Тук ще са необходими малко повече разяснения, защото в темата има противоречия още от първия пост. USD - 20-25% , EUR - 10-15% лихва и в същото време USD ще поскъпва спрямо еврото. Това не го разбирам. Здравата логика сочи, че валутата с по-висока лихва поевтинява.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До 2 г лих% по валутните депозити в БГ ще достигнат 20-25%
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеХехеехе
Купонът започва до месец!!!!
Нещата са по-лоши отколкото си мислих!!
Може и общо описателно, не е необходимо да се пишат конкретни числа.
Надявам се да не ме заподозреш в някакво заяждане или опит за ирония. Не става дума за това, в никакъв случай!
По стара традиция през пролетта чаках с нетърпение да грейне слънцето, което у нас е знак, че напрежението временно отслабва и отлагаме сериозните проблеми за есента.
Още тогава бях склонен да очаквам извести събития.
Субективно ми се струваше, че вероятно могат да се случат късна есен.
За февруари и март 2011 не желаех да мисля категорично. И сега е така.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
В нашия университет в психиaтрията сме учили, че на 31.12.1980г . ФЕДЕРАЛ ФЪНДС достига 22.00%
Колко са били лих % по депозитите според вас в някои баМки?
хихихих
Мдаа хосе,
Никой няма да си държи парите в Бамка!
НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!1
Все пак от психиaтрията пиша!!! Дават по 1 час на ден да ползваме интернет, акo си изпием лекарствата!!Last edited by SPEKO; 04.06.2010, 19:48.
Коментар
-
SPEKO ако лихвите по валутните депозити стане 20-25% то банките и икономиката като цяло са в много тежко състояние или пред фалит.Кой ще е този лудия тогава който ще си вложи парите в банка?Такива лихви по депозитите по-скоро ще уплашат хората отколкото да ги стимулират да спестяват.Банките това го знаят.Освен това толкова скъп ресурс превръща банката в пирамида и БНБ и КФН несъмненно ще се намесят.Състраданието не е добродетел
Коментар
-
Май ще се наложи да хеджираме доларите с много дълбок стоп за извесно време!!
Ей, на такива здрави нива, много съм изнервен и по 24 часа с дни седя пред компа и откачам!
Тя лихвата е ясна, доходността трябва да се сметне, но е ниска, а тея па и недоволни!
Тея ако направят аукцион за 300млн средната поръчка ще е 50-60 лв
ХАХАХАХААХ
Това е цирк!
МФ се напъват като гладни на сране!!!
Коментар
-
http://money.ibox.bg/news/id_2067201272
Speko, я сметни каква лихва търсят от
последната емисия БГоблигации,
нещо ми се струва големичка.
И какво ли значи "Съгласно взетото от Министерството на финансите решение, всички постъпили поръчки бяха отхвърлени."
Коментар
Коментар