Не съм съгласен- на практика за всяка инвестиция викаше уууууууууууууууу без аргументи и предвиждаше апокалипсис през няколко минути. За това си има тема разбира се- не може когато някои са споделили за инвестициите си и ги обсъждат с месеци да се нападат и дразнят за избора си- при това нямаше никакви верни прогнози за тези фаталистични събития. Това не е силно болно и изкривено съзнание- аз не го разбирам. Никога не съм нападал член на форума за мислите му или инвестициите му, а само за да се защита от злостни обиди и нападки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЩе започна да го модерирам, че наистина влиза тук само да дразни хората.
не съм забелязал да обижда лично, всъщност се държи доста по-културно от 90% от пишещите тук. И не виждам причина да се ограничава само заради това че мнението му е непопулярно.
Коментар
-
Само че Симов това ако се отнася за всяко нещо, ами ако ликвидират Патката което е много източена от ВБ ти какво ще вземеш. Но ние не ти го пишем да те дразним през пет минути и по 20 пъти на ден нали. Да възможно е да се случат и добри и лоши варианти за всяко събитие, но само болните мозъци повтарят само лошите варианти за да дразнят другите. Троловете тровят атмосферата във форума и пречат на нормалната му работа. Това е злобна злонамереност и завист без мярка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗа нас спечелилите - НЯМА КАК ДА Е ПРАВ при никакво положение!
Ако можеше да се каже твърдо да ще го бъде, те новите управници да са го направили на 10ст.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСи СИ
Добре казано.
Мастера е напълно прав да дава песимистични мнения за Меком. Все пак там не всичко е цветя и рози. И ако вземе да излезе прав тогава къде ще са тея дето сега се дразнят от мненията му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ точно за Меком пък - ай няма нужда. Има два вида играчи тук. Осреднители, тези които го купуват по целият път надолу и комарджии, тези, които купиха под 0,05 Хайде сега, кажете че не съм прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ точно за Меком пък - ай няма нужда. Има два вида играчи тук. Осреднители, тези които го купуват по целият път надолу и комарджии, тези, които купиха под 0,05 Хайде сега, кажете че не съм прав
Добре казано.
Мастера е напълно прав да дава песимистични мнения за Меком. Все пак там не всичко е цветя и рози. И ако вземе да излезе прав тогава къде ще са тея дето сега се дразнят от мненията му.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКакво право има? Ние закупилите в Меком знаехме за постиженията на Райчев, рискувахме и спечелихме, а оня през цялото време обяснява как ще се набутаме..Кое е тук му е нормалното, с по 30 поста на ден ми пее , че ще се набутам, аз вадя печалба, вече е в джоба ми, котировките растат, той ми пее , че ще се набутам..Е@ати малоумщината!
Коментар
-
Да тази тролска история се практикува и от други- даже и да имаш мнение против пиши един път и краи- на какво прилича това ругаене по акции , които нямаш а другите са спечелили. Това е деструктивно и много тъпо- завист и комплекси.Никога не съм ругал чужди инвестиции тенденциозно- то не е наи- малкото колегиално, а ако нямаш и никакви инвестиции по тази позиция е злонамерено.Това беше навремето стила на ПЕКА Поздравявам Инвестор за реакцията, но има и други подобни тролове
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНикого не защитавам Не мога да разбера що ви нерви толкоз. Може би, щото често е прав??? И да не е прав, какво?? Пускате го да пасе и това еБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Какво право има? Ние закупилите в Меком знаехме за постиженията на Райчев, рискувахме и спечелихме, а оня през цялото време обяснява как ще се набутаме..Кое е тук му е нормалното, с по 30 поста на ден ми пее , че ще се набутам, аз вадя печалба, вече е в джоба ми, котировките растат, той ми пее , че ще се набутам..Е@ати малоумщината!
Коментар
-
Можете да се плачете можете да не се плачете. При наличието на толкова много измамни мажоритари. Форекс Мастера е ама абсолютно прав да си изказва мнението.
Все пак не съм го видял да пише в Софарма примерно.
И колко народ изгърмя от този и от онзи мажоритар.
А в Мекома там Мастъра може да си пише колкото си иска все пак виждате Райчев докъде го доведе.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащо го защитаваш ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеточно, би трябвало, за да се запази равновесието - да се трият безжалостно и крайно възхвалителните постове, като еднакво вредни
Преди време имаше една тема за избор на модератори на инвестора, повтарям си мнението от тогава - модераторът(доколкото го има) трябва да е невидим и само за груби крайности )Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар