IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Ей ся ша ни истрии
    За новата тема - Давай.. Само тури нещо от рода" Както ти го казваш и после.... пречупено през макроикономическата реалност и потенциал на световното стопанство мпрез визираните периоди " - Класика а и нема да е оф топик...

Коментар

Ей ся ша ни истрии
      Ша ни трие, ама късно. Ние вече свършихме работа и модератора се чувства като ония полицаи по филмите, дето нахълтват в един склад очаквайки да е пълен с дрога, а вътре цигани свирят кючек..... Много сме добри, поздрави на всички Вас - показахте че сте играчи. Не е лесно да развиеш цяла оф топик тема във темата на модераторите... Това е като да продаваш пиратски дискове във офиса на ГДБОП........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Бобане, инвестора се направи на хитрец но ние си я направихме темата тук.
        Ей ся ша ни истрии

Коментар

• Мода като не иска да възтанови темата да вземем да си спретнем нова такава, със заглавие : ,,Посветено на децата от 60-те,70-те и 80-те години на 20 век''или нещо от тоя сорт?В нея старите кучета ,а защо не и от младите ,да си пишем за спомените от детството и юношеството ни, които са безценни.Айде чичо манчо, ти си на ход.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

По-трудни и гадни са израстването и животът на сегашните млади, нема кво дъртите да се вайкаме и правим на некви жертви са...

То се вижда и по самите млади де

Прав си разбира се. Всяко поколение си има своите радости и проблеми. И колкото в по-трудни времена живее толкова повече велики личности ражда но и по бързо изчезва... Спомни си хората изкарали по две войни... Те вече са толкова стари и не актуални че никой от нас не може да си представи че и те са били млади иче са имали своите преживявания.......

Бобане, инвестора се направи на хитрец но ние си я направихме темата тук. Точно житейска ситуация, как старите кучета направихме тетър и пак на края стана нашето (по старата изпитана схема - некой прави шум за да насочи вниманието на другаде, докато старите кучета вкарват пиенето и курвите), но някое 22 годишно, нема как да ги знае тия работи оти не е било войник и си мисли че ни изтри темата........ Опита си е опит и ни е основно оръжие. Добри сме нема две мнения, нищо че не сме завършили в Лондон и все още изпитваме някакви човешки чувства (това се счита за слабост в днешно време, сега е голяма гордост да уволниш някой без повод или да се гавриш с персонала)...

Коментар

• Марияне........върни темата

Казвам ти го на теб............защото като прочетеш за каккво става дума........и сигурно ще са замислиш и за себе си

...............не уволнявай модито..........той не е виновен.че е на 22г.

...това е НАЙ-ХУБАВАТА ТЕМА.

защото е реална..........и истинска...............нали Марияне

Коментар

• По-трудни и гадни са израстването и животът на сегашните млади, нема кво дъртите да се вайкаме и правим на некви жертви са...

То се вижда и по самите млади де

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                  Космонавт ... и викаш нашето поколение къде-къде по стойностно е.
                  Това може и да е така, НО в нашия случай проблема не се крие в дезориентацията на младите в същественото и същинското, а в това, че почнахме да говорим, като нашите родители, а дори и деди...... за съжаление от приказка на приказка почнах да го осъзнавам. В тази връзка си задавам въпрос, актуален за мен в рамките на следобедното ми каве: Зрелостта тежи ли ми и под нейната тежест ли се кротва човека или от наситата от безгрижните дни.

пп
                  Гледай какво нещо е живота. Говорим си тука и пускам си ТВ-то и в същия момент дават "Синьо лято" .... хлапета да гледат в какви условия Чича им е съзрявал.

Нас чиче много ни удари живота. В годините когато трябваше да се развиваме бяха мутри, простотия, затворени граници.. На нашите поколения им се разказа играта, защото се оказахме ненужно поколение - бяхме твърде млади за да се реализираме на сериозни позиции в "Златните времена". Сега сме твърде стари (като манталитет, образувание и поглед към живота) и пак трудно влизаме в играта... Тия качества дето ние ги имаме (че можем да изпием литър ракия, и после да се сбием със 10 циганина и малко след това да правим секс 3 часа, че моижеш да разглобиш лада на паркинга и да караш танк и дипломите от УНСС), вече не се ценят... Виждаш какви амбициозни копеленца настъпват от всякъде... И ние не се предаваме ама е трудно защото сме възпитани със Синьо лято, а не с XXL и наркомански екшъни...

Коментар

.... роденои след 90та година янма какво да коментирам. Те са със сбъркана ценноста система и сексуална определеност.
                    Космонавт ... и викаш нашето поколение къде-къде по стойностно е.
                    Това може и да е така, НО в нашия случай проблема не се крие в дезориентацията на младите в същественото и същинското, а в това, че почнахме да говорим, като нашите родители, а дори и деди...... за съжаление от приказка на приказка почнах да го осъзнавам. В тази връзка си задавам въпрос, актуален за мен в рамките на следобедното ми каве: Зрелостта тежи ли ми и под нейната тежест ли се кротва човека или от наситата от безгрижните дни.

