IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам дали не греша, ама ми се струва че баннатите никове са със смачкан аватар.

При това при краткосрочния "бан" е малко смачкан, а по-дълго баннатите са с по-смачкан аватар.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Инвесторе ,би ли обяснил изпратените ЛС защо не остават автоматично в папка "изпратени" ? Или аз нещо не съм догледал ....

Ако обаче причината е във Вас( тоест има някаква нова опция "по подразбиране " ,че е изпратено ) , директно ви напускам сайта ...завинаги !

ПС: И без това драскам тука за забавление и чисто формално !
      Има такава опция

Можем да го направим автоматично всичко да отива в изпратени, не е проблем
      Attached Files

Коментар

• Инвесторе ,би ли обяснил изпратените ЛС защо не остават автоматично в папка "изпратени" ? Или аз нещо не съм догледал ....

Ако обаче причината е във Вас( тоест има някаква нова опция "по подразбиране " ,че е изпратено ) , директно ви напускам сайта ...завинаги !

ПС: И без това драскам тука за забавление и чисто формално !
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• За зелената точка. Тя функционира само ако излезна от ника си в инвестора ,но ако съм влезнал в инвестора без да ме запомни на компютъра и отида в друг сайт и след няколко часа се върна без да съм се регистрирал в инвестора тя продължава да свети зелено все едно съм на линия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            .......
            П.С. Какво значение има дали сам можеш да избереш да си видим или не за другите - хубаво е да се знае дали човек може да ти отговори на момента, за да знаеш дали да коментираш с него или ще го чакаш след 3-4 часа/дни да ти отговори. освен ако работодателя не ти знае ника, де - тогава ще е кофти да те види, че висиш във форума

съгласен съм.ако съм в чат обаче
            за един форум статуса не е толкова важен
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• не е заяждане.
              просто използвах поста ти, за да напомня за инкогнито статуса и да си кажа мнението за ранкинга.а той , както вече казах , въобще не ме интересува нито ме ласкае.
              е , ако дават по някоя кинта за всеки пост , може и да си променя мнението
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                хм, сега видях, че в тази тема сте обсъждали новостите във форума, а аз извадих една стара тема от забравата Както и да е - ще драсна и тук 2-3 реда:

Промяната ми харесва, това с инвеститорите също, но имам една доста съществена забележка - ранкингите са супер, но освен на брой мнения, bezmozychniprikazki.bg

Успех.
                Здравей колега,
                аз ще излеза с малко по различно мнение. За да не разбран криво, ранговете изобща не ме интересуват ,предпочитам утре да спечеля пет лева на борсата отколкото да ми пише велик инвеститор на ника ,но различни хора ,различни интереси.
                пишещите са в няколко групи и затова регистрацията с малко мнение огпреди 10 г. за мен отпада освен да се напише Старши четящ.
                За написалите 5К мнения във форекса-старши форекс майстор
                За написалите 5К в БФБ и сие -старши БФБ инвеститор или спекулант .
                За написалите 5К в НУСЕ - старши НУСЕ инвеститор или спекулант
                За написалите 5 К мнения в политика и сие- Старши политагитатор
                За написалите 5 К мнения в имоти - Старши продавач.
                За земеделието 5К мнения -Старши фермер
                За анализите с 5К мнения- старши анализатор.
                .................................................. ..............
                Поздрави!

П.П. Друг вариант е над 3К мнения да се пише старши а над 5 К главен и по просто разбит инвеститори ,форекс ,политика и други.....
                Last edited by Монти; 07.08.2011, 14:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  общо взето ранкинга е пунта мара. боли ме за него.
                  ПО-ВАЖНО Е ДА МОГА АЗ САМ ДА ОПРЕДЕЛЯМ ДАЛИ ДА СЪМ ВИДИМ ИЛИ НЕВИДИМ , КОГАТО СЪМ ОНЛАЙН .
                  руки, не съм визирал теб в поста си - говоря принципно. А и ти си си заслужил инвеститор отвсякъде, както и повечето във валутната тема - вие си знаете защо

П.С. Какво значение има дали сам можеш да избереш да си видим или не за другите - хубаво е да се знае дали човек може да ти отговори на момента, за да знаеш дали да коментираш с него или ще го чакаш след 3-4 часа/дни да ти отговори. освен ако работодателя не ти знае ника, де - тогава ще е кофти да те види, че висиш във форума
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• общо взето ранкинга е пунта мара. боли ме за него.
                    ПО-ВАЖНО Е ДА МОГА АЗ САМ ДА ОПРЕДЕЛЯМ ДАЛИ ДА СЪМ ВИДИМ ИЛИ НЕВИДИМ , КОГАТО СЪМ ОНЛАЙН .

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                      Имаш над 5 хил мнения Ще трябва да поработим върху ранговете и се надявам точно хора като теб да помогнат, за да определим различните стъпала

сега решаваме останалите проблеми
                      хм, сега видях, че в тази тема сте обсъждали новостите във форума, а аз извадих една стара тема от забравата Както и да е - ще драсна и тук 2-3 реда:

Промяната ми харесва, това с инвеститорите също, но имам една доста съществена забележка - ранкингите са супер, но освен на брой мнения, те трябва да се базират и на дългогодишност във форума, както и на вид мнения (това второто не знам как ще го направите, но все пак). какво имам предвид: въведете 2-3 степени за най-актвните във форума, вие ще си решите как да ги наименовате, но не само по брой мнения, а с елементарна формулка от сорта - брой мнения - 50% тежест (за 100 пункта тук да се има за база 10К мнения), дата на регистриране - 20% (тук 100 пункта да се дават за регистрирани с пререгистрацията от 2006, а за всяка следваща да се намаляват с 20%, последните регистрирани, естествено ще вземат 0% тук) и 30% за качество на мненията (примерно 100 пункта да се дават, ако поне 75% от мненията на даден юзър не са в тема Политика и подобни, както и не са само цитати или слагане на плюсчета - така ще ограничим получаването на звания от полит писарушките). Горните критерии са важни , защото скоро очкавам, йосиф, коки, стамбето, гигов (айде той 1 от 20 мнения му е различно от политика) и т.н. да получат звание заслужил инвеститор, при положение, че нямат ни едно мнение на икономическа тематика. Знам, че с качественото отсяване няма как да се случи, но само критерий брой мнения няма да постигне никакъв резултат или по-скоро би бил обратен - има не малко форумци, които предпочитат да напишат 1 мнение, но дълго и обосновано, а не за същото време да драснат 6-7 пъти поедно +1, да кажат на опонента, че е педал и да пейстанат поредната малоумщина от сайта bezmozychniprikazki.bg

Успех.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Само не разбрах защо сменихте адреса на форума?
                        Не може ли бутоните за преглед и публикация да не са залепени, най-малкото изглежда все едно първолак го е правил, да не говорим колко е функционално?

Коментар

• браво, инвесторе хубаво ъпгрейдче

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                            готово
                            Thx

Коментар

• Вечер след 2:00 не мога да отворя сайта,няколко вечери подред.Проблема при мен ли е или при вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                това ми е най-малкият проблем. шегувам се
                                БУТОНЪТ ЗА СМЯНА НА ЕЗИЦИТЕ И КИРИЛИЗАЦИЯ ОБАЧЕ , БЕШЕ УДОБЕН. МОЛЯ ВЪРНЕТЕ ГО .
                                готово

Коментар

Working...
                                X