Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЕй ся ша ни истрии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеБобане, инвестора се направи на хитрец но ние си я направихме темата тук.
Коментар
-
Мода като не иска да възтанови темата да вземем да си спретнем нова такава, със заглавие : ,,Посветено на децата от 60-те,70-те и 80-те години на 20 век''или нещо от тоя сорт?В нея старите кучета ,а защо не и от младите ,да си пишем за спомените от детството и юношеството ни, които са безценни.Айде чичо манчо, ти си на ход.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеПо-трудни и гадни са израстването и животът на сегашните млади, нема кво дъртите да се вайкаме и правим на некви жертви са...
То се вижда и по самите млади де
Прав си разбира се. Всяко поколение си има своите радости и проблеми. И колкото в по-трудни времена живее толкова повече велики личности ражда но и по бързо изчезва... Спомни си хората изкарали по две войни... Те вече са толкова стари и не актуални че никой от нас не може да си представи че и те са били млади иче са имали своите преживявания.......
Бобане, инвестора се направи на хитрец но ние си я направихме темата тук. Точно житейска ситуация, как старите кучета направихме тетър и пак на края стана нашето (по старата изпитана схема - некой прави шум за да насочи вниманието на другаде, докато старите кучета вкарват пиенето и курвите), но някое 22 годишно, нема как да ги знае тия работи оти не е било войник и си мисли че ни изтри темата........ Опита си е опит и ни е основно оръжие. Добри сме нема две мнения, нищо че не сме завършили в Лондон и все още изпитваме някакви човешки чувства (това се счита за слабост в днешно време, сега е голяма гордост да уволниш някой без повод или да се гавриш с персонала)...
Коментар
-
Марияне........върни темата
Казвам ти го на теб............защото като прочетеш за каккво става дума........и сигурно ще са замислиш и за себе си
...............не уволнявай модито..........той не е виновен.че е на 22г.
...това е НАЙ-ХУБАВАТА ТЕМА.
защото е реална..........и истинска...............нали Марияне
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеКосмонавт ... и викаш нашето поколение къде-къде по стойностно е.
Това може и да е така, НО в нашия случай проблема не се крие в дезориентацията на младите в същественото и същинското, а в това, че почнахме да говорим, като нашите родители, а дори и деди...... за съжаление от приказка на приказка почнах да го осъзнавам. В тази връзка си задавам въпрос, актуален за мен в рамките на следобедното ми каве: Зрелостта тежи ли ми и под нейната тежест ли се кротва човека или от наситата от безгрижните дни.
пп
Гледай какво нещо е живота. Говорим си тука и пускам си ТВ-то и в същия момент дават "Синьо лято" .... хлапета да гледат в какви условия Чича им е съзрявал.
Нас чиче много ни удари живота. В годините когато трябваше да се развиваме бяха мутри, простотия, затворени граници.. На нашите поколения им се разказа играта, защото се оказахме ненужно поколение - бяхме твърде млади за да се реализираме на сериозни позиции в "Златните времена". Сега сме твърде стари (като манталитет, образувание и поглед към живота) и пак трудно влизаме в играта... Тия качества дето ние ги имаме (че можем да изпием литър ракия, и после да се сбием със 10 циганина и малко след това да правим секс 3 часа, че моижеш да разглобиш лада на паркинга и да караш танк и дипломите от УНСС), вече не се ценят... Виждаш какви амбициозни копеленца настъпват от всякъде... И ние не се предаваме ама е трудно защото сме възпитани със Синьо лято, а не с XXL и наркомански екшъни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение.... роденои след 90та година янма какво да коментирам. Те са със сбъркана ценноста система и сексуална определеност.
Това може и да е така, НО в нашия случай проблема не се крие в дезориентацията на младите в същественото и същинското, а в това, че почнахме да говорим, като нашите родители, а дори и деди...... за съжаление от приказка на приказка почнах да го осъзнавам. В тази връзка си задавам въпрос, актуален за мен в рамките на следобедното ми каве: Зрелостта тежи ли ми и под нейната тежест ли се кротва човека или от наситата от безгрижните дни.
