IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хакнаха фондовата борса в Хонконг
    http://www.kaldata.com/63541/Хакнаха...конг.html

Коментар

• Някой админ може ли да ми пише на ЛС моля? Искам да попитам нещо.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Това отдолу е подписа на потребителя suniverse. Не трябва ли да се въведе някакво ограничение за дължината на подписите?

Анкета за ДЗПО фондовете - https://spreadsheets.google.com/spre...pLdWpLQUd4Nlct bmJXWUE6MQ#gid=0
        Бъдещето на частните пенсионни фондове – по модела на осигурителния принос - http://alexanderbtodorov.wordpress.c...private-funds/
        Противоконституционничим, а? Принудителни задължителни частни пенсионни фондове - http://alexanderbtodorov.wordpress.c...private-funds/
        Може ли да ми дават допълнително, а да получавам по-малко? -
        http://alexanderbtodorov.wordpress.c...private-funds/
        Съвкупната доходност на… Колко струват на България задължителните „частни пенсионни фондове“ - http://alexanderbtodorov.wordpress.c...private_funds/
        Защо „професионалните частни пенсионни фондове“ прибират парите, а държавата плаща -
        http://alexanderbtodorov.wordpress.c...private-funds/
        Несъстоятелните, дори и на теория – Задължителни „частни пенсионни фондове“ - http://alexanderbtodorov.wordpress.c...solvent_funds/
        Доходност на… (Колко пари ми загуби задължителния ми частен пенсионен фонд) - http://alexanderbtodorov.wordpress.c...ds_calculator/
        Измамата – задължителни „частни пенсионни фондове“ и „конституционния съд“ -http://alexanderbtodorov.wordpress.com/2011/06/06/fack_private_funds/
        Пенсионния модел в Чили vs Модела на осигурителния принос - http://alexanderbtodorov.wordpress.c.../chile-vs-atn/
        Нов Кодекс за социално осигуряване (предложение) - http://alexanderbtodorov.wordpress.c...security_code/
        Last edited by netware5; 11.08.2011, 18:36.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
          .... Ще трябва да поработим върху ранговете.... за да определим различните стъпала .......
          Предлагам вместо рангове , да въведете цифрова репутация ....Стъпките вие може да ги определяте - примерно по някаква модераторска скала . И същите тези модератори ще могат да отнемат или прибавят репутация по целесъобразност ...Най-голяма да е санкцията при БАНване . Третият БАН може и да е пожизнен за въпросния ник !

ПС : Доста форуми , впрочем са въвели подобен начин на рангиране на потребителите си . Мисля че е лесен , удобен , визуално прегледен и не води до "конфликт" на интересите между пишещите . Аз ако наплющя 300 поста , срещу само 30 във валутната търговия , няма да означава че ще се кандидатирам за кмет на нашето село ( Всъщност -грешка, нашия кмет го назначават понеже сме малка селска единица ) ....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Искам да помоля Инвестор - нека да се направи опция, с която всеки участник да може да понижава ранга си по собствено усмотрение.
            Аз например, не бих искал да имам същия ранг с някои други никове от този форум.
            Благодаря предварително за разбирането.

П.П. написаното е напълно сериозно предложение. Натъртвам, че става дума за САМОПОНИЖЕНИЕ.

П.П.П. Или както говоря досега в БФБ темата - нека има възможност за къси. Поне отмалко да понаучим хората тук на трейд.
            Напълно подкрепям и имам същото искане! Сериозно!

Ако не се промени идеята, не искам да гледам някакъв надпис, лишен от съдържание.

п.п. иначе, не виждам общо с късите продажби, както и не е свързано с комплекси, че и не знам си кой може да има същия...надпис ))

Коментар

Ти по-добре ми отговори за ДДС-то и Лукойл в другата тема, вместо да се правиш на оригинален тук.

П.П. И не се казва "тролене" за набиране на постове, ами "спамене".
              Ей, на, и това не разбираш.
              Тролът има други функции във форумите.
              Добре бе.... Спамене-тролене.... Не съм се изучил толкова. Ще питам сина. Той ги разбира.
              Хайде ..... още един пост по-близо до целта....

И какво да ти отговоря за ДДС-то?
              Ако правиш добавена стойност-плащаш ДДС. Ако го правиш в България-плащаш ДДС на българските власти. Ако произвеждаш в Румъния-плащаш на румънските власти.
              Отделно осигуровките и ефекта от заплатите на работещите върху икономиката....
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Много си прав колега! Въпреки че аз имам шанс да се добера до ранга "заслужил инвеститор" чак след една година.
                А сега сериозно. Тъпичко е според броя на постовете да се слага "ранг". Ами аз троля предимно в "Политика". Съни(тя) също не пише основно на инвестиционни теми(меко казано). А Форекса си държи парите в банка и чака на лихвите. Какъв "инвеститор" е тогава. Пък и заслужил. Ами и повечето от моите пари са банка. И аз ли съм инвеститор?
                Ти по-добре ми отговори за ДДС-то и Лукойл в другата тема, вместо да се правиш на оригинален тук.

