IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Относно

За start.bg и dnes.bg бих казал, че имат много по-голяма посещаемост от investor.bg инвестора се посещава от ограничен кръг хора. А dnes.bg започва да прилича много на Кпитал и на Девник, но без абонамент. А start.bg е много полезен на по-възрастните, а също така и на по-неопитните Интернет потребители, които не са се научили да използват google.
    Но тези ниши са запълнени. Смятам има много портали като dir.bg, които имат сравнитлено сериозна история. Като предлагат и новини.
    Investor.bg за момента е уникален и въпреки по-малката си посещаемост аз смятам, че може да донесе повече приходи от реклами заради по-заможната аудитория. Примерно тук е мястото за реклами на автомобили и различни HI-TECK играчки. А и на финансови институции.

От проектите съм недоволен единствено от tqloto.bg. Статиите в него са прекалено аматьорски.

А също и когато сте решили да работите по няколко проекта смятам, че няма да е лошо и да увеличите броя на служителите си. Или да ползвате услугите на дръга компания за техническа подкрепа. Това че се грижите за dnes.bg не оправдава това че сте забравили за съществуването на investor.bg.

Коментар

• Относно

Имах предвид последния постинг, но всичко се разбира... ))
      На 06.04.2005 год. в БФБ-София АД е постъпил
      отчет към трето тримесечие на 2004 год. от
      Химко АД-Враца /HIMKO/

Коментар

• Какво като гласуват ликвидацията - непублично

LadyL, за кое съм бързал не разбрах?

По скоро съм изпушил ;-)

Коментар

• Какво като гласуват ликвидацията - непублично

ХХ последния път си бързал ))
          Обяснения, че има много работа по различните сайтове не са основателни. Като не става раздел компании по-добре го махнете като опция, отколкото да се заблуждава публиката...

Коментар

• За недо-развитието на Инвестор.бг!

Искам и аз да уточня, че не става дума за рекламните постинги. А става дума, че постинги с доста ниско ниво и нецензурни обръщения доста често остават нецензурирани, а пък се трият някои такива без съдържанието да има такива или реклама.

Критериите ви са много странни. Това исках да кажа, а не че сте изтрили някоя от рекламите на Петър Караиванов (мисля, че така се казваше).

Коментар

Искам да уточня, че форума на investor.bg не е рекламно място.
              Пускат се много информации за нови сайтове, който модерацията оставя. Има триене когато един сайт се рекламира по много пъти на ден. Това вече не е информация, а натрапчива реклама.

Коментар

Цензурата (имам предвид критериите по които се прави) също е много досадна. По някои теми се пишат яко глупости, но не се цензурират, а други без основание се цензурират.

Коментар

Аз пък продадох своите акции, защото меко казано съм разочарован във всяко едно отношение. Единствената причина да посещавам страницата на Investor.bg е липсата на конкуренция и форума.

При наличието на по-добър подобен сайт не бих се замислил да сменя инвестора, но за съжаление липсва такъв!

Коментар

Spored men veche dosta hora sa razocharovani ot predstavianeto na InvestorBG i ot skorostta, s koiato se raboti. Az sashto sam. Vreme e da napravite neshto, specialno za Investora.
                    Ne schitam che Start.BG e dobra ideia i ne viarvam da napravite koi znae kakvi prihodi ot reklama prez tozi site. No te se i vizda kolko se reklamira v nego. Umriala rabota. A ideiata mai ne e mnogo dobra.
                    Kakto kazaha horata-zahvashtaite se na rabota. Pone podarzaite i razvivaite tova, koeto raboti. Mnogo chesto dori ikonomicheskite novini gi ima na drugi mesta po-rano otkolkoto pri vas.
                    Konkurenciata idva, no mai vas tova ne Vi barka, kiutate si leko sled parite koito sabrahte ot IPO-to i ne Vi dreme.

