IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.vbox7.com/play:c364b67f00

Въздействието му е като на "Интернационала".....

Коментар

• Да, Мечо, отговорих на твоята забележка

към Никола-модератора:
      "изтрий своя пост, че да не го види Манков".

Не знам дали видя моите два отговора - бяха свързани с Аноним - но Николчо ги изтри, разбира се.

Той е кученце, но лошото за него е, че не го разбира, а още по-лошото за него е, че няма и да го разбере никога.

Де да видим колко ще издържи този пост.

Част от единия изтрит мой пост - http://www.vbox7.com/play:c364b67f00

Инвестор...
      чашата се пълни, капка по капка...
      Last edited by vmаnkov; 03.09.2012, 22:11.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Инвесторе,
        в статията
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...nad-15,139616/
        не ми харесва ей това изречение.
        И в двете дружества EVN получи акциите автоматично (без съгласието на продавачите) в резултат на търгово предложение.
        От него се предполага, че търговия предложител е получил всички акции извън него на цената на която е търговото, в случая коригираната цена за EV6 бе 3 045.34 лв.

Ситуацията преди търговото беше следната
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...7-iuni,131150/
        Извън мажоритаря са само 145 акции на ЕВН България Електроразпределение АД и 153 акции на ЕВН България Електроснабдяване АД.
        Крайната дата за приемане бе 20 август. Регистрационните сделки за EV6 минаха в два последователни дни - на 21 и 22 август, съответно за 142 бр. и за 2 бр. Ако горното беше напълно вярно, то извън ЕВН АГ вече не би трябвало да има свободни акции. Да, ама на 28 август в 11,30 часа на борсов пазар се сключва сделка за 1 акция на цена над цената на търговото - 3189.50 лв.

Моля,обяснете как е възможно това?!??!
        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
          Моята лична позиция е крайна - изтриване на "новия" потребител. За съжаление в базата имаме над 30 хил. регистрации и физически е невъзможно да ги проверя. Затова моля - когато има такъв случай, пишете ми на лични или направо тук

Поздрави
          Аз пък мисля че това е неизпълнимо. И в крайна сметка безсмислено. Защото тази регистрация още същия ден може да бъде повторена с незначително изменение, например ще сложи в началото главна буква, или играта с латински и български букви, но компа ще я приеме за нова. И какво, пак ли ще търчим да се оплакваме на админа?
          Въпреки че съм лично потърпевш, смятам такива ограничения за излишни.
          Нали и така знаете че л..ното, което се е регистрирало с моя ник, само че с български букви не съм аз.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
            Моята лична позиция е крайна - изтриване на "новия" потребител. За съжаление в базата имаме над 30 хил. регистрации и физически е невъзможно да ги проверя. Затова моля - когато има такъв случай, пишете ми на лични или направо тук

Поздрави
            Абсолютно правилно но само когато има оплакване от стария оригинален потребител.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Не знам кой прави цирк )) имам догадки...като пусна Тв-то, но ще ги премълча

Коле, каква е политиката на Инвестора към никовете - дубликати?

Имам предвид, ник, дублиращ друг, вече с история във форума, не дубликатното им самовъзпроизводство, прикрито под ново име

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Имам предвид, ник, дублиращ друг, вече с история във форума, не дубликатното им самовъзпроизводство, прикрито под ново име
                Трябва да питаш някой админ. Ако зависеше от мен да съм ти решил проблема вече.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoVv
                  Не съм те псувал, само доказах колко струваш.
                  Вчера кои почна първи я си признай, не виждаш ли че цели никове вече са резултат от твоята и още двама трима "дейности" в форума.
                  Правите цирк после викате, ама ние не сме циркаджии.А сега си носи отговорността.

Коментар

• Аз също смятам, че традицията в старите демокрации е- ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ВИНАГИ Е В ОПОЗИЦИЯ НА ВЛАСТВАЩИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ами разбира се, че е елитарен. Инвеститорите и финансистите не са масовата част на населението. За партията ви търсете масовост
                      Борбата за измитане на политбюро (статуквото дето му викат) трябва да се води тотално, включително и в елитарните форуми. Също както те се борят тотално да си запазят властта.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Ами разбира се, че е елитарен. Инвеститорите и финансистите не са масовата част на населението. За партията ви търсете масовост

Коментар

• Както казах, няма значение.

Букчето все още е свободен сайт - и скоро ще ви дам линк за където трябва. Така или иначе мястото ни е там - този форум е елитарен и се чете от малък кръг хора.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Момчета, това е финансов форум. Моля фокусирайте се върху такива теми. Темата за Дянков на мен ми е много интересна, защото всички го храним там и е забавно. Пък и все пак е финансов министър. Финансов форум... дискутиране на решенията на финансов министър? Не е толкова толкова трудна тази дедукция. Проблемът е че хора, като вас обръщат темата на политика.

Темата за ББ е там, защото е много стара и има много интересни неща от самото начало на неговата политическа кариера.

Не се филмирайте излишно моля ви.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Ако има други теми за политика, да ги трият. Обаче тема за "създаване" на партия е меко казано прекалено. В никой форум нямада допуснат това.
                              А темата за императора - ОК е човек доста възпитан и ерудиран (според постовете му), и за да пусне такава тема означава че най-малко нервите муне са издържали. И това е, защото наричащия себе си император е най-големия спамер тук. Виж му постовете, проследи му мненията, ще видиш че и хабер си няма от бизнес, но не спира да дава "компетентни" мнения. Може да се спукаш от смях ако обръщаш внимание. Но стотиците постове всъщност доста изнервят. А и самия той взе че си поверва.

Внимавай с този, ще се извърти, ще се изсули, и когато най не очакваш ще ти мине изодзад и. ......
                              Ще те захапе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Няма двойни стандарти или политически предпочитания. Темата беше изтрита просто, защото си има тема за политика.

Това е.
                                Е не е истина. А темата за Бойко Борисов не е ли политическа ???
                                А темата за Дянков дето е звезда не е ли политическа.

Точно двоен стандарт е, защото разрешавате n на брой теми за политика, но стига да са санкционирани от Ландлорд и Факи. Този си пост те съветвам да го изтриеш да не го види Манков.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X