Тези още ли продължават да лъжат в сметките и офертите си???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Глобул - лошо или нищо !
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеМа душа ти батко си ли ще учиш как е по света ма - кой ти каза че по света храната е по евтина като не е, а? Кат си толкоз осведомена що не отвориш евростат да провериш. Като вземат селяни и селянки като тебе да ми говорят за европа и са дразня. Толкоз си куха като тръба - като са ти по скъпи услугите в БГ вземи извършвай услуги - аз щото не знам къде в европа ще ми оправят колата за 50 -100 лв или ще се подстрижеш за 5 лв. И да телефона ти може на минута да излиза по евтино но абонамента ти е в пъти по скъп на месец. Пък ако ми намериш хотел за 10 лв на вечер в морски курорт в европа направо ще те призная.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеЯ да видим сега как били в БГ най високи цените:
----------------------------------------------------------------------
Евростат: България е страната с най-ниските цени в ЕС
- A +
14:12 | 28 юни 2011 | Бизнес / Таня Тодорова
Виж 1 снимка
В нашата страна цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС
Сн.: БГНЕС
През 2010 г. цените на потребителските стоки и услугите са били най-високи в Дания, а най-ниски в България.
Това показват данните на европейската статистическа служба Евростат, цитирани от БТА и "Фокус". През миналата година цените в Дания са били 143% от средните в ЕС, като след нея се нарежда Финландия. В България цените са били 51% от средните за ЕС.
В България през 2010 година най-евтини от целия ЕС са били храните, безалкохолните напитки, цигарите и алкохола, дрехите, потребителската електроника, ресторантите и хотелите.
Цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС (45 на сто), а цените на битовата електроника са 89% от средните стойности в Общността и отново са най-ниските сред всички 27 страни в ЕС.
В България напитките (алкохолни и безалкохолни) се продават на цени, равняващи се на около 65% от средната им цена в ЕС, а облеклото е около 75 на сто от средната европейска цена.
Швейцария, Норвегия и Швеция остават страните с най-висок общ стандарт в Европа, където цените са с до 50% по-високи от средните за континента.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Я да видим сега как били в БГ най високи цените:
----------------------------------------------------------------------
Евростат: България е страната с най-ниските цени в ЕС
- A +
14:12 | 28 юни 2011 | Бизнес / Таня Тодорова
Виж 1 снимка
В нашата страна цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС
Сн.: БГНЕС
През 2010 г. цените на потребителските стоки и услугите са били най-високи в Дания, а най-ниски в България.
Това показват данните на европейската статистическа служба Евростат, цитирани от БТА и "Фокус". През миналата година цените в Дания са били 143% от средните в ЕС, като след нея се нарежда Финландия. В България цените са били 51% от средните за ЕС.
В България през 2010 година най-евтини от целия ЕС са били храните, безалкохолните напитки, цигарите и алкохола, дрехите, потребителската електроника, ресторантите и хотелите.
Цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС (45 на сто), а цените на битовата електроника са 89% от средните стойности в Общността и отново са най-ниските сред всички 27 страни в ЕС.
В България напитките (алкохолни и безалкохолни) се продават на цени, равняващи се на около 65% от средната им цена в ЕС, а облеклото е около 75 на сто от средната европейска цена.
Швейцария, Норвегия и Швеция остават страните с най-висок общ стандарт в Европа, където цените са с до 50% по-високи от средните за континента.
Коментар
-
На некадърниците винаги някои друг им е виновен - картел имало при мобилните оператори - ма кво ли се учудвам вие и бензиностанциите дето са няколко хиляди обвинявахте в картел. Някой ще ми покаже ли оферта за мобилен неограничен интернет в европа за десетина лева?
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеoт какво да сме доволни мозък? от това че има картел при мобилните оператори или от това ,че плащаме 2-но по -голяма такса на минута отКОЛКОТО в ЕС??????????
Коментар
-
Ма душа ти батко си ли ще учиш как е по света ма - кой ти каза че по света храната е по евтина като не е, а? Кат си толкоз осведомена що не отвориш евростат да провериш. Като вземат селяни и селянки като тебе да ми говорят за европа и са дразня. Толкоз си куха като тръба - като са ти по скъпи услугите в БГ вземи извършвай услуги - аз щото не знам къде в европа ще ми оправят колата за 50 -100 лв или ще се подстрижеш за 5 лв. И да телефона ти може на минута да излиза по евтино но абонамента ти е в пъти по скъп на месец. Пък ако ми намериш хотел за 10 лв на вечер в морски курорт в европа направо ще те призная.
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПропускаш една малка подробност че, в цивилизованите страни институциите им защитават правата на потребителите ,докато у нас институции като КРС,КЗП ,ДКЕВР по скоро са в услуга на монополистите на пазара .Въобще в България храната, услуги и т.н всичко е много по-скъпо от всяка държава в Западна Европа и САЩ, където минималната заплата почва от 1000 Евро/долара/, а услугите на мобилните оператори са направо без пари; 300-1000 безплатни минути към всички оператори и нов телефон с договор като всички обаждания за услуги към оператор са БЕЗПЛАТНИ разбира се.А у нас целта винаги е била една: да се свалят колкото си може повече кожи от гърба на работещия гражданин, било то с данъци или сметки към държавни или частни институци
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеНяма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.Last edited by коки; 28.06.2011, 18:54.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеНяма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеНяма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.
Коментар
-
Няма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.
Първоначално изпратено от naydenantonov80 Разгледай мнениеИмам два въпроса:
1. Остана ли все пак нормален оператор, от който всички да са доволни в БГ
2. Откъде Глобул ги преброиха 4 милиона абонати. Вярно, че много хора са с по 2 телефона и че вече и селския идиот има телефон но все пак
Коментар
-
Най-добре питай операторите или напиши официален е-мейл ,сигурен ли си че този номер не е бил от някаква обява с добавена стойност или нещо подобно,възможно е да е грешка на оператора затова пиши ,писаното слово има по-голяма тежест особено ако е жалба ,жалбите мисля че ги докладват направо на СЕО то и за това се стараят повечко ,а и сега с КРС
Коментар
-
Някой може ли да ме светне, ква е тая услуга с добавена стойност от 5.00 лв. без ДДС, която са ми вкарали в електронната фактура от № 18423? Имам разговор към номер, който е в Турция, не го виждам във фактурата, от Гл ми отговориха, че е някява услуга която не била към тях?!?
Възможно ли е, набирането на номера, който е бил в Турция, да е минал направо към някаква услуга, в която имам още лимит, така ми каза момчето, и да ми изписва това, вместо търсения номер?
Ако е това, Глобул верно са за .....И това ще мине ...
Коментар
-
Номерът е лесен: Броят се СКЛЮЧЕНИТЕ договори /в това число, подновяваните/ и ПРОДАДЕНИТЕ сим-карти. И се затварят очите за анулирани, изгубени, откраднати. така се прави. Иначе, излиза, че и бебетата, и "феодалните старци", които и не чуват, и даже вестник не купуват, имат /всички до един!/ тези знаменити 2-3 телефона. сами разбирате, това е дори теоретично невъзможно. Същото, като "рейтингът, който не е мръднал от 2002-ра" на шуто на Слави, според Иво Сиромахов. Тогава имаха 1-во място с 2,2 милиона зрители - сега не знам, дали стигат 800 хиляди, рейтингът им /последно, преди два месеца го гледах/ в праймтайма беше някъде ококоло 6-то, а в повторенията - на 18-то място но, нали се разбрахме, неудобната информация просто се игнорира
Коментар
-
Първоначално изпратено от naydenantonov80 Разгледай мнениеИмам два въпроса:
1. Остана ли все пак нормален оператор, от който всички да са доволни в БГ
2. Откъде Глобул ги преброиха 4 милиона абонати. Вярно, че много хора са с по 2 телефона и че вече и селския идиот има телефон но все пак
Коментар
Коментар