PS: imam akcii na IBG.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• За развитието на Инвестор.бг!

a spored teb dnes.bg da pravi nad 5000 unikalni na den - stawa bez nikwa rabota

Коментар

До: Румен Соколов

Не ни дразни вашето включване, а ни дразни факта, че месеци наред уж работите усилено по новите си сайтове, а резултати никакви. Чуваме само: ние работим, работим работим .....

Явно сами не можете да се справите със разработването, така че по-добре потърсете помощ от някоя по-знаеща и можеща фирма, която да ви ги разработи. Ако си бяхте платили на някой да го свърши вместо вас до сега щяхме да се радваме на обновен Investor.bg.

Не го казвам с лоши чувства, но просто времето което ви отнема разработването направо ме смайва. Аз да се бях хванал щях да го свърша, а пък не знам какво остава за фирмите, които с това се занимават.

По-лошия вариант е фирма да ви ги разработва, но да ви е взела парите, а пък пак да липсват резултати. Казвам по-лошия вариант, защото това вече говори, че хората от вашата фирма, които отговарят за това не са си свършили работата и са наели некачествена фирма.

Коментар

Извинявам се на всички, които биха се подразнили от моето включване в дискусията, но смятам че трябва да го направя.
                          Разбирам повечето участници във рубриката "Коментари", че за тях най-важен е сайта Investor.bg, и се радвам на това внимание. Със сигурност този сайт ще бъде обновен и по-полезен за потребителите, но целта ни е не да работим на парче, а да направим промяната наведнъж, във всички раздели.
                          Както по-голяма част от вас разбират, компанията има няколко интернет продукта и трябва да работи и върху тях. Освен Investor.bg има още три сайта, върху които също се работи.
                          Искам да ви уверя, че нито един от продуктите на компанията не стои по-назад от другите.
                          Много добре разбираме, че Investor.bg е лицето на компанията и трябва да бъде направена промяна. Такава ще бъде направена.

Коментар

Не си правят труда до обновяват раздела с Компаниите, защото са безплатен сайт. Ако бяха платени като finance.news.bg щяха да го правят, но сега нямат интерес :-(

За съжаление от доста време само слушаме как работят по новия сайт и форума, но резултати няма.

С парите, които събраха на IPO-то можеха да свършат доста по-добра и бърза работа, но уви не!

Аз лично не се занимавам с IT и разработване на сайтове, но имам много добър приятел, който има такава фирма и със сигурност знам колко време отнема правенето на сайт (включително и много сложни такива за електронна търговия, база данни и т.н.). Явно просто специалистите или не са им добри или не си дават много зор.

Както се казва: Човека взе парите и каза ще видим!

Коментар

Г-н Андонов, благодаря за отговора. Все пак искам да обърна внимание, че раздел компании би могъл да бъде полезен за много начинаещи, а и не само такива инвеститори. Освен това за една профиториентирана компания, каквити определено сте, няма нищо по-важно от имиджът. А за вашия такъв определено не е най-добрата реклама, да не поддържате актуализирана информацията в сайта.

Коментар

Вие сте си жив монопол с тоя форум. Сайтът е под всякаква критика, форумът също. Въпрос на време е някоя медия да ви изпревари с по-добри цени и по-добър интерфейс. Това си е неразвита пазарна ниша. Ако имах възможност и си бях в БГ, щях да ви стана много бързо конкурент. Момчета и момичета, не знам колко ви е голям екипа и колко ви плащат, но имате много работа за вършене! Шефовете ви като че ли не са наясно, че още малко да позлоупотребят с търпението на аудиторията и хората, които четат рекламите, ще си го отнесете по бързата процедура от неписания закон на свободната пазарна икономика...Мога много да ви пиша как да си направите форума, как да си структурирате сайта, как да офоримите интерфейса, но ъа това никой не ми плаща. Това е ваша работа. Още малко да се забавите и конкурента ще се появи. Въпрос на време!

Коментар

Working...
                                X