IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези още ли продължават да лъжат в сметките и офертите си???

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
      Ма душа ти батко си ли ще учиш как е по света ма - кой ти каза че по света храната е по евтина като не е, а? Кат си толкоз осведомена що не отвориш евростат да провериш. Като вземат селяни и селянки като тебе да ми говорят за европа и са дразня. Толкоз си куха като тръба - като са ти по скъпи услугите в БГ вземи извършвай услуги - аз щото не знам къде в европа ще ми оправят колата за 50 -100 лв или ще се подстрижеш за 5 лв. И да телефона ти може на минута да излиза по евтино но абонамента ти е в пъти по скъп на месец. Пък ако ми намериш хотел за 10 лв на вечер в морски курорт в европа направо ще те призная.
      rogers; от обръщениети ти към мен си личи ,че първите седем години нещо ти липсват.Що се касае до цените ,че били ниски ,погледнато от заплатите които получават в другите ЕС да наистина са ниски за тях ,но не и за нас..Според любимият ти Евростат който обичаш да цитираш тия дни бе излязла класация ,че ние сме с най-ниските доходи в ЕС http://www.standartnews.com/news/det...2-%D0%95%D0%A1 Разликата между най-високите и най-ниските доходи в ЕС е около 700% или около 7 пъти по-малко получаваме, като цените ни са 51% от средните, а най-високите цени са само 3 пъти по-големи от тези у нас, т.е. 1.5 пъти по-големи от средните .
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Глобул - долни боклуци.
        Custodite sortem vestram

Коментар

Я да видим сега как били в БГ най високи цените:

----------------------------------------------------------------------
          Евростат: България е страната с най-ниските цени в ЕС
          - A +
          14:12 | 28 юни 2011 | Бизнес / Таня Тодорова
          Виж 1 снимка
          В нашата страна цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС
          Сн.: БГНЕС

През 2010 г. цените на потребителските стоки и услугите са били най-високи в Дания, а най-ниски в България.
          Това показват данните на европейската статистическа служба Евростат, цитирани от БТА и "Фокус". През миналата година цените в Дания са били 143% от средните в ЕС, като след нея се нарежда Финландия. В България цените са били 51% от средните за ЕС.

В България през 2010 година най-евтини от целия ЕС са били храните, безалкохолните напитки, цигарите и алкохола, дрехите, потребителската електроника, ресторантите и хотелите.
          Цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС (45 на сто), а цените на битовата електроника са 89% от средните стойности в Общността и отново са най-ниските сред всички 27 страни в ЕС.

В България напитките (алкохолни и безалкохолни) се продават на цени, равняващи се на около 65% от средната им цена в ЕС, а облеклото е около 75 на сто от средната европейска цена.

Швейцария, Норвегия и Швеция остават страните с най-висок общ стандарт в Европа, където цените са с до 50% по-високи от средните за континента.
          Случайно пропусната информациикаhttp://www.dnes.bg/es/2011/06/29/na-...&if_height=227 както и съотношението на качеството там и малко по навам
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Я да видим сега как били в БГ най високи цените:

----------------------------------------------------------------------
            Евростат: България е страната с най-ниските цени в ЕС
            - A +
            14:12 | 28 юни 2011 | Бизнес / Таня Тодорова
            Виж 1 снимка
            В нашата страна цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС
            Сн.: БГНЕС

През 2010 г. цените на потребителските стоки и услугите са били най-високи в Дания, а най-ниски в България.
            Това показват данните на европейската статистическа служба Евростат, цитирани от БТА и "Фокус". През миналата година цените в Дания са били 143% от средните в ЕС, като след нея се нарежда Финландия. В България цените са били 51% от средните за ЕС.

В България през 2010 година най-евтини от целия ЕС са били храните, безалкохолните напитки, цигарите и алкохола, дрехите, потребителската електроника, ресторантите и хотелите.
            Цените на хотелите и ресторантите са под половината от средните за ЕС (45 на сто), а цените на битовата електроника са 89% от средните стойности в Общността и отново са най-ниските сред всички 27 страни в ЕС.

В България напитките (алкохолни и безалкохолни) се продават на цени, равняващи се на около 65% от средната им цена в ЕС, а облеклото е около 75 на сто от средната европейска цена.

Швейцария, Норвегия и Швеция остават страните с най-висок общ стандарт в Европа, където цените са с до 50% по-високи от средните за континента.

Коментар

• На некадърниците винаги някои друг им е виновен - картел имало при мобилните оператори - ма кво ли се учудвам вие и бензиностанциите дето са няколко хиляди обвинявахте в картел. Някой ще ми покаже ли оферта за мобилен неограничен интернет в европа за десетина лева?

Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
              oт какво да сме доволни мозък? от това че има картел при мобилните оператори или от това ,че плащаме 2-но по -голяма такса на минута отКОЛКОТО в ЕС??????????

