IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма двойни стандарти или политически предпочитания. Темата беше изтрита просто, защото си има тема за политика.

Това е.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Двоен стандарт?

Нали има вече тема за политика, в която току-що се изпляка?
      Колко теми за политика ви трябват?
      Та в тази тема дори и дучето ти може да пише.
      Я иди изяж един компот по-добре.
      Редно е за да няма двоен стандарт или да се разрешава да се отварят теми за политика, или да се забранят всичките !!! Иначе форума инвестор се излага заради Ландлорд и теб. В момента в Инвестор има отворени няколко теми за политика. Защо не ги забранят тях, за да няма двоен стандарт. Защо темата създадена специално с цел да бъде дискредитиран Императора стоя толкова време без никой да се сети да я изтрие - това не е ли двоен стандарт ???

Или дай сега, каквото им е кеф на Ландлорд и Факи това да става !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Двоен стандарт?

Нали има вече тема за политика, в която току-що се изпляка?
        Колко теми за политика ви трябват?
        Та в тази тема дори и дучето ти може да пише.
        Я иди изяж един компот по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Готово.
          Двоен стандарт ??? Или Ландлорд е собственик на сайта ??? По добре изобщо забранете да се говори за политика. Щом триете една политическа тема редно е да изтриете всички останали.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Няма значение заглавието - темата беше политическа - за създаването на нова политическа формация - нещо което обсъждаме отдавна във форума. Явно всякакви приказки за политическа свобода и за демокрация, са си точно приказки.
            И кои го обсъждате това отдавна?
            Ти и мекобичов?
            Както казват ората - краставите магарета през девет дерета се надушват.
            А той е добър твой последовател, минимум 100 (сто) поста на ден, и то няма празно - всеки, всеки, всеки ден. Няма събота, няма неделя, няма празник.
            Поне сте материално осигурени. И малко да вземате на пост, си е добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
              Е добре де, името на форума /темата/ съвпадаше ли с вече регистрирана партия? Ако не, на какво основание са я изтрили?
              Не мисля, че е съвпадало, но няма значение.

Фейсбук още е свободен.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Няма значение заглавието - темата беше политическа - за създаването на нова политическа формация - нещо което обсъждаме отдавна във форума. Явно всякакви приказки за политическа свобода и за демокрация, са си точно приказки.
                Е добре де, името на форума /темата/ съвпадаше ли с вече регистрирана партия? Ако не, на какво основание са я изтрили?

Коментар

Как се казваше темата и каква е причината според теб?

Коментар

Изтриха ми една тема. Бързо-бързо, за разлика от оная - лично срещу мене. Какво да ти кажа - могат да заливат медиите с лъжи, пропаганда, фалшива статистика, а когато някой се опита да каже истината, за да не промени най-после нещо в тая кочина, бързат да му запушат устата.
                    Как се казваше темата и каква е причината според теб?

Коментар

Импе, нещо не мога да схвана. Какво иска да се изтрие Лорда и каква е причината?
                      Изтриха ми една тема. Бързо-бързо, за разлика от оная - лично срещу мене. Какво да ти кажа - могат да заливат медиите с лъжи, пропаганда, фалшива статистика, а когато някой се опита да каже истината, за да не промени най-после нещо в тая кочина, бързат да му запушат устата.

Коментар

Доволен ли си, герберастка отрепка ???

И мислиш ли, че така ще спреш честните хора да наритат твоите любимци? Гледам темата за политика - само дрънколявите глупости и се фукате кой колко апартамента си купил, с какви пари няма да питам !!!

Мислех, че това е свободен форум - когато банда боклуци спретнаха темичка специално за да ме обиждат, тя седя тук два дена !!!
                        Импе, нещо не мога да схвана. Какво иска да се изтрие Лорда и каква е причината?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Днес, 22:31

МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА. ЗАГЛАВИЕТО Е НЕКОРЕКТНО И СОЧИ, ЧЕ ФОРУМА НЕ Е НА ИНВЕСТОР БГ. , А НЯКАКЪВ ДРУГ /БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЧЕН ФОРУМ/, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ВКАРВА САЙТА ИНВЕСТОР БГ В ПОЛИТИЧЕСКИ УКЛОН НА ЕДИН ШИЗОФРЕНИК!!!

И мислиш ли, че така ще спреш честните хора да наритат твоите любимци? Гледам темата за политика - само дрънколявите глупости и се фукате кой колко апартамента си купил, с какви пари няма да питам !!!

Мислех, че това е свободен форум - когато банда боклуци спретнаха темичка специално за да ме обиждат, тя седя тук два дена !!!

Коментар

• Готово.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Днес, 22:31

МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ ТЕМАТА. ЗАГЛАВИЕТО Е НЕКОРЕКТНО И СОЧИ, ЧЕ ФОРУМА НЕ Е НА ИНВЕСТОР БГ. , А НЯКАКЪВ ДРУГ /БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЧЕН ФОРУМ/, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ВКАРВА САЙТА ИНВЕСТОР БГ В ПОЛИТИЧЕСКИ УКЛОН НА ЕДИН ШИЗОФРЕНИК!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777
                                Предлагам на модераторите с цел да се ограничи безмисленото писане на постове от маниаци във форума след 18000 ДА НЕ СЕ ОТЧИТАТ.ДА СЕ ЗАБРАНИ И ИЗПРАЩАНЕТО НА ТЪРГОВСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ЗАСТРАХОВКИ ОТ ЕДИН УЧАСТНИК НА ДРУГ.

... и да поставят по един модератор на всеки участник...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X