IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не съм съгласен- на практика за всяка инвестиция викаше уууууууууууууууу без аргументи и предвиждаше апокалипсис през няколко минути. За това си има тема разбира се- не може когато някои са споделили за инвестициите си и ги обсъждат с месеци да се нападат и дразнят за избора си- при това нямаше никакви верни прогнози за тези фаталистични събития. Това не е силно болно и изкривено съзнание- аз не го разбирам. Никога не съм нападал член на форума за мислите му или инвестициите му, а само за да се защита от злостни обиди и нападки

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Ще започна да го модерирам, че наистина влиза тук само да дразни хората.
      Мастъра вкарва различно мнение. Наистана със сигурност силно непопулярно и може би дразнещо, но смятам че е много полезен. Ако няма хора като него тук нещата ще станат като в секта. ще се напълни с някакви безмислени постове от рода на Алелуя Софикс

не съм забелязал да обижда лично, всъщност се държи доста по-културно от 90% от пишещите тук. И не виждам причина да се ограничава само заради това че мнението му е непопулярно.

Коментар

• Само че Симов това ако се отнася за всяко нещо, ами ако ликвидират Патката което е много източена от ВБ ти какво ще вземеш. Но ние не ти го пишем да те дразним през пет минути и по 20 пъти на ден нали. Да възможно е да се случат и добри и лоши варианти за всяко събитие, но само болните мозъци повтарят само лошите варианти за да дразнят другите. Троловете тровят атмосферата във форума и пречат на нормалната му работа. Това е злобна злонамереност и завист без мярка

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          За нас спечелилите - НЯМА КАК ДА Е ПРАВ при никакво положение!
          ВАс спечелилите ако обяви случайно несъстоятелност ще е вас загубилите. Работата не е напълно чиста при Меком, че да се каже твърдо ще го бъде.

Ако можеше да се каже твърдо да ще го бъде, те новите управници да са го направили на 10ст.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Си СИ

Добре казано.

Мастера е напълно прав да дава песимистични мнения за Меком. Все пак там не всичко е цветя и рози. И ако вземе да излезе прав тогава къде ще са тея дето сега се дразнят от мненията му.
            За нас спечелилите - НЯМА КАК ДА Е ПРАВ при никакво положение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Е точно за Меком пък - ай няма нужда. Има два вида играчи тук. Осреднители, тези които го купуват по целият път надолу и комарджии, тези, които купиха под 0,05 Хайде сега, кажете че не съм прав
              И едните и другите са закупили с пари, за което решението си е тяхно разбира се, но да се подиграваш на влагането на чужди пари е болно действие.

Коментар

Е точно за Меком пък - ай няма нужда. Има два вида играчи тук. Осреднители, тези които го купуват по целият път надолу и комарджии, тези, които купиха под 0,05 Хайде сега, кажете че не съм прав
                Си СИ

Добре казано.

Мастера е напълно прав да дава песимистични мнения за Меком. Все пак там не всичко е цветя и рози. И ако вземе да излезе прав тогава къде ще са тея дето сега се дразнят от мненията му.

Коментар

• Не съм правил статистика, но даже и да е така то е въпро на стратегия- не виждам нещо грешно в постъпките им. Подобни стратегии има по всички позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Какво право има? Ние закупилите в Меком знаехме за постиженията на Райчев, рискувахме и спечелихме, а оня през цялото време обяснява как ще се набутаме..Кое е тук му е нормалното, с по 30 поста на ден ми пее , че ще се набутам, аз вадя печалба, вече е в джоба ми, котировките растат, той ми пее , че ще се набутам..Е@ати малоумщината!

Коментар

• Да тази тролска история се практикува и от други- даже и да имаш мнение против пиши един път и краи- на какво прилича това ругаене по акции , които нямаш а другите са спечелили. Това е деструктивно и много тъпо- завист и комплекси.Никога не съм ругал чужди инвестиции тенденциозно- то не е наи- малкото колегиално, а ако нямаш и никакви инвестиции по тази позиция е злонамерено.Това беше навремето стила на ПЕКА Поздравявам Инвестор за реакцията, но има и други подобни тролове

Коментар

Никого не защитавам Не мога да разбера що ви нерви толкоз. Може би, щото често е прав??? И да не е прав, какво?? Пускате го да пасе и това е
                        Не става въпрос дали е прав. Не четеш ли постовете му. За да се оплакват толкова хора от него не мислиш ли, че има защо. Що не се оплакват от тебе. Редно е да го модерират. Ако пишеше за форекс или за американската борса а ??? Не мисли само за себе си.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Какво право има? Ние закупилите в Меком знаехме за постиженията на Райчев, рискувахме и спечелихме, а оня през цялото време обяснява как ще се набутаме..Кое е тук му е нормалното, с по 30 поста на ден ми пее , че ще се набутам, аз вадя печалба, вече е в джоба ми, котировките растат, той ми пее , че ще се набутам..Е@ати малоумщината!

Коментар

• Можете да се плачете можете да не се плачете. При наличието на толкова много измамни мажоритари. Форекс Мастера е ама абсолютно прав да си изказва мнението.

Все пак не съм го видял да пише в Софарма примерно.

И колко народ изгърмя от този и от онзи мажоритар.

А в Мекома там Мастъра може да си пише колкото си иска все пак виждате Райчев докъде го доведе.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Защо го защитаваш ???
                              Никого не защитавам Не мога да разбера що ви нерви толкоз. Може би, щото често е прав??? И да не е прав, какво?? Пускате го да пасе и това е

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                точно, би трябвало, за да се запази равновесието - да се трият безжалостно и крайно възхвалителните постове, като еднакво вредни
                                Преди време имаше една тема за избор на модератори на инвестора, повтарям си мнението от тогава - модераторът(доколкото го има) трябва да е невидим и само за груби крайности )
                                Че той е самата груба крайност !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X