Коментар

• Ма душа ти батко си ли ще учиш как е по света ма - кой ти каза че по света храната е по евтина като не е, а? Кат си толкоз осведомена що не отвориш евростат да провериш. Като вземат селяни и селянки като тебе да ми говорят за европа и са дразня. Толкоз си куха като тръба - като са ти по скъпи услугите в БГ вземи извършвай услуги - аз щото не знам къде в европа ще ми оправят колата за 50 -100 лв или ще се подстрижеш за 5 лв. И да телефона ти може на минута да излиза по евтино но абонамента ти е в пъти по скъп на месец. Пък ако ми намериш хотел за 10 лв на вечер в морски курорт в европа направо ще те призная.

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Пропускаш една малка подробност че, в цивилизованите страни институциите им защитават правата на потребителите ,докато у нас институции като КРС,КЗП ,ДКЕВР по скоро са в услуга на монополистите на пазара .Въобще в България храната, услуги и т.н всичко е много по-скъпо от всяка държава в Западна Европа и САЩ, където минималната заплата почва от 1000 Евро/долара/, а услугите на мобилните оператори са направо без пари; 300-1000 безплатни минути към всички оператори и нов телефон с договор като всички обаждания за услуги към оператор са БЕЗПЛАТНИ разбира се.А у нас целта винаги е била една: да се свалят колкото си може повече кожи от гърба на работещия гражданин, било то с данъци или сметки към държавни или частни институци

Коментар

Няма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.
                  Пропускаш една малка подробност че, в цивилизованите страни институциите им защитават правата на потребителите ,докато у нас институции като КРС,КЗП ,ДКЕВР по скоро са в услуга на монополистите на пазара .Въобще в България храната, услуги и т.н всичко е много по-скъпо от всяка държава в Западна Европа и САЩ, където минималната заплата почва от 1000 Евро/долара/, а услугите на мобилните оператори са направо без пари; 300-1000 безплатни минути към всички оператори и нов телефон с договор като всички обаждания за услуги към оператор са БЕЗПЛАТНИ разбира се.А у нас целта винаги е била една: да се свалят колкото си може повече кожи от гърба на работещия гражданин, било то с данъци или сметки към държавни или частни институци
                  Last edited by коки; 28.06.2011, 18:54.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Няма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.
                    oт какво да сме доволни мозък? от това че има картел при мобилните оператори или от това ,че плащаме 2-но по -голяма такса на минута отКОЛКОТО в ЕС??????????

Коментар

+1

Коментар

• Няма не оператор ами каквато и да е фирма нито в БГ нито по света от която всички да са доволни - няма такъв филм. А понеже темата е за глобул - имам от тях мобилен интернет и съм много доволен - и от покритието и от скоростта.

Първоначално изпратено от naydenantonov80 Разгледай мнение
                        Имам два въпроса:
                        1. Остана ли все пак нормален оператор, от който всички да са доволни в БГ
                        2. Откъде Глобул ги преброиха 4 милиона абонати. Вярно, че много хора са с по 2 телефона и че вече и селския идиот има телефон но все пак

Коментар

• Най-добре питай операторите или напиши официален е-мейл ,сигурен ли си че този номер не е бил от някаква обява с добавена стойност или нещо подобно,възможно е да е грешка на оператора затова пиши ,писаното слово има по-голяма тежест особено ако е жалба ,жалбите мисля че ги докладват направо на СЕО то и за това се стараят повечко ,а и сега с КРС

Коментар

• Някой може ли да ме светне, ква е тая услуга с добавена стойност от 5.00 лв. без ДДС, която са ми вкарали в електронната фактура от № 18423? Имам разговор към номер, който е в Турция, не го виждам във фактурата, от Гл ми отговориха, че е някява услуга която не била към тях?!?
                            Възможно ли е, набирането на номера, който е бил в Турция, да е минал направо към някаква услуга, в която имам още лимит, така ми каза момчето, и да ми изписва това, вместо търсения номер?
                            Ако е това, Глобул верно са за .....
                            И това ще мине ...

Коментар

• Номерът е лесен: Броят се СКЛЮЧЕНИТЕ договори /в това число, подновяваните/ и ПРОДАДЕНИТЕ сим-карти. И се затварят очите за анулирани, изгубени, откраднати. така се прави. Иначе, излиза, че и бебетата, и "феодалните старци", които и не чуват, и даже вестник не купуват, имат /всички до един!/ тези знаменити 2-3 телефона. сами разбирате, това е дори теоретично невъзможно. Същото, като "рейтингът, който не е мръднал от 2002-ра" на шуто на Слави, според Иво Сиромахов. Тогава имаха 1-во място с 2,2 милиона зрители - сега не знам, дали стигат 800 хиляди, рейтингът им /последно, преди два месеца го гледах/ в праймтайма беше някъде ококоло 6-то, а в повторенията - на 18-то място но, нали се разбрахме, неудобната информация просто се игнорира

Коментар

• Първоначално изпратено от naydenantonov80 Разгледай мнение
                                Имам два въпроса:
                                1. Остана ли все пак нормален оператор, от който всички да са доволни в БГ
                                2. Откъде Глобул ги преброиха 4 милиона абонати. Вярно, че много хора са с по 2 телефона и че вече и селския идиот има телефон но все пак
                                Има хора с по 3 - 4 телефона...

Коментар

Working...
                                X