IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвесторе, вместо да питате някой за лицензи за "домоуправители" що не ръчнете накрая Бенча аджеба каква и що я мислят да я правят?

Коментар

• Иване... доста преигра тук....

Все пак хората коментират тема по която имат отношение. Нека не се превръщаме в концлагер все пак.
      Last edited by Nikola; 17.08.2012, 16:08.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• някой модерастващ тук ще може ли да нулира анкетата в темата "Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг"???

ммммммммммммерси за което

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Симов не бих те подложил никога на това-още на първата седмица ще превъртиш- не е коректно и колегиално- не ти го пожелавам
          Аз издържах на стреса на който ме подлагат ежемесечно в холдинга та на това ли.

Обаче другите може и да не издържат вярно гадно си е.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• кой прав кой крив времето ще покаже
            нали би трябвало да има филтър за мнения на потребители, които е на зор да го ползва
            Last edited by ceneto; 15.08.2012, 23:33.
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• прав си..

Коментар

Ами пак е въпрос на мярка- не го знам какъв познавач на златото е , но да беше се ограничил в тези си области , които цитира- прекали с негативизма си в другите теми без да има основания да дразни участващите в тях. Ако сега се клонирате за да го реабилитирате аз нямам против, но пак припомням за мярката и коректното отношение- в темите , които аз чета викаше определено уууууууууууууууу
                Що се дразните!? Ако мислиш че си прав а той не е, тегли му една м..на както често предлага Мечо, и хем ще ти олекне хем ще знаеш че си му натрил носа!

Коментар

• Симов не бих те подложил никога на това-още на първата седмица ще превъртиш- не е коректно и колегиално- не ти го пожелавам

Коментар

• Ами пак е въпрос на мярка- не го знам какъв познавач на златото е , но да беше се ограничил в тези си области , които цитира- прекали с негативизма си в другите теми без да има основания да дразни участващите в тях. Ако сега се клонирате за да го реабилитирате аз нямам против, но пак припомням за мярката и коректното отношение- в темите , които аз чета викаше определено уууууууууууууууу

Коментар

Само че Симов това ако се отнася за всяко нещо, ами ако ликвидират Патката което е много източена от ВБ ти какво ще вземеш. Но ние не ти го пишем да те дразним през пет минути и по 20 пъти на ден нали. Да възможно е да се случат и добри и лоши варианти за всяко събитие, но само болните мозъци повтарят само лошите варианти за да дразнят другите. Троловете тровят атмосферата във форума и пречат на нормалната му работа. Това е злобна злонамереност и завист без мярка
                      И що па да не ми го пишете. Аз проблеми нямам. Ето аз съм много по толерантен към песимизма.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        И какво от това - няма изискване за верни прогнози че да се пише във форума. И човек съвсем нормално може да показва силно негативната си позиция към всякакви инвестиции.

на мен поне ми харесва да чета противоположни на моето мнения, всъщност точно в това намирам основната ценност. за какво ми е мнението на някой който мисли като мен.
                        Не мисля, че Форекс Мастъра е викал УУУУУУУУУ на инвестиращите в жълт метал, както и на играчите на форекс. А това са две огромни групи в инвестора. Все едно Ландлорда, Мажоритаря и Супертрейдъра да почнат да се цупят и да зоват модератора за това, че всеки плюе инвестицията в НИ.
                        Ами и БФБ и НИ глътнаха бая студена водица, аз също съм потърпевш, но не е нужно да рева когато някой е казал, че съм се набутал.И най-изкусните играчи на пазара на инвестиции не са застраховани от загуби. Това не е повод да сочим с пръст някого или да му запушваме устата. А Мастъра е може би най-добрия познавач на златото в исторически план. Ценен участник е! И аз не се сещам да е обиждал някого....

Коментар

• Коментар

• "Memento mori"

За мен е полезен

Коментар

• Не ме разбра- във всеки публичен форум има изискване за коректно отношения между членовете му. Това за верните прогнози го припомних за да ти отговоря, че бил полезен с мненията си. за да ме разбереш ще дам следния модел- всички знаем че е възможно при лоши обстоятелства всеки от нас да умре днес или утре , но когато някои все го повтаря знаеш ли колко дразни и как се нарича. Да припомня ли, че в последния си пост пак нещо заплаши , че като се върне.. Чак ми е тъжно за това момче- трябва да се спазва добрия тон независими от всичко

Коментар

Не съм съгласен- на практика за всяка инвестиция викаше уууууууууууууууу без аргументи и предвиждаше апокалипсис през няколко минути. За това си има тема разбира се- не може когато някои са споделили за инвестициите си и ги обсъждат с месеци да се нападат и дразнят за избора си- при това нямаше никакви верни прогнози за тези фаталистични събития. Това не е силно болно и изкривено съзнание- аз не го разбирам. Никога не съм нападал член на форума за мислите му или инвестициите му, а само за да се защита от злостни обиди и нападки
                                И какво от това - няма изискване за верни прогнози че да се пише във форума. И човек съвсем нормално може да показва силно негативната си позиция към всякакви инвестиции.

на мен поне ми харесва да чета противоположни на моето мнения, всъщност точно в това намирам основната ценност. за какво ми е мнението на някой който мисли като мен.

Коментар

Working...
                                X