IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови правила във форума на Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алекси Андонов
    Първоначално изпратено от Heraclitus
    къде е списъкът на тея хора с добро име и имидж ??????

некъде публкуваха ли го или съм изпуснал?
    Всеки по дифолт има добро име и имидж :-)

Ще ме прощавате, ама точно това точно модераторите в www.investor.bg не го спазват дори и на половина. Откровено заявявам, че модераторите ви на този етап са фенове на "конкретното отношение " при триенето. Ето затова става въпрос. И ето това дразни.

Коментар

Идеята да не се руши доброто име и имиджа на хора и фирми без аргументи и в каруцарски стил. Обоснованата критика също може да руши имиджа, но за нея не става дума в случая плюс това тук опираме до свободата на словото, която в никакъв случай не искаме да ограничаваме.
      Момент, момент,

Явно ето тук се говори на различни езици и се получава издънка. Всякакъв каруцарски стил на писане следва да бъде санкциониран, а не само спрямо фирми и лица от "вашия списък".
      Колегата Хераклит много точно ви се присмива, че е "пропуснал" да прочете за списъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus

Всеки по дифолт има добро име и имидж :-)

Коментар

Първоначално изпратено от Ordinary Man
          Веднага ти давам пример: еди кой си източва дружеството - според данни от отчета - това по същество не значи ли, че той е мошеник? /без изрично да споменаваме думата "мошеник"/. Значи по същество пак опираме до "добрият имидж и име" на този "еди кой си".
          Друг пример - еди кой си няма еди какви си качества, назначен е по еди каква си партийна, роднинска линия, взема еди какво си решение, което обаче няма никакъв ефект или противоположен ефект - не е ли некадърник? /без изрично да споменаваме думата "некадърник"/ - значи по същество пак опираме до "добрият имидж и име" на този "еди кой си". Т.е. тезата ми, е че дори без епитети пак се засяга "добрият имидж и име" на този "еди кой си".
          Идеята да не се руши доброто име и имиджа на хора и фирми без аргументи и в каруцарски стил. Обоснованата критика също може да руши имиджа, но за нея не става дума в случая плюс това тук опираме до свободата на словото, която в никакъв случай не искаме да ограничаваме.

Желанието ни е форумът на Инвестор.бг да стане едно културно място за обмяна на мнения. Стил, който повечето от Вас не биха си го позволили при разговор лице в лице не е добре да не бъде допускан само защото има възможност анонимно писане...

Коментар

Веднага ти давам пример: еди кой си източва дружеството - според данни от отчета - това по същество не значи ли, че той е мошеник? /без изрично да споменаваме думата "мошеник"/. Значи по същество пак опираме до "добрият имидж и име" на този "еди кой си".
            Друг пример - еди кой си няма еди какви си качества, назначен е по еди каква си партийна, роднинска линия, взема еди какво си решение, което обаче няма никакъв ефект или противоположен ефект - не е ли некадърник? /без изрично да споменаваме думата "некадърник"/ - значи по същество пак опираме до "добрият имидж и име" на този "еди кой си". Т.е. тезата ми, е че дори без епитети пак се засяга "добрият имидж и име" на този "еди кой си".
            Идеята да не се руши доброто име и имиджа на хора и фирми без аргументи и в каруцарски стил. Обоснованата критика също може да руши имиджа, но за нея не става дума в случая плюс това тук опираме до свободата на словото, което в никакъв случай не искаме да ограничаваме.

Желанието ни е форумът на Инвестор.бг да стане едно културно място за обмяна на мнения. Стил, който повечето от Вас не биха си го позволили при разговор лице в лице не е добре да не бъде допускан само защото има възможност анонимно писане...
            Toгава, защо не приемате критиката и триете безпардонно всичко, което не харесва лично на модератора! какво постигате с това - настройвате участниците във форума срещу вас. Не вярвам това да е корпоративната политика на сайта
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man

Коментар

• Преди време спорех с някой /не си спомням кой/, който твърдеше, че най-ценното нещо на Инвестор.БГ е форума. Аз се опитвах да защитя останалите достойнства на сайта. Моля ви, не ме карайте да мисля, че не съм бил прав!!! Цензурата /с изключение на цинизми/ не прави сайта по-добър!
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                  брей голямо писане сте му праснали днес по тази тема чакайте да видим какво точно значат напрактика новите правила пък тогава ще го мислим, аз няма да го мисля много направо ще спра да пиша и толкова но първо да ми изтрият мнение което според мен е о.к. пък тогава да видя изтрито нещо от сорта на
                  " продажбата на зърнени храни на 4.50 от химинвест на химимпорт си е класическо източване"
                  " отписаните вземания в полимери са във вреда на миноритарите както и да го гледаме"
                  " преоценките във фирмите на съединение....епитетче всякакво за мажоритаря
                  " продажбите по номинал в катекс.....епитетче всякакво за мажоритаря

" минималната цена в инвестбанк .... и т.н. и т.н.
                  Евалата.
                  "Нека станем и ръкопляскаме също така и за българо-австрийската дружинка, купила "Електроника" и опитваща се спекулативно да я препродаде, без да се сети, че има ЗППЦК и цял раздел за ред и условия на отправяне на търгово предложение."

