно но имам известни съмнения, че докато всички сме вперили поглед в проблема на мтел със системата и ги следим под лупа за всяка грешка, другите два маскари използват случая да правят далаверки под носовете ни

Коментар

• Като гледам има и доста недоволни от Глобул.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            общо взето нямаш избор всичките са маскари
                            за глобул специално на тел 123 и после набираш 112 и получаваш СМС с изговорените минути / отчита се на 15 мин./ .
                            за подробна разпечатка си правиш регистрация на myglobul.com и там си ги виждаш . аз лично не съм засичал драстични разлики и лъжи. е естествено ти правят номерца и те де ако имаш безплатни минути към другите оператори засичането започва от 1 мин а към глобул от 30 сек не че ги оправдавам ама и те са чУвек и те трябва да яде . не си мислете , че само тука са такива. мой приятел беше средно ниво мениджър в sunrise швеицария.платиха му 200к бонус , само заради това, че препрограмира билинг системата да закръгля сметките на 0.4 , а не на 0.5 , както е редно и им донесе по няколко милки профит всеки месец
                            В общи линии е така.

Написах поста долу за разпечатката, защото човекът, който питаше оставя впечатление, че получава само сметката без разпечатката. И при мен няма някакви особени различия, ако ги има въобще. Но щом човекът казва, че сметката му е двойна, няма как да не разбере като види разпечатката дали наистина е водил разговори ( и аз понякога не си спомням, но като видя разпечатката се сещам) или операторът наистина го е излъгал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                              а ко праим, когато разпечатката е леко завишена??? т.е. как човек може да си следи постоянно дали си е изговорил безплатните минути??? Ако те ни лъжат и ако манипулират изговорените безплатни?? Това е нещо, което няма как всеки да си следи до стотинка или секунда... Аз пък съм възмутен, че когато отидох да си платя сметката и едно на ръка, че беше съмнително висока, но когато поисках детайлна разпечатка ми отказаха. Не би трябвало да отказват такава услуга. Друго нещо, което ми направи впечатление. Бях се отказал от хартиените ф-ри, но след като започнаха да идват съмнително високи сметки, отново си поднових услугата хартиена фактура, те си отбелязаха в с-мата, но до ден днешен, вече 2 месеца нямам хартиена, което ме навежда на мисълта, че правят шменти капели ...
                              общо взето нямаш избор всичките са маскари
                              за глобул специално на тел 123 и после набираш 112 и получаваш СМС с изговорените минути / отчита се на 15 мин./ .
                              за подробна разпечатка си правиш регистрация на myglobul.com и там си ги виждаш . аз лично не съм засичал драстични разлики и лъжи. е естествено ти правят номерца и те де ако имаш безплатни минути към другите оператори засичането започва от 1 мин а към глобул от 30 сек не че ги оправдавам ама и те са чУвек и те трябва да яде . не си мислете , че само тука са такива. мой приятел беше средно ниво мениджър в sunrise швеицария.платиха му 200к бонус , само заради това, че препрограмира билинг системата да закръгля сметките от 0.4 нагоре , а не на 0.5 , както е редно и им донесе по няколко милки профит всеки месец
                              Last edited by NYSERookie; 11.05.2011, 17:17.
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• няма интерес да не ти пращат хартиена ,защото се заплаща ,а и още повече че можеш да си видиш разпечатката от е-фактура .
                                Да не си мислиш че някой персонално се занимава само със твоя акаунт. Най-вероятно или операторът не си е свършил работата поради лоша квалификация или заинтересованост или още по -вероятно е куриерът да не си върши работата .Главен изпълнител на разнасянето е една фирма /най-вероятно със гръцки собственик/, а тя си търси подизпълнители по места,които да свършат работата за по-малко пари естествено.А те пък си търсят бараби които да обикалят и да разнасят писмата.А човек който получава по 1-2-3 стотинки на писмо нали се сещаш къде оставя писмата или пред входа или в ...коша...
                                Не съм защитник на Глобул ,но повечето неуредици са или от лоша организация или от ИКОНОМИИ ....
                                При условие че имаш е-фактура не виждам причина да чакаш хартия -там можеш да си виждаш подробно до няколко месеца назад подробно ,а и няма опасност писмото да попадне в чужди ръце и да ти знаят личните данни...

Коментар

Working...
                                X