IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xkm
    По повод интервюто с г-н Момчилов...
    Мисля , че публикуване на подобни крайни мнения , изразени от финансисти , стоящи високо в йерархията , може да се изтълкува като манипулиране на пазара.
    Аз много се учудих, когато в. Труд точно на рекорда от 22 януари излезе с Данчо Цонев на първа страница "Купувайте ...." ценни книжа

Както и на 29 януари вече със собствено заглавие - до 40% лихва от борсата.

Аз лично бях потресен от публикациите във вестника, защото според фундаменталния анализ те са сигурен сигнал за нещо точно определено.

Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба.

Коментар

• По повод интервюто с г-н Момчилов...
      Мисля , че публикуване на подобни крайни мнения , изразени от финансисти , стоящи високо в йерархията , може да се изтълкува като манипулиране на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
        Първоначално изпратено от Butch
        Добра идея,но има някои бъгове,поне при първоначалният ми тест ...
        Въведох си вчера един примерен портфейл и забелязах следните бъгове:
        1) Ако има покупка на акция на дадено дружество на различни цени, скрипта не зная какво се опитва да покаже,вероятно средна претеглена,но в моя случай при цени на покупка : 3.95 и 3.80 (ЕУБГ) ми даде цена 5.80..
        2) При начален баланс примерно 10000 лв и купени акции за 9980 лв ми дава че имам 2000 лв кеш
        3) Не може да се променя началният баланс

Засега това е, иначе идеята е много добра!!!

Аз почнах да пиша подобен скрипт, но проблема беше как да взимам текущите цени на акциите...
        Здравей Butch,
        Всички изчисления в раздел „Портфейли“ са правилни. Не открихме проблемите, за които споменаваш.
        Вчера чак от третия опит успя да ми сметне кеша правилно. Понякога просто като въвеждам сделка не ми изважда парите от кеша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Butch
          Добра идея,но има някои бъгове,поне при първоначалният ми тест ...
          1) Ако има покупка на акция на дадено дружество на различни цени, скрипта не зная какво се опитва да покаже,вероятно средна претеглена,но в моя случай при цени на покупка : 3.95 и 3.80 (ЕУБГ) ми даде цена 5.80..
          2) При начален баланс примерно 10000 лв и купени акции за 9980 лв ми дава че имам 2000 лв кеш

Аз почнах да пиша подобен скрипт, но проблема беше как да взимам текущите цени на акциите...
          Здравей Butch,
          Всички изчисления в раздел „Портфейли“ са правилни. Не открихме проблемите, за които споменаваш.

Коментар

• Е то ако се разсъждава така,аз нямам много доверие и на кобос-а...
            Едва ли някой се интересува от портфейла на някакъв си дребен инвеститор като мен.
            Иначе Ексел-а - ползвам си, ама ако ми кажеш как да импортвам текущите цени ще е супер

Първоначално изпратено от Стенли
            Абе хора, що се занимавате с глупости ами не си ползвате ексела??? Нима наистина искате хората работещи в Инвестора да имат достъп до вашите сделки??? Иначе идеята е добра, бих ползвал всичко останало, но не и функцията портфейл .

Коментар

• ами дали ще може да ме одобрите. вече се регистрирах

Коментар

• Абе хора, що се занимавате с глупости ами не си ползвате ексела??? Нима наистина искате хората работещи в Инвестора да имат достъп до вашите сделки??? Иначе идеята е добра, бих ползвал всичко останало, но не и функцията портфейл .

Коментар

• Добра идея,но има някои бъгове,поне при първоначалният ми тест ...

Коментар

• забелязах че портфейла не се изчислява по цена "купува". може ли да има поне като опция такава възможност ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Investor.bg
                      Активирането на всички направени нови регистрации в раздел „Компании“ на Investor.bg става след одобрение от администратор. Целта е да се снижи възможността за многобройни регистрации от един и същ потребител, тъй като получените потребителско име и парола дават възможност не само за ползване на real time услугите в Компании, но и за изразяване на мнения и прогнози за движението на отделни позиции от БФБ-София.

Инвестор.БГ АД
                      ХВАЛА!!!!!!!!
                      Ако успеете и в форума да спрете хората пишещи с повече от един ник.
                      http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=7288
                      Само като идея: Форума на Борсата е чист от такива "автори", може да използвате техния опит.
                      да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• Първоначално изпратено от Курти
                        Първоначално изпратено от Investor.bg
                        Първоначално изпратено от Инвеститор1
                        Опитах се да пробвам новата услуга за следене на онлайн портфейл, но не можах да вляза с потребителското си име от страницата "Компании"!?
                        Активирането на всички направени нови регистрации в раздел „Компании“ на Investor.bg става след одобрение от администратор. Целта е да се снижи възможността за многобройни регистрации от един и същ потребител, тъй като получените потребителско име и парола дават възможност не само за ползване на real time услугите в Компании, но и за изразяване на мнения и прогнози за движението на отделни позиции от БФБ-София.

Инвестор.БГ АД
                        така написано излиза,че регистрациите за форума не важат за "Компании",но регистираш ли се в него раздел получаваш регистрация и като анализатор - правилно ли съм разбрал?
                        Здравей Курти,
                        да логиката ти е правилна

Коментар

• Първоначално изпратено от Investor.bg
                          Първоначално изпратено от Инвеститор1
                          Опитах се да пробвам новата услуга за следене на онлайн портфейл, но не можах да вляза с потребителското си име от страницата "Компании"!?

Инвестор.БГ АД
                          така написано излиза,че регистрациите за форума не важат за "Компании",но регистираш ли се в него раздел получаваш регистрация и като анализатор - правилно ли съм разбрал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1

Инвестор.БГ АД

Коментар

• ито пък аз. И изобщо не виждам линк към тази нова услуга Личен порфейл.

Коментар

• Опитах се да пробвам новата услуга за следене на онлайн портфейл, но не можах да вляза с потребителското си име от страницата "Компании"!?

Коментар

Working...
                                X