IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
    Имаш над 5 хил мнения Ще трябва да поработим върху ранговете и се надявам точно хора като теб да помогнат, за да определим различните стъпала

сега решаваме останалите проблеми
    това ми е най-малкият проблем. шегувам се
    БУТОНЪТ ЗА СМЯНА НА ЕЗИЦИТЕ И КИРИЛИЗАЦИЯ ОБАЧЕ , БЕШЕ УДОБЕН. МОЛЯ ВЪРНЕТЕ ГО .
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
      а аз като нямам 5К мнения ..... с ранг "цървул" ли съм
      задавате отговори колега чичо манчо
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Подкрепям това предложение на колегата anon6706, направено в друга тема:

.......Предлагам на Инвестора, като прави нововъведения, да направи и "стена на плача" - Списък на всички баннати - ник, брой баннвания, срок, начална дата и крайна дата.
        Като добавим към горната информация и "причина за бана".

Мисля, че такава прозрачност ще бъде полезна и дисциплинираща за всички.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да и аз съм ЗА да можеш да се правиш инвисибъл ако искаш

Освен това имам още една идея за новата придобивка имоти.нет форума им попумря откакто навсякъде се виждат частични ипта .... направете един тест скриите иптата и веведете инвестор.бг стила на модериране (които е доста) добър сложете вашите модератори да дебнат, ако се притеснявате че ще се развихри спам (но не мисля) и ще живне от другия месец че сега е отпускарски сезон
          mWPCloud.com

Коментар

• а аз като нямам 5К мнения ..... с ранг "цървул" ли съм

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              къде е бутона за смяна на езика при писане на съобщения ?
              ако не желая да се вижда , че съм онлайн , как да променя статуса си ?
              като цяло не е зле промяната
              а с това 'заслужил инвеститор' ме обиждате , при положение , че най дългосрочната ми сделка е в рамките на няколко часа
              Имаш над 5 хил мнения Ще трябва да поработим върху ранговете и се надявам точно хора като теб да помогнат, за да определим различните стъпала

сега решаваме останалите проблеми

Коментар

• къде е бутона за смяна на езика при писане на съобщения ?
                ако не желая да се вижда , че съм онлайн , как да променя статуса си ?
                като цяло не е зле промяната
                а с това 'заслужил инвеститор' ме обиждате , при положение , че най дългосрочната ми сделка е в рамките на няколко часа

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                  Виждам, че в контрол панела има възможност за добявяне на нежелани потребители, чийто постове не се виждат когато си логнат. Все още обаче не работи.
                  http://www.investor.bg/forum/profile.php?do=ignorelist

При кликане върху юзънейма линка към "Разгледай публичния профил" от вида
                  http://www.investor.bg/forum/member.php?u=xxxxx
                  също не работи
                  Здравейте,
                  продължаваме с настройките При нередност - моля, сигнализирайте

Коментар

• Супер е,поздрави !
                    Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Виждам, че в контрол панела има възможност за добявяне на нежелани потребители, чийто постове не се виждат когато си логнат. Все още обаче не работи.
                      http://www.investor.bg/forum/profile.php?do=ignorelist

При кликане върху юзънейма линка към "Разгледай публичния профил" от вида
                      http://www.investor.bg/forum/member.php?u=xxxxx
                      също не работи

Вече всичко си е ОК! Оперативно!
                      Last edited by equal; 05.08.2011, 16:08.
                      |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                      |___________||__|___|)
                      (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Светещата точка е много яка

Браво Браво Браво
                        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Мариане....искате ли да бъдете първата БГ медия която да побликува снимки на българин с Бил Гейтс и Уорън Бъфет.на бридж маса

Коментар

• форумът пак се скапа. не мога да се логна през мозилата. през всички останали : експлорър , хром, опера и сафари няма проблеми. само мозилата ми забивате. случва се веднъж на месец поне

Коментар

• Цената на златото с нов исторически рекорд – 1668,23 долара за тройунция

http://www.investor.bg/news/article/121096/365.html

Имате лека грешка в заглавието - не 1168 , а 1668 .

ПС: Видях че вече сте го поправили - сори
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Коментар

Working...
                                X