Инвесторе, вместо да питате някой за лицензи за "домоуправители" що не ръчнете накрая Бенча аджеба каква и що я мислят да я правят?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСимов не бих те подложил никога на това-още на първата седмица ще превъртиш- не е коректно и колегиално- не ти го пожелавам
Обаче другите може и да не издържат вярно гадно си е.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми пак е въпрос на мярка- не го знам какъв познавач на златото е , но да беше се ограничил в тези си области , които цитира- прекали с негативизма си в другите теми без да има основания да дразни участващите в тях. Ако сега се клонирате за да го реабилитирате аз нямам против, но пак припомням за мярката и коректното отношение- в темите , които аз чета викаше определено уууууууууууууууу
Коментар
-
Ами пак е въпрос на мярка- не го знам какъв познавач на златото е , но да беше се ограничил в тези си области , които цитира- прекали с негативизма си в другите теми без да има основания да дразни участващите в тях. Ако сега се клонирате за да го реабилитирате аз нямам против, но пак припомням за мярката и коректното отношение- в темите , които аз чета викаше определено уууууууууууууууу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСамо че Симов това ако се отнася за всяко нещо, ами ако ликвидират Патката което е много източена от ВБ ти какво ще вземеш. Но ние не ти го пишем да те дразним през пет минути и по 20 пъти на ден нали. Да възможно е да се случат и добри и лоши варианти за всяко събитие, но само болните мозъци повтарят само лошите варианти за да дразнят другите. Троловете тровят атмосферата във форума и пречат на нормалната му работа. Това е злобна злонамереност и завист без мяркаМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ какво от това - няма изискване за верни прогнози че да се пише във форума. И човек съвсем нормално може да показва силно негативната си позиция към всякакви инвестиции.
на мен поне ми харесва да чета противоположни на моето мнения, всъщност точно в това намирам основната ценност. за какво ми е мнението на някой който мисли като мен.
Ами и БФБ и НИ глътнаха бая студена водица, аз също съм потърпевш, но не е нужно да рева когато някой е казал, че съм се набутал.И най-изкусните играчи на пазара на инвестиции не са застраховани от загуби. Това не е повод да сочим с пръст някого или да му запушваме устата. А Мастъра е може би най-добрия познавач на златото в исторически план. Ценен участник е! И аз не се сещам да е обиждал някого....
Коментар
-
Не ме разбра- във всеки публичен форум има изискване за коректно отношения между членовете му. Това за верните прогнози го припомних за да ти отговоря, че бил полезен с мненията си. за да ме разбереш ще дам следния модел- всички знаем че е възможно при лоши обстоятелства всеки от нас да умре днес или утре , но когато някои все го повтаря знаеш ли колко дразни и как се нарича. Да припомня ли, че в последния си пост пак нещо заплаши , че като се върне.. Чак ми е тъжно за това момче- трябва да се спазва добрия тон независими от всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе съм съгласен- на практика за всяка инвестиция викаше уууууууууууууууу без аргументи и предвиждаше апокалипсис през няколко минути. За това си има тема разбира се- не може когато някои са споделили за инвестициите си и ги обсъждат с месеци да се нападат и дразнят за избора си- при това нямаше никакви верни прогнози за тези фаталистични събития. Това не е силно болно и изкривено съзнание- аз не го разбирам. Никога не съм нападал член на форума за мислите му или инвестициите му, а само за да се защита от злостни обиди и нападки
на мен поне ми харесва да чета противоположни на моето мнения, всъщност точно в това намирам основната ценност. за какво ми е мнението на някой който мисли като мен.
Коментар
Коментар