Коментар

• брей голямо писане сте му праснали днес по тази тема чакайте да видим какво точно значат напрактика новите правила пък тогава ще го мислим, аз няма да го мисля много направо ще спра да пиша и толкова но първо да ми изтрият мнение което според мен е о.к. пък тогава да видя изтрито нещо от сорта на
                    " продажбата на зърнени храни на 4.50 от химинвест на химимпорт си е класическо източване"
                    " отписаните вземания в полимери са във вреда на миноритарите както и да го гледаме"
                    " преоценките във фирмите на съединение....епитетче всякакво за мажоритаря
                    " продажбите по номинал в катекс.....епитетче всякакво за мажоритаря

" минималната цена в инвестбанк .... и т.н. и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ахмак
                      Според едно проучване голяма част от посетителите в този форум са или собственици на фирми или висш мениджмънт в тях. Много ми е интересно дали някой от вас би рекламирал в сайт в който постоянно има нелицеприятни неща за Вашата фирма. Без значение дали тези факти са верни или не. Но отговорете честно бихте ли рекламирали там или не.
                      A мислиш ли, до колко тези "проучвания" са верни? Почти колкото и анкетата със заплатите А за рекламите - има си адблок, ие7про и какво ли още не - все ми е едно какво се рекламира на сайта - аз не го виждам Изобщо, само доста заблудени "висши мениджъри", и разни умствено ограничено лузъри, чоплещи в маркетинга, биха плащали за реклама във...форум
                      И изобщо за какъв обективизъм може да се говори в медия, която се издържа от реклами? Същото като във в-к Труп, да се плюе по Доган.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                        da go gledam ili da ne go gledam weche tozi forum. towa se chudq wse oshte.
                        Пантерке,и да искаш,не можеш да го слушаш!!!Така че, си го гледай!!!

Коментар

• Знам, че има тема "бисери и вицове" ама искам да ви разкажа един виц който е точно по тази тема.
                          На един строеж забранили на строителите да се псуват по време на работа. Събрал ги техн. ръководител и ми казал : Момчета от сега нататък ако някой направи грешка няма да го псувате като пълни простаци ами може да му кажете например че не е прав.
                          На следващия ден всичко започнало обещаващо. Работниците се поздравявали и се държали много прилично. За нещастие обаче един от общите работници изпуснал една торба с цимент върху крака на майстора . Той го погледнал и му казал : Е не си прав. И майка ти не е права. И баба ти не е права. И леля ти не е права ...............
                          [/quote]

Коментар

По принцип съм срещу всякаква цензура, с изключение на тази по отношение на цинични и обидни изрази. Това, което искрено ме възмущава в новата политика е:
                            "На фона на безспорните предимства на форума през последните месеци станахме свидетели и на съзнателни нападки срещу доброто име и имиджа на институции и частни лица. Това ни накара да променим част от правилата в него, за което се надяваме да ни подкрепите.
                            Най-важното правило, за което ще следим, е недопускане на стил, който руши имиджа и доброто име на институции, фирми и частни лица. "

Да разбирам, че не може да се критикува /аргументирано/ дадено дружество, мениджмънта или даден ръководен административен фактор, каквото и да правят те?!? Да не може да коментираш дадени техни действия/бездействия?!? Както и компетентността/некопетността им в дадени случаи?!? Доброто име и имидж се поддържа всеки ден, то не е статукво. И ако довчера си имал такова, това не е гаранция, че и утре ще е така. Зависи изцяло от действията/бездействията ти по дадени проблеми. Да разбирам ли, че ще имат статут на недосегаемост?!? Е това ако не е цензура в тоталитарен стил здраве му кажи....
                            Моля те, не чети правилата избирателно:

Естествено ще насърчаваме и допускаме критиката, но само ако тя е аргументирана и в стил, който не е обиден. За това кой стил е обиден последната дума ще имат модераторите и техните решения няма да подлежат на обсъждане.
                            Няма да бъдат допускани изказвания от рода: Този е мошеник или некадърник и т.н. Ако имаш конкретна критика спокойно може да я напишеш, но без ненужни епитети. Посетителите на форума са достатъчно интелигентни, за да да решат въз основа на дадените аргументи даден човек или институция какви са...

Коментар

• da go gledam ili da ne go gledam weche tozi forum. towa se chudq wse oshte.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
                                По принцип съм срещу всякаква цензура, с изключение на тази по отношение на цинични и обидни изрази. Това, което искрено ме възмущава в новата политика е:
                                "На фона на безспорните предимства на форума през последните месеци станахме свидетели и на съзнателни нападки срещу доброто име и имиджа на институции и частни лица. Това ни накара да променим част от правилата в него, за което се надяваме да ни подкрепите.
                                Най-важното правило, за което ще следим, е недопускане на стил, който руши имиджа и доброто име на институции, фирми и частни лица. "

Да разбирам, че не може да се критикува /аргументирано/ дадено дружество, мениджмънта или даден ръководен административен фактор, каквото и да правят те?!? Да не може да коментираш дадени техни действия/бездействия?!? Както и компетентността/некопетността им в дадени случаи?!? Доброто име и имидж се поддържа всеки ден, то не е статукво. И ако довчера си имал такова, това не е гаранция, че и утре ще е така. Зависи изцяло от действията/бездействията ти по дадени проблеми. Да разбирам ли, че ще имат статут на недосегаемост?!? Е това ако не е цензура в тоталитарен стил здраве му кажи....
                                Моля те, не чети правилата избирателно:

Естествено ще насърчаваме и допускаме критиката, но само ако тя е аргументирана и в стил, който не е обиден. За това кой стил е обиден последната дума ще имат модераторите и техните решения няма да подлежат на обсъждане.
                                Няма да бъдат допускани изказвания от рода: Този е мошеник или некадърник и т.н. Ако имаш конкретна критика спокойно може да я напишеш, но без ненужни епитети. Посетителите на форума са достатъчно интелигентни, за да да решат въз основа на дадените аргументи даден човек или институция какви са...

Коментар

Working...
                                X