IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Investorbg

Може би Гого има доста излишни пари,доколкото разбирам,от това което е написал!
    Хапчо е разбрал точно моят проблем.Разбира се че трябва да е платена тази услуга, но цената е висока и докато само Финанс-нюз предлагат тази услуга цената ще остане такава.Монополът им дава право да искат и 2 пъти повече.Друг е въпросът кой ще им ги даде.Аз лично смятам да изчакам алтернативи по въпроса и затова ме интересува мнението на Инвестора по въпроса?!Според мен дребният инвеститор също трябва да има възможност за достъп до информация и то за по малко от 800-900 лв годишно.Но това си е мое лично мнение разбира се!

Коментар

• До Investorbg

Според мен основното недоволство е насочено срещу прекалено високата цена на абонамента.А финанса като частно дружество може да определи каквито си иска цени,но въпроса е доколко те са обосновани,при сегашното ниво на развитие на борсовия пазар и интереса към него.И в крайна сметка не виждам нищо лошо ако Инвестора има техническа възможност да предлага подобни услуги.Тъй като информацията е най ценното нещо на пазара,нека за нея се заплаща но при едни разумни цени.Все пак е редно да има и конкуренция...

Коментар

• До Investorbg

Аз бях заложил, че ако не друг то поне Професора е клент на онлайн услугата (не за друго, а защото има доста позиции)... явно тази платена услуга подрани?

Коментар

• До Investorbg

Според мен цената на абонамента, предлаган от Finance.news е висока. Бих станал веднага абонат за примерно четири-пет пъти по-малка цена. Информацията за 15 хил. посетители на страницата не е коректна, защото това не е бил пазарен интерес, а интерес към нещо безплатно.

Проблемът би бил поносим за мен, ако InvestorBG дава в лицевата си страница началните сутрешни котировки на дружествата от BG - 20.

Коментар

• До Investorbg

Софокъл, само посъветвах недоволните да пробват. Не съм казал, че борсата трябва да го направи. Разчитах те сами да се сетят за това, което казваш ти и следователно да се откажат от исканията си за благотворителност.

Коментар

• До Investorbg

Гого, в твоята идея има вътрешно противоречие. След като и самата борса е частно дружество, тя също трябва да си покрива разходите и да печели. Ако тя дава безплатно въпросната информация, това е именно благотворителност. Да не забравяме и че говорим само за точно определена и ограничена информация, иначе има достатъчно безплатна информация. Моля те посочи ми борса в света, която дава исканата от теб информация в реално време безплатно.
              Ако борсата пък почне да дава безплатно всичко това, тогава закупилите вече информационните пакети като Юником какво, да си искат парите обратно ли?

Коментар

• До Investorbg

Инвестора е частен сайт както и Финанс-а. Като е толкова гореща темата защо не пишете до борсата?

1. Тя Е източника на тази информация;
                2. Тя е заинтересована от възвръщане на интереса и доверието на инвеститорите.

Очевидно искате някой друг да плаща за да сте вие информирани. След като борсата ПРОДАВА тази информация, значи трябва да си я купите - или директно от нея, или от посредник (медиа). В случая очаквате някаква благотворителност - някой да купува информацията и да ви я дава безплатно.

Предлагам на всички недоволни да пишат до борсата. Ако ги залеете с писма, смятам, че ще се позамислят за някакво решение.

Коментар

• До Investorbg

Абонамента за сделките и котировките е доста гореща тема и според мен!Цените са доста солени!Не знам как останалите виждат нещата,но 75 лева на месец са си цифра за дребния инвеститор.Наистина е много интересно как досега никой не повдигна тази тема цели три дни. Вярно,че търговията е доста вяла в момента,но въпреки това ако наистина е вярно това за 15 000 юзъра на сайта finance-news има доста хора, които ще останат на сухо. Не казвам,че хората трябва да работят без пари, но това си е чист рекет!Интересно е каква е позицията на Инвестора по въпроса?!

Коментар

• До Investorbg

Инвесторе,защо не се позамислите над варианта да заемете нишата оставена от Финанс нюз.И без това вашият саит е най-посещаван и досега единствената причина за кликванията във Финанса бяха възможностите за следене на търговията в реално време и за следене на подадените оферти купува и продава.

Коментар

• До Investorbg

Подкрепям ГОГО в предложението за спазване на повече ред при откриване на теми.Може би да има информация за тези,които се включват по-късно и не са запознати .Да има къде да прочетат и да не създават излишен шум в системата.

Коментар

• До Investorbg

Чакай малко - тези приходи са освободени от ДОД със ЗВСВОНИ (Закона Лучников). За да се въведе ДОД в/у тях трябва да се промени ЗВСВОНИ, а такова нещо не съм чул досега. Но иначе вЕрвам, че може да се очаква - това е напълно в стила на Времето и на Велчев.

Коментар

• До Investorbg

чух,че получените суми при продажба на компенсаторни записи ще се облагат с ДОД. Вярно ли е? Ако да, къде и кога е публикувано и от кога влиза в сила?Благодаря.

Коментар

• До Investorbg

Инвесторе, предлагам да не позволявате да се създават нови теми със заглавия на съществуващи вече (на принципа на авторските имена). Нека при опит да бъде въведено такова заглавие, системата да уведомява, че вече има такава тема и да насочи пишещия към нея. За последните 1-2 месеца сеоткриха ЦЕЛИ 3 теми със заглавие SHERA и една "Шератон+спря тока на борсата".

Мисля, че въвеждането на такова правило ще допринесе за по-голяма прегледност и организираност на информацията в рубриката коментари и тя ще стане по-user-friendly. Това не е маловажно, защото въпреки доброволния характер на тази рубрика, тя съдържа много ценна информация, събрана на едно място. По този начин, някой, който се интересува от дадена тема, ще може по-лесно да открие всичко по нея.

В тази връзка, защо не помислите и за една локална търсачка?

Коментар

• До Investorbg

Инвесдторе не отговаряте по същество защо скрихте подписа на Мариян и подписахте материала в. Кеш?
                              Защо представяте Мариян като сътрудник на в-ка след като и глухите в София знаят, че той се представя (И ИЗЯВЯВА) КАТО ВАШ СЪТРУДНИК
                              защо в рубриката До Инвестор-бг, която е точно за въпроси касаещи ви като идатели изтрихте въпросите ми директно насочени към вас?

Коментар

• До Investorbg

Много моля един постинг да не пуска на 2 теми, защото се получава неприятно "двойно" говорене по тема - всички постинги са преместени в другата тема. Предварително благодаря за разбирането

Коментар

Working...
                                X