IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Изяснихме нещата с колегата Стенли в темата за ALB. Случаят вече е ясен. За мен остана само учудването, че е технически възможно съвсем да изчезне постинг. Да знаех, че ако авторът го редактира преди да се появи друг постинг, няма да има отдолу "мнението е редактирано.....", но не знаех, че постингът може съвсем да изчезне.

AtanasA поставя интересни въпроси и може би си струва да се обсъдят.....
    Първоначално изпратено от AtanasA
    ... Ами ако съобщението беше ВАЖНО (вътрешна инфо или нещо подобно) или откровена лъжа. КАК да докажа аз че съм го видял това нещо, като ме пита КФН (а уверявамте това се е случвало) защо съм направил тази сделка.
    Как да докажа, че съм видял тази инфо тук?
    ...
    За мен има само два начина за да се предпазя от такава ситуация:
    1. Не вярвам на писаното тук и съответно не търгувам въз основа на информация от форума ( ама понягока излизат интересни неща, който после се потвърждават).
    2. Да си записвам страницата от инвестора (до сега не съм го правил, но явно трябва)

Някакви други идей, ако имате споделете
    да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• Изяснихме нещата с колегата Стенли в темата за ALB. Случаят вече е ясен. За мен остана само учудването, че е технически възможно съвсем да изчезне постинг. Да знаех, че ако авторът го редактира преди да се появи друг постинг, няма да има отдолу "мнението е редактирано.....", но не знаех, че постингът може съвсем да изчезне.

AtanasA поставя интересни въпроси и може би си струва да се обсъдят.....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
        Ами изтрил си го е автора какво има да се разбира. МОЖЕШ да си изтриеш постинга докато е последен за дадена тема. А защо си го е изтрил сие негова работа. Това форум - никой никому нищо не е дължи. Дори и модераторите.
        А аз като заблудена овца си мислех, че си дължим уважение и искреност. Нали се борим на един фронт. :-)

Наско, явно трябва ако видим такова нещо да си сейваме страниците на инвестора, защото иначе нихт шанс за доказване че си го видял.

Аз лично видях да изчезва безследно непоследен постинг в една важна тема преди 2 седмици. (тогава го оправдах с липсата на връзка между темата и постинга).

А това че инвестора трие се доказва и с темата за 200- те тракийчета (разбирай българчета). Но тази тема май вече е изчерпана за инвестора.

Коментар

• Ами изтрил си го е автора какво има да се разбира. МОЖЕШ да си изтриеш постинга докато е последен за дадена тема. А защо си го е изтрил сие негова работа. Това форум - никой никому нищо не е дължи. Дори и модераторите.

Коментар

• ОК вече го има, но неразбрахме защо изчезват постинги без да има следа от това че са били там.
            Знаем, че ако потребител я изтрие ще стой като писанието нa JK
            никакъв текст но поне личи че е писал и кога си е изтрил постинга.
            А това си е жива манипулация, но не на пазара, а на потребителите на форума.
            Ами ако съобщението беше ВАЖНО (вътрешна инфо или нещо подобно) или откровена лъжа. КАК да докажа аз че съм го видял това нещо, като ме пита КФН (а уверявамте това се е случвало) защо съм направил тази сделка.
            Как да докажа, че съм видял тази инфо тук?
            ДНЕС постинг, утре цяла тема ще изчезне.

Коментар

• Е и там го има вече отново, погрижих се . Иначе това инфо само по себе си как ти се струва ?

Коментар

• За това говорим А защо изчезна от темата за ALB?

Коментар

• Колеги за това ли говорите -

Потвърди проспект за вторично публично предлагане на емисия акции, издадени от “Бялата лагуна” АД, с. Топола. Емисията, която представлява съдебно регистрирания капитал на дружеството, с ISIN код BG 1100107066, е в размер на 4 300 000 лева, разпределени в 4 300 000 броя обикновени, безналични акции с право на глас. Вписва издадената емисия акции и дружеството в публичния регистър.

Това ли е манипулацията , има го на сайта на КФН.
                  Ето ви и линка http://www.fsc.bg/fsc_page.asp?v=7, хайде стига сте търсили под вола теле . Лека и успешна утрешна !!!

Коментар

• Да доста хора видяхме това инфо, но всички се направихме на умрели лисици. Да видим какво ще стане, няма начин инвесторът да не отговори.

Коментар

• Инвесторе, в темата за Албена Ад (ALB) стават странни неща! Днес там имаше постинг за Бялата лагуна АД, а сега го няма! Не помня кой го беше пуснал, но имаше доста интересна информация..... Въпросът ми към Investor.bg и към всички колеги е:

Къде, как и защо изчезна този постинг? Ако е изтрит от модератор - защо?
                      Ако е изтрит от автора - как? Все пак, доколкото ми е известно постинги могат да се редактират, но не и да изчезват....

Да не би да имаме нов случай "JK" и някой сега да замита следите, за да не го нападне КФН-то? Във всички случаи триенето на постинги без оставяне на следи е нещо много съмнително.... Ако е ставало въпрос за съзнателна манипулация на пазара или разпространение на вътрешна информация, не мисля, че Инвестора трябва да прикрива нарушителя!

Коментар

• ...

Коментар

• Да приблема е в раздел Компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Курти
                            В момента при мен единственото достъпно от investor.bg е форума - като причината не е в моята връзка.
                            И при мен е така

Коментар

• В момента при мен единственото достъпно от investor.bg е форума - като причината не е в моята връзка.
                              P.S. ок - 7 минути продължи при мен като цяло и проблема остана само с раздел "Компании"

май избързах - нямаше и минута и проблема се появи пак трайно ...

Коментар

• Re: IP на участниците

Първоначално изпратено от YNM
                                и откъде ще си толкова сигурен ,че е реално .Смяната на IP не е никакъв проблем
                                Естествено че може да се правят подобни неща, но не всеки знае как, а и понякога се забравя да се смени Все пак ще бъде някакъв ориентир, който липсва в момента!

Коментар

Working...
                                X