Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да, Мечо, отговорих на твоята забележка
към Никола-модератора:
"изтрий своя пост, че да не го види Манков".
Не знам дали видя моите два отговора - бяха свързани с Аноним - но Николчо ги изтри, разбира се.
Той е кученце, но лошото за него е, че не го разбира, а още по-лошото за него е, че няма и да го разбере никога.
Де да видим колко ще издържи този пост.
Част от единия изтрит мой пост - http://www.vbox7.com/play:c364b67f00
Инвестор...
чашата се пълни, капка по капка...Last edited by vmаnkov; 03.09.2012, 22:11.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Инвесторе,
в статията
http://www.investor.bg/novini-i-anal...nad-15,139616/
не ми харесва ей това изречение.
И в двете дружества EVN получи акциите автоматично (без съгласието на продавачите) в резултат на търгово предложение.
Ситуацията преди търговото беше следната
http://www.investor.bg/novini-i-anal...7-iuni,131150/
Извън мажоритаря са само 145 акции на ЕВН България Електроразпределение АД и 153 акции на ЕВН България Електроснабдяване АД.
Моля,обяснете как е възможно това?!??!|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеМоята лична позиция е крайна - изтриване на "новия" потребител. За съжаление в базата имаме над 30 хил. регистрации и физически е невъзможно да ги проверя. Затова моля - когато има такъв случай, пишете ми на лични или направо тук
Поздрави
Въпреки че съм лично потърпевш, смятам такива ограничения за излишни.
Нали и така знаете че л..ното, което се е регистрирало с моя ник, само че с български букви не съм аз.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеМоята лична позиция е крайна - изтриване на "новия" потребител. За съжаление в базата имаме над 30 хил. регистрации и физически е невъзможно да ги проверя. Затова моля - когато има такъв случай, пишете ми на лични или направо тук
ПоздравиМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНе знам кой прави цирк )) имам догадки...като пусна Тв-то, но ще ги премълча
Коле, каква е политиката на Инвестора към никовете - дубликати?
Имам предвид, ник, дублиращ друг, вече с история във форума, не дубликатното им самовъзпроизводство, прикрито под ново име
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНе знам кой прави цирк )) имам догадки...като пусна Тв-то, но ще ги премълча
Имам предвид, ник, дублиращ друг, вече с история във форума, не дубликатното им самовъзпроизводство, прикрито под ново имеThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVvНе съм те псувал, само доказах колко струваш.
Вчера кои почна първи я си признай, не виждаш ли че цели никове вече са резултат от твоята и още двама трима "дейности" в форума.
Правите цирк после викате, ама ние не сме циркаджии.А сега си носи отговорността.
Имам предвид, ник, дублиращ друг, вече с история във форума, не дубликатното им самовъзпроизводство, прикрито под ново име
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми разбира се, че е елитарен. Инвеститорите и финансистите не са масовата част на населението. За партията ви търсете масовостБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Момчета, това е финансов форум. Моля фокусирайте се върху такива теми. Темата за Дянков на мен ми е много интересна, защото всички го храним там и е забавно. Пък и все пак е финансов министър. Финансов форум... дискутиране на решенията на финансов министър? Не е толкова толкова трудна тази дедукция. Проблемът е че хора, като вас обръщат темата на политика.
Темата за ББ е там, защото е много стара и има много интересни неща от самото начало на неговата политическа кариера.
Не се филмирайте излишно моля ви.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Ако има други теми за политика, да ги трият. Обаче тема за "създаване" на партия е меко казано прекалено. В никой форум нямада допуснат това.
А темата за императора - ОК е човек доста възпитан и ерудиран (според постовете му), и за да пусне такава тема означава че най-малко нервите муне са издържали. И това е, защото наричащия себе си император е най-големия спамер тук. Виж му постовете, проследи му мненията, ще видиш че и хабер си няма от бизнес, но не спира да дава "компетентни" мнения. Може да се спукаш от смях ако обръщаш внимание. Но стотиците постове всъщност доста изнервят. А и самия той взе че си поверва.
Внимавай с този, ще се извърти, ще се изсули, и когато най не очакваш ще ти мине изодзад и. ......
Ще те захапе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНяма двойни стандарти или политически предпочитания. Темата беше изтрита просто, защото си има тема за политика.
Това е.
А темата за Дянков дето е звезда не е ли политическа.
Точно двоен стандарт е, защото разрешавате n на брой теми за политика, но стига да са санкционирани от Ландлорд и Факи. Този си пост те съветвам да го изтриеш да не го види Манков.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар