If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бихте ли ми обяснили откъде възникват проблемите с компенсаторните записи(кз) след влизане на новия закон в сила? къде мога да проверя своите кз дали са редовни и дали ще имам проблеми с тях? Благодаря!
Докога ще ви чета глупостите? Това е тема, в която да се обръщаме към Инвестора. Направете си тема за македонския въпрос и си спорете там колкото искате! Аман! Не сме длъжни всички да ви следим словесните битки.
Абе аз повдигнах темата, и имам много какво да кажа, вкл. да питам Алекси защо той не се е определил сам, а се позовава на дядо си (който сам по себе си е имал противоречиво мнение) - това на практика се е получило в информацията на "Пари"...Но!!
Нека да отворим специална тема, не е тук мястото. И понеже не е възпитано да персонифицираме - нека темата бъде примерно "Има ли македонска нация". А?
Питър Пан, значи австралийците и американците са англичани щом говорят английски? :-))
Недей да изопачаваш думите ми! Аз изобщо не оспорвам, че цялата македонска история е фалшифицирана! Това просто е факт, но факт е също, че около 2 милиона души се самоопределят, като македонци!
Коментар
Питър Пан
До Investorbg
А бре Алекси, кви македонци, кви австралийци и американци.Да си чул австралийците да говорят на австралийски или американците да говорят на американски? Говорят на английски!Както и славянският елемент в Македония говори на български(диалект разбира се).Въпроса не е в самоопределението.Бидейки жертва на социален и национален инжинеринг, бедните "македонци" нямат история на която да стъпят, затова се ровят или във времената на Александър Велики или пребоядисват фалангата български културни, религиозни и революционни герои в уж някакви македонски.Фалшифицират се масово и книги и произведения .Само вземете книгата на братя Миладинови"Български народни песни от Македония",преименувана в "Зборник македонски народни песни". И това е най-дребният пример.Тъй, че да си взимат комунистическите титови кадри)Глигоровци,Мойсовци,Гане Тодоровски) и да си правят с тях псевдо-историята, да не петнят дедите и бащите си с помията която сами създадоха.
Коментар
correct
До Investorbg
При преписването на новината от ИТАР-ТАСС сте сложили смешно заглавие на една от новините - за т.нар. ПЕТФУНТОВИ банкноти. Пет ПАУНДА бих разбрал, ама това си е жива отживелица дето го пишете.
Живял съм в Англия, но в началото се затрудних да разбера новината ви.
Коментар