IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В общи линии дам.

Също така бихме искали да Ви информираме, че след като Вашия договор е бил автоматично подновен имате възможност да преминете към абонаментен план по Ваш избор независимо от неговата абонаментна такса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Най-интересното е, че ми обясниха писмено, че няма проблем и към по-ниска да се мине по време на договора. Изрично държах да отговарят писмено, не да ме пращат на смешно платения 123, щото вдругиден иди гони Михаля.
      Но най-вече - държаха аз да съм титуляра и не искаха да дават инфо, а когато трябваше да мина на по-висок план - стана с директно обаждане по телефона от ползвателя, сиреч ME, а не титуляра.
      Все пак прави впечатление, че поне споменатите 2 оператора вкарват някаква гъвкавост, даже и оферти.
      Ей го сега по спомен 1 000 мин. за няма и 10 лв. в мрежата, допреди година - сънища.
      ми няма проблем
      проблема е , че като искаш да променят тарифния план надолу се правят на ощипани моми и мотаят максимално
      правил съм го няколко пъти последните 5 години и винаги е така.
      това ме подсеща и за един странен случай
      две седмици , след като минах на по-висок план , самоволно без да ме предупредят го върнаха към старият по-нисък щото анализите им ,видите ли, показвали , че за мен е по-изгодно да съм на по-ниския план
      тогава пак им вдигнах скандал.педали те ше решават вместо мене
      подобна беше ситуацията с ментел , когато активираха безплатно тел секретар на всички абонати , педалите долни
      нарочно бяха забранили деактивацията през телефона мамка им / щото повечето им клиенти трудно се оправяли с апаратите/, прослушването беше платено , а секретарят се включваше след третото позвъняване.
      отнесе си го един младеж щото не можа да ми обясни за къв уй ми е натрапен секретар , при положение че съм си платил таксите за CLIP & CLIR / мдамммм, и за тва се плащаше 97-98 г. по памет 24 и 36 леФа /, а за секретар не съм
      кажи им педеруги на всички и тва е
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        за плановете,
        аз съм с корпоративна карта и две годишен договор и преминаването от по-нисък към по-висок план в глобул става още същият ден.обратното обаче отне около 3 месеца, т.е. 3 високи такси и три молби за промяна на тарифният план и накрая огромен скандал докато го променят
        мобилният интернет - същата работа промяната към по-висока тарифа в рамките на деня, обратното 4 месеца
        Най-интересното е, че ми обясниха писмено, че няма проблем и към по-ниска да се мине по време на договора. Изрично държах да отговарят писмено, не да ме пращат на смешно платения 123, щото вдругиден иди гони Михаля.
        Но най-вече - държаха аз да съм титуляра и не искаха да дават инфо, а когато трябваше да мина на по-висок план - стана с директно обаждане по телефона от ползвателя, сиреч ME, а не титуляра.
        Все пак прави впечатление, че поне споменатите 2 оператора вкарват някаква гъвкавост, даже и оферти.
        Ей го сега по спомен 1 000 мин. за няма и 10 лв. в мрежата, допреди година - сънища.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Да не мислиш че на каката и пука колко Мегавата и с какъв ампераж текат по водопровода
          те това е да си разбираш от работата и да си компетентен...

Коментар

• Първоначално изпратено от arneg Разгледай мнение
            Ходих в един техен офис -аз питам за Mbps а отсреща ми говореха за МB.
            Да не мислиш че на каката и пука колко Мегавата и с какъв ампераж текат по водопровода

Коментар

• Някой знае ли, как е стационарния интернет на Виваком.Тези дни ми се обадиха от интернет оператора и казаха,че Виваком ги е купил и вече те ще предоставят услугата.Ходих в един техен офис -аз питам за Mbps а отсреща ми говореха за МB.Не се разбрахме.Моля някой ,ако ползва или е ползвал услугата да сподели.

