IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Investorbg

Будилник, прати изискванията си за котировки купува-продава на маил-а ни, а също и предложения за спонсор, който да финансира това.

Коментар

• До Investorbg

Инвесторе, къде е обещаната промяна в котировките?Ако не друго поне обновявайте по често офертите за покупка и продажба-поне от час има промана в някой от тях а вие си продължавате със старата инфо.

Коментар

• До Investorbg

Никой не оспорва правото на Инвестора да поднася информацията по начина,който сметне за уместен!Разделът се казва Коментари и ние коментираме проблеми,които смятаме за интересни.Доколкото успях да разбера, от това което останалите посещаващи сайта са написали имаме нужда от повече информация по отношение на котировки и сделки-даже не за всички,а за част от тях.Аз лично съм готов да платя за това,но не цената която Финанс-нюз искат!

Коментар

• До Investorbg

Всеки има право да предоставя информацията, както намери за добре, преди време един сайт предоставяше информация (новини и анализи) за финансовите пазари в България за $390 на месец и доколкото знам си имаха клиенти (особено когато имаше кап. пазар през 1998 г.)
          Все пак ние продължаваме да предоставяме само безплатно информация и от утре ще забележите промяна в "Котировки" от главната страница.

Коментар

• До Investorbg

Да, ако сайта на борсата поддържаше и информацията за въведените поръчки нещата щяха да стоят по съвсем друг начин но...
            Инвесторе,време е вече да заявиш позицията си по разискваните въпроси,относно възможността да си конкурент на Финанса защото вече започвам да си мисля,че има нещо гнило в твоето мълчание.

Коментар

• До Investorbg

Благодаря за инфото.Сайта на БФБ трябва само малко да се пипне и ще стане много удобен.За съжаление засега върши работа само частично.Все още чакам Инвестора да вземе отношение по въпроса за износа на магданоза,както казваше дядо ми.Ще помоля и останалите участници в този сайт да ме подкрепят ако смятат въпроса за котировките и сделките за актуален!Смятам,че алтернатива е възможна. Дружествата, които интересуват повечето от нас са не повече от 10.Склонен съм да плащам за инфо, но съм много далеч от сумата която Финанс-нюз искат!

Коментар

• До Investorbg

RT,ne znam dali znaesh no i Bulbrokers predlagat podobna vazmognost prez svoia sait-podavash porachkite si prez neta.No spored men problema e che ne mogesh da vidish kakvi sa drugite vavedeni porachki na kakva cena sa napraveni ,za kakvo kolochestvo i t.n.E da na saita na BFB mogesh da vidish

Коментар

• До Investorbg

Тъпото е че именно зяпачите един ден може да се престрашат и да купят някоя друга акцийка и това би раздвижило пазара.А за тези хора които имат 25 акции от някой фонд или от предприятието в което са си прекарали целия съзнателен живот?Все пак някой от тях биха могли да погледнат през нета колко им струва делът..А че финанс.нюз.бг са алчни-това е извън всякакво съмнение.Та извинявайте ама за streaming quotes prez yahoo се плаща 9,95$ на месец а прес finance.news.bg?
                  Kaк ще привлечем дребния инвеститор като информацията от търговсакта сесия стане платена?Е освен това има и други до болка познати причини за неразвитостаа на кап. ни пазар но с тях всеки е запознат и няма да ги коментирам ....
                  http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• До Investorbg

Гого благодаря ти за предложението!Аз се занимавам отскоро с инвестиции вече имам няколко добри позиции в публични и непублични дружества и работя с няколко борсови посредника и това което съм забелязал е,че те както и господин Тасев сподели не са достатъчно бързи и не се занимават само с борсата,а и с куп други неща.Не че не става през посредника,става,но не смятам това за най-удачния вариант. Поне от това което съм видял в чужбина, хората които се занимават с борсови операции сами си влизат в нет-а и даже покупките си правят през нет-а без да се обаждат на брокера.Той си получава по електронен път заявката!Но нека не се сравняваме със света,защото нямаме нищо общо с него даже допирни точки нямаме.
                    Не знам защо другите си траят аз си мисля,че никой от познатите ми които се опитват да си вложат парите в хилавата ни икономика с идеята да помогнат на себе си пък и на нея не може да издържи на тази цена пък дори и да може не си е намерил парите на пътя и бая ще се замисли преди да ги изсипе!

Коментар

• До Investorbg

P.S.: Ако инвестираш или възнамеряваш да инвестираш на борсата, може да ми драснеш един е-мейл и ще те насоча към подходящ инвестиционен посредник, от който ще можеш да получаваш информацията, която те интересува.

Коментар

• До Investorbg

RT,

Изобщо не разполагам с излишни пари, но първо виж цените на борсата, и после коментирай ценовата политика на Юником (Финанс-а). А и навсякъде по света дребните инвеститори имат БЕЗПЛАТЕН достъп до информация чрез ЛИЧНИЯ си борсов посредник. Така, че за инвеститорите няма проблем, проблем има за зяпачите.

Коментар

• До Investorbg

Подкрепям господин Тасев.Аз също мисля,че пазарът ни е мижав и че finance-news ще ни усложин живота излишно.Все още очаквам коментар на Investora по темата?!

Коментар

• До Investorbg

Скъпи Инвесторе,
                            Бих ви помолил в началото на всяка седмица да слагате технически анализ на основните борсови индекси-Nasdaq i Dow Jones naprimer.Така и нас ще улесните и вие ще натрупате по-голяма аудитория и от сегашната.
                            С уважение:Добромир Стоянов
                            http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• До Investorbg

Пиша по повод недоволството на колеги срещу обявяването на нови теми, например за развитието на предприятия, дивиденти, търгови предложения, общи методически и/или научни проблеми по развитие на борсата и др. (Виж например реакцията на темата "Медика" от 28.о4.) Мисля, че те са прави, но проблемът (според мен) се дължи и на структурирането на сайта. Проблемът може да се облекчи, ако в направлението "Коментари" се създадат под-направления по горните и други под-теми, по които обикновено коментира инвестиционната общност.

Коментар

• До Investorbg

Тъй като не съм спекулант,а инвеститор,не интересуват само и толкова първите 20,а определени друйества на борсата,сделките на борсата за други дрийества,изобщо картината.Аз например съм един от посещаващите Finance.news.bg.Аз си дадох мнението за плащането и цените в тяхната анкета.Не бих казал,че сделките в реално време ме интересуват особено много,макар че е добра информация.Лишавайки ме от ртази възмойност правятконтактите ми с инвестиционния посредник по-активни.За съжаление той е много некомппютъризиран спрямо нивото,което аз искам да е .Но намирам начин.Според мене пазарът ни е достатъчно мършав,за да направиш това,което Finance.news.bg направи.Разбира се,тяхно право е да искат каквото пожелаят.Само че аз няма да съм този,който ще го дам.Практиката ще покаже правилността на действията.

Коментар

Working...
                                X