пп
Гледай какво нещо е живота. Говорим си тука и пускам си ТВ-то и в същия момент дават "Синьо лято" .... хлапета да гледат в какви условия Чича им е съзрявал.Last edited by ChichoMancho; 13.08.2011, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКосмонавта...определено темата не пречеше на никого.И аз мислех по-късно да сежклуча.Като четях....обзе ме някаква носталгия по отминалите времена...пък и аз съм на 39..и като си спомнякакви щуротии съм вършил като млад......
Инвесторе..възстановете темата........
И аз си спомням това време със хубаво. Бяха други времена....
За пишлеметата по сайтовете (разни ИТ гурута) роденои след 90та година янма какво да коментирам. Те са със сбъркана ценноста система и сексуална определеност. Даваш малко власт на едно дете и... На врмето в Африка подобни деца са ги ползвали да избиват хората при преврати. Те още нямат изградена визия да различат доброто от злото. Мислят че знаят всичко, а още трудно различават дали им се пикае или им се чука.. Та искаш от иконмически и житейски пилотаж да разбират....
Коментар
-
Радвам се че ме разбирате. Защото в 4 през ноща отделям примерно половин час и един куп емоции (и аз като колегата си спомням един куп случки) за да направя нещо, воден от чисто човешки подбуди... Ставам към 11. Поглеждам да видя отзивите и Темата изтрита.. В същото време ако бях влязъл в Оптимизма и бях написал за 5 секунди : "Ракетата излита. Чакам Софикс 2000 до края на август. Свети Нагъзаки идва за бичетата" Никой нямаше да ме изтрие, а всъщност виждате каква безмислена, никому полезна и лишена от смисъл простотия ще съм написал....... Абе това ни е проблем в БГ. Много са ни объркани ценностите, не дефинираме правилно проблемите, не реагираме адекватно на житейските реалности........
Коментар
-
Космонавт,
сега разбирам какво са сторили от инвестора. Много е долно да изтриеш труда и вложената емоция, но какво да очакваш като модераторчетата са 19-20 г. хлапета, които не са в състояние дори и след мозъчна клизма да фокусират проблем и структуритат към него съответната смислена теза. Диванета, дори не съм я видял темата. Нямаше ме. Възстановете я.
И аз като теб считам , че изтънчения оффтопик, различен от ежедневните латернаджийски обяснения с елементи на бабаетлък и селтащина, е средството с помощта на което мозъка се съхранява жив извън рамките на житейската рутина.
Коментар
-
Космонавта...определено темата не пречеше на никого.И аз мислех по-късно да сежклуча.Като четях....обзе ме някаква носталгия по отминалите времена...пък и аз съм на 39..и като си спомнякакви щуротии съм вършил като млад......
Инвесторе..възстановете темата........Last edited by BOBAN1; 13.08.2011, 14:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКолеги администратори. Едно момче беше направило една тема за 20 годишните... Тая нощ поне не ми се спеше бях написал едно прекрасно философско и поучително мнение... Вярно че темата е оф топик, ама помислете малко преди да триете. Едно стойностно оф топик мнение е много по полезно за който и да е инвеститор от - Ъп 4000, Н анезанм кой в подписа пищело Сопол, Как някой изкарвал 15% дневно ROI или какъв е климата в Чикаго или всякакъв друг спам....... Та апелирам - Моля мислете преди да триете...... Аз пък какво апелирам - все едно да кажа на някой циганин - Моля те не прави докторат в Харвард? Сори продължавайте си колкото можете....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Колеги администратори. Едно момче беше направило една тема за 20 годишните... Тая нощ поне не ми се спеше бях написал едно прекрасно философско и поучително мнение... Вярно че темата е оф топик, ама помислете малко преди да триете. Едно стойностно оф топик мнение е много по полезно за който и да е инвеститор от - Ъп 4000, Н анезанм кой в подписа пищело Сопол, Как някой изкарвал 15% дневно ROI или какъв е климата в Чикаго или всякакъв друг спам....... Та апелирам - Моля мислете преди да триете...... Аз пък какво апелирам - все едно да кажа на някой циганин - Моля те не прави докторат в Харвард? Сори продължавайте си колкото можете....
Коментар
Коментар