Коментар

• за плановете,
                аз съм с корпоративна карта и две годишен договор и преминаването от по-нисък към по-висок план в глобул става още същият ден.обратното обаче отне около 3 месеца, т.е. 3 високи такси и три молби за промяна на тарифният план и накрая огромен скандал докато го променят
                мобилният интернет - същата работа промяната към по-висока тарифа в рамките на деня, обратното 4 месеца
                за апаратите жеката е прав . от къв зор ше продават субсидирани апарати ако клиента го вземе и смени оператора след месец да кажем
                Last edited by NYSERookie; 08.09.2011, 16:35.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ся, без да съм адвокат на дяволите, но:
                  1. Взимаш телефон на 50 % от цената в магазина да речем. Какво по-нормално да имаш договор? Пробва ли варианта без телефон дали всичко е както е обявено?
                  2. Мисля всички оператори, а може грешно да вкарвам Вивата тук, след като си на 20 лв. абонамент преди да изтече договора не можеш да минеш на по-нисък план. Пробвай да минеш от 20 на 30 лв. и на деня след подписване на 20-те лв. веднага ще минеш на 30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Зазяпах се по мобилен нет, оттам нетбуци, та стигнах и до мобилките.
                    Гледам Глобул са вкарали някаква гъвкавост, поне за моите нужди, разбира се, но Виваком май са утрепали рибата с това да си избираш пакети, сам да си формираш таксата и най-вече че няма договори по 1-2-3 г., а максимум до месец ако решиш - прекратяваш отношенията си с оператора.
                    Прави ми впечатление, че при Глобул цената за всички оператори я има във вариант от 14 до 8 стотинки?!
                    Да видим как ще е по Нова година.

И аз го гледах това новото предложение на Виваком - овче зарибявка, дето сам си формираш тавана на месечната такса и без договор, но честно да ви кажа не им повярвах на гръмките обещания. Поразрових се малко и се позаинтересувах за този план и се оказа, че не е съвсем без договор, ако искаш да си купиш телефон и да си към този план, трябва да туриш парафа и да се вържеш с 1 или 2 год. договор... А за Глобул ква гъвкавост ми говориш като ходих два пъти в два различни магазина да питам дали мога да си сменя настоящия план с по-икономичен и по-гъвкав и те ми отрезаха квитанцията, не можело да го сменям по средата на договора, трябвало да изчакам края на автоматично преподписания ми договор, за който не съм питан дали искам да се преподпише ... За ква гъвкавост говорим, кви пет лева???

Коментар

• Зазяпах се по мобилен нет, оттам нетбуци, та стигнах и до мобилките.
                      Гледам Глобул са вкарали някаква гъвкавост, поне за моите нужди, разбира се, но Виваком май са утрепали рибата с това да си избираш пакети, сам да си формираш таксата и най-вече че няма договори по 1-2-3 г., а максимум до месец ако решиш - прекратяваш отношенията си с оператора.
                      Прави ми впечатление, че при Глобул цената за всички оператори я има във вариант от 14 до 8 стотинки?!
                      Да видим как ще е по Нова година.

Коментар

• М-тел са най-ужасните!!!

Много се радвам, че 2009-а успях да се откача от тях! Никога повече М-тел! за нищо на света!!!

Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                        ти ела в М-тел да видиш кво се случва .....
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                          Тези още ли продължават да лъжат в сметките и офертите си???
                          ти ела в М-тел да видиш кво се случва .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение
                            Когато Александър Бел открил телефонният апарат установил че има 2 неплатени фактури от Globul и подновен договор за 1 година...
                            +++++++

... фактури за мобилни услуги.

Коментар

• От Глобул отидох в Мтел, защото още като започнаха искаха един куп документи и ми губеха времето да диказвам, че не съм камила. 3 години не промениха адреса на регистрация на фирмата във фактурите и накрая за да го направят ми искаха Актуално състояние с печат от ТР, въпреки че в закона за ТР е забранено! Е не се моля на никого да му давам парите си!
                              За съжаление всички са трагични.
                              Мтел още като единствен оператор надписваха сметки, сигурно го правят и сега, както и другите. БТК пък продължават да се държат като социалистически монополисти - бавни, неоткриваеми, високи такси за фиксирани телефони...

Коментар

• Когато Александър Бел открил телефонният апарат установил че има 2 неплатени фактури от Globul и подновен договор за 1 година...

Коментар

Working...
                                X