Първоначално изпратено от nns
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До 2 г лих% по валутните депозити в БГ ще достигнат 20-25%
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеУсвоих този месец 70к е от райф на 8.5% - 4г. такса обсл.0.25% , без такса за отпускане - 100е за разглеждане.
Общо взето голямо фантазиране пада тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАми за депозитите още не е толкова, но по кредитите 20 % вече е факт, дори за сериозни суми и със сериозни обезпечения. Тези дни се интересувах и като се сметне лихвата+такса за отпускане+такса за обслужване и така нататък лихвата при ВСИЧКИ положения става над 20 %. Говориме за годишна лихва, не за годишно оскъпяване!
Общо взето голямо фантазиране пада тука
Коментар
-
Ами за депозитите още не е толкова, но по кредитите 20 % вече е факт, дори за сериозни суми и със сериозни обезпечения. Тези дни се интересувах и като се сметне лихвата+такса за отпускане+такса за обслужване и така нататък лихвата при ВСИЧКИ положения става над 20 %. Говориме за годишна лихва, не за годишно оскъпяване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crashSpeko, я кажи нещо за златото, хартишките са ясни.
Не знам какво да ти кажа.
Златото не ми е ясно!Аз никога не давам прогнози за злато и швейцарски франкове и никога не ги играя!
За мен цените са високи и аз имам малко златни активи. Златото си остана подценено. Знам ли, трябваше до сега да достигне цена от поне 1500$, но не стигна
!
Дългосрочно златото ще пада, но средносрочно и краткосрочно не мога да кажа!
При златото не е проблем да чукнем до 2 месеца 2000$ и да се върнем на 700$ до нови още 2 месеца и ти това много добре го знаеш. Не го прогнозирам, а просто го коментирам!
Казвам, че това е много лесно податливо на краткосрочна манипулация!
При безработица и дефлация в цял свят, без Китай, Индия и Турция, въпреки, че населението на последните 2 държави са луди на тема злато, не виждам как златото ще расте!
Няма да има търсене на злато! При тази безработица, ако случайно фалираме и златото стане 3000$ нали се сещаш, че ще клекнем всички в реките, вместо да ходим да бачкаме!!! За един ден спокойно се добива по 1 грам с подръчни материали
Гледай ти петролът и природния газ. Мани го златото!
Не , че ако петролът стане 500$ няма да ходим да пускаме сонди и да си правим сами бензин, нафта и пропан-бутан!!!!!
!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от SPEKOВъпреки огромните пари, които ЕЦБ ще налива, аз не съм си променил мнението!!!
Тези пари не са достатъчни!!!!!
Четейки последния ти пост оставам с впечатлението, че и ти не си наясно как се раждат "прогнозите" ти.
Ще видиш, че ЕЦБ ще трябва да налее още 2 трилиона минимум до 1г!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOВъпреки огромните пари, които ЕЦБ ще налива, аз не съм си променил мнението!!!
Тези пари не са достатъчни!!!!!
Четейки последния ти пост оставам с впечатлението, че и ти не си наясно как се раждат "прогнозите" ти.
Коментар
-
http://money.ibox.bg/news/id_2092597104
Moody's даде негативна перспектива за банковата ни система
Почва се!!!!!!
Да не изгори някой с левовете, ей??????
Коментар
Коментар