П.П. И не се казва "тролене" за набиране на постове, ами "спамене".
                Ей, на, и това не разбираш.
                Тролът има други функции във форумите.
                Last edited by anon6706; 10.08.2011, 22:51.

Коментар

Искам да помоля Инвестор - нека да се направи опция, с която всеки участник да може да понижава ранга си по собствено усмотрение.
                  Аз например, не бих искал да имам същия ранг с някои други никове от този форум.

П.П. написаното е напълно сериозно предложение. Натъртвам, че става дума за САМОПОНИЖЕНИЕ.

П.П.П. Или както говоря досега в БФБ темата - нека има възможност за къси. Поне отмалко да понаучим хората тук на трейд.
                  Много си прав колега! Въпреки че аз имам шанс да се добера до ранга "заслужил инвеститор" чак след една година.
                  А сега сериозно. Тъпичко е според броя на постовете да се слага "ранг". Ами аз троля предимно в "Политика". Съни(тя) също не пише основно на инвестиционни теми(меко казано). А Форекса си държи парите в банка и чака на лихвите. Какъв "инвеститор" е тогава. Пък и заслужил. Ами и повечето от моите пари са банка. И аз ли съм инвеститор?

Коментар

• Искам да помоля Инвестор - нека да се направи опция, с която всеки участник да може да понижава ранга си по собствено усмотрение.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Поздрави на екипа на сайта!
                      И на мен ми харесват промените и някои добавени функционалности.

Това с ранкирането е някаква закачка )....Чак се зачудих дали и това мнение да го напиша....щото с него се доближавам до опасността ))

Но като закачка ) нека е по-адекватна и приеме вида заслужил Инвестор, като признание за принадлежност към сайта или идеята за някаква съпричастност към клубността. Иначе е лишена от ясен смисъл и просто се обезценява...
                      Какво общо има инвестирането и писането тук....освен манипулирането?!
                      Това сериозно!

А в твоите идеи има логика, ако се приложи някаква оценка за съдържателност на мненията към всеки пост. Но доколко ще е обективно и при възможността за десетки никове...

Идеята на Монти за Заслужил политагитатор е суперска)) и останалите...може да се вмъкне и Заслужил кавгаджия - за най-много банвания, например )

Голям пропуск в тази посока.
                      Хайде хайде! Не бъди толкова скромна.
                      "Заслужил инвеститор". Имаш шанс още тази седмица!
                      Пък аз трябва да троля още поне година.

Коментар

• Поздрави на екипа на сайта!
                        И на мен ми харесват промените и някои добавени функционалности.
                        Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        хм, сега видях, че в тази тема сте обсъждали новостите във форума, а аз извадих една стара тема от забравата Както и да е - ще драсна и тук 2-3 реда:

Промяната ми харесва, това с инвеститорите също, но имам една доста съществена забележка - ранкингите са супер, но освен на брой мнения, те трябва да се базират и на дългогодишност във форума, както и на вид мнения (това второто не знам как ще го направите, но все пак)...
                        .............

Това с ранкирането е някаква закачка )....Чак се зачудих дали и това мнение да го напиша....щото с него се доближавам до опасността ))

Но като закачка ) нека е по-адекватна и приеме вида заслужил Инвестор, като признание за принадлежност към сайта или идеята за някаква съпричастност към клубността. Иначе е лишена от ясен смисъл и просто се обезценява...
                        Какво общо има инвестирането и писането тук....освен манипулирането?!
                        Това сериозно!

А в твоите идеи има логика, ако се приложи някаква оценка за съдържателност на мненията към всеки пост. Но доколко ще е обективно и при възможността за десетки никове...

Идеята на Монти за Заслужил политагитатор е суперска)) и останалите...може да се вмъкне и Заслужил кавгаджия - за най-много банвания, например )
                        Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Инвесторче, що не станете първите, които предлагат застраховка срещу неизпълнение на ангажимент от фирма на сайта си за колективно пазаруване??? Ще има далавера. Доста народ изгоря)
                        Голям пропуск в тази посока.
                        Last edited by съни(тя); 10.08.2011, 22:02.

Коментар

• Инвесторче, що не станете първите, които предлагат застраховка срещу неизпълнение на ангажимент от фирма на сайта си за колективно пазаруване??? Ще има далавера. Доста народ изгоря)

Коментар

• Цитат:
                            виноват тот, с кем случается несчастье, если даже он юридически и морально ни в чем не виноват !

Или: Делото на давещите се - в ръцете на самите давещи се!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Благодаря ! Значи причината е била в мен , т.е - оставам
                              Ами естествено-ти просто си забравил подписа си!

виноват тот, с кем случается несчастье, если даже он юридически и морально ни в чем не виноват !

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                                Има такава опция ...
                                Благодаря ! Значи причината е била в мен , т.е - оставам

А дали опцията да е автоматична или не , решавате Вие ...На мен ми стига че съществува ....

ПС: На повечето електронни пощи всеки мейл се оставя автоматично в папка "Изходящи " , ако не бъркам ....Та оттам се заблудих за тукашните ЛС .А пък и на старата версия май въпросната опция беше аутомат

Поздрав на целия екип :

http://www.youtube.com/watch?v=21VbKgOM0gg
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X