пп
                    Гледай какво нещо е живота. Говорим си тука и пускам си ТВ-то и в същия момент дават "Синьо лято" .... хлапета да гледат в какви условия Чича им е съзрявал.
                    Last edited by ChichoMancho; 13.08.2011, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Космонавта...определено темата не пречеше на никого.И аз мислех по-късно да сежклуча.Като четях....обзе ме някаква носталгия по отминалите времена...пък и аз съм на 39..и като си спомнякакви щуротии съм вършил като млад......

Инвесторе..възстановете темата........
                      Бобане, Чичо Манчо и Коки,

И аз си спомням това време със хубаво. Бяха други времена....
                      За пишлеметата по сайтовете (разни ИТ гурута) роденои след 90та година янма какво да коментирам. Те са със сбъркана ценноста система и сексуална определеност. Даваш малко власт на едно дете и... На врмето в Африка подобни деца са ги ползвали да избиват хората при преврати. Те още нямат изградена визия да различат доброто от злото. Мислят че знаят всичко, а още трудно различават дали им се пикае или им се чука.. Та искаш от иконмически и житейски пилотаж да разбират....

Коментар

• Радвам се че ме разбирате. Защото в 4 през ноща отделям примерно половин час и един куп емоции (и аз като колегата си спомням един куп случки) за да направя нещо, воден от чисто човешки подбуди... Ставам към 11. Поглеждам да видя отзивите и Темата изтрита.. В същото време ако бях влязъл в Оптимизма и бях написал за 5 секунди : "Ракетата излита. Чакам Софикс 2000 до края на август. Свети Нагъзаки идва за бичетата" Никой нямаше да ме изтрие, а всъщност виждате каква безмислена, никому полезна и лишена от смисъл простотия ще съм написал....... Абе това ни е проблем в БГ. Много са ни объркани ценностите, не дефинираме правилно проблемите, не реагираме адекватно на житейските реалности........

Коментар

• Космонавт,
                          сега разбирам какво са сторили от инвестора. Много е долно да изтриеш труда и вложената емоция, но какво да очакваш като модераторчетата са 19-20 г. хлапета, които не са в състояние дори и след мозъчна клизма да фокусират проблем и структуритат към него съответната смислена теза. Диванета, дори не съм я видял темата. Нямаше ме. Възстановете я.

И аз като теб считам , че изтънчения оффтопик, различен от ежедневните латернаджийски обяснения с елементи на бабаетлък и селтащина, е средството с помощта на което мозъка се съхранява жив извън рамките на житейската рутина.

Коментар

• Космонавта...определено темата не пречеше на никого.И аз мислех по-късно да сежклуча.Като четях....обзе ме някаква носталгия по отминалите времена...пък и аз съм на 39..и като си спомнякакви щуротии съм вършил като млад......

Инвесторе..възстановете темата........
                            Last edited by BOBAN1; 13.08.2011, 14:07.

Коментар

Колеги администратори. Едно момче беше направило една тема за 20 годишните... Тая нощ поне не ми се спеше бях написал едно прекрасно философско и поучително мнение... Вярно че темата е оф топик, ама помислете малко преди да триете. Едно стойностно оф топик мнение е много по полезно за който и да е инвеститор от - Ъп 4000, Н анезанм кой в подписа пищело Сопол, Как някой изкарвал 15% дневно ROI или какъв е климата в Чикаго или всякакъв друг спам....... Та апелирам - Моля мислете преди да триете...... Аз пък какво апелирам - все едно да кажа на някой циганин - Моля те не прави докторат в Харвард? Сори продължавайте си колкото можете....
                              Kosmonavta;,прегледах тая сутрин темата която визираш .Прочетох и твоето изказването и мога да кажа ,че беше доста смислено .Очаквах и други съфорумци да изложат своята гледна точка ,но уви разбирам ,че същата е затрита.При положение ,че темата не вреди на никой ,а само може да е от полза на тия които са все още с жълто около устата си ,и аз се чудя защо я премахна админа или мода???
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Колеги администратори. Едно момче беше направило една тема за 20 годишните... Тая нощ поне не ми се спеше бях написал едно прекрасно философско и поучително мнение... Вярно че темата е оф топик, ама помислете малко преди да триете. Едно стойностно оф топик мнение е много по полезно за който и да е инвеститор от - Ъп 4000, Н анезанм кой в подписа пищело Сопол, Как някой изкарвал 15% дневно ROI или какъв е климата в Чикаго или всякакъв друг спам....... Та апелирам - Моля мислете преди да триете...... Аз пък какво апелирам - все едно да кажа на някой циганин - Моля те не прави докторат в Харвард? Сори продължавайте си колкото можете....

Коментар

Working...
                                X