If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали има вече тема за политика, в която току-що се изпляка?
Колко теми за политика ви трябват?
Та в тази тема дори и дучето ти може да пише.
Я иди изяж един компот по-добре.
Редно е за да няма двоен стандарт или да се разрешава да се отварят теми за политика, или да се забранят всичките !!! Иначе форума инвестор се излага заради Ландлорд и теб. В момента в Инвестор има отворени няколко теми за политика. Защо не ги забранят тях, за да няма двоен стандарт. Защо темата създадена специално с цел да бъде дискредитиран Императора стоя толкова време без никой да се сети да я изтрие - това не е ли двоен стандарт ???
Или дай сега, каквото им е кеф на Ландлорд и Факи това да става !!!
Нали има вече тема за политика, в която току-що се изпляка?
Колко теми за политика ви трябват?
Та в тази тема дори и дучето ти може да пише.
Я иди изяж един компот по-добре.
Двоен стандарт ??? Или Ландлорд е собственик на сайта ??? По добре изобщо забранете да се говори за политика. Щом триете една политическа тема редно е да изтриете всички останали.
Няма значение заглавието - темата беше политическа - за създаването на нова политическа формация - нещо което обсъждаме отдавна във форума. Явно всякакви приказки за политическа свобода и за демокрация, са си точно приказки.
И кои го обсъждате това отдавна?
Ти и мекобичов?
Както казват ората - краставите магарета през девет дерета се надушват.
А той е добър твой последовател, минимум 100 (сто) поста на ден, и то няма празно - всеки, всеки, всеки ден. Няма събота, няма неделя, няма празник.
Поне сте материално осигурени. И малко да вземате на пост, си е добре.
Няма значение заглавието - темата беше политическа - за създаването на нова политическа формация - нещо което обсъждаме отдавна във форума. Явно всякакви приказки за политическа свобода и за демокрация, са си точно приказки.
Е добре де, името на форума /темата/ съвпадаше ли с вече регистрирана партия? Ако не, на какво основание са я изтрили?
Как се казваше темата и каква е причината според теб?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Изтриха ми една тема. Бързо-бързо, за разлика от оная - лично срещу мене. Какво да ти кажа - могат да заливат медиите с лъжи, пропаганда, фалшива статистика, а когато някой се опита да каже истината, за да не промени най-после нещо в тая кочина, бързат да му запушат устата.
Как се казваше темата и каква е причината според теб?
Импе, нещо не мога да схвана. Какво иска да се изтрие Лорда и каква е причината?
Изтриха ми една тема. Бързо-бързо, за разлика от оная - лично срещу мене. Какво да ти кажа - могат да заливат медиите с лъжи, пропаганда, фалшива статистика, а когато някой се опита да каже истината, за да не промени най-после нещо в тая кочина, бързат да му запушат устата.
И мислиш ли, че така ще спреш честните хора да наритат твоите любимци? Гледам темата за политика - само дрънколявите глупости и се фукате кой колко апартамента си купил, с какви пари няма да питам !!!
Мислех, че това е свободен форум - когато банда боклуци спретнаха темичка специално за да ме обиждат, тя седя тук два дена !!!
Импе, нещо не мога да схвана. Какво иска да се изтрие Лорда и каква е причината?
Днес, 22:31
МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА. ЗАГЛАВИЕТО Е НЕКОРЕКТНО И СОЧИ, ЧЕ ФОРУМА НЕ Е НА ИНВЕСТОР БГ. , А НЯКАКЪВ ДРУГ /БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЧЕН ФОРУМ/, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ВКАРВА САЙТА ИНВЕСТОР БГ В ПОЛИТИЧЕСКИ УКЛОН НА ЕДИН ШИЗОФРЕНИК!!!
И мислиш ли, че така ще спреш честните хора да наритат твоите любимци? Гледам темата за политика - само дрънколявите глупости и се фукате кой колко апартамента си купил, с какви пари няма да питам !!!
Мислех, че това е свободен форум - когато банда боклуци спретнаха темичка специално за да ме обиждат, тя седя тук два дена !!!
Днес, 22:31
МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА. ЗАГЛАВИЕТО Е НЕКОРЕКТНО И СОЧИ, ЧЕ ФОРУМА НЕ Е НА ИНВЕСТОР БГ. , А НЯКАКЪВ ДРУГ /БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЧЕН ФОРУМ/, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ВКАРВА САЙТА ИНВЕСТОР БГ В ПОЛИТИЧЕСКИ УКЛОН НА ЕДИН ШИЗОФРЕНИК!!!
Предлагам на модераторите с цел да се ограничи безмисленото писане на постове от маниаци във форума след 18000 ДА НЕ СЕ ОТЧИТАТ.ДА СЕ ЗАБРАНИ И ИЗПРАЩАНЕТО НА ТЪРГОВСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ЗАСТРАХОВКИ ОТ ЕДИН УЧАСТНИК НА ДРУГ.
... и да поставят по един модератор на всеки участник...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар