IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata
    Нищо не вкарвам Руки Който се припознава, сам си влиза
    е са станахме на кълбета
    не искаш да ме вкараш в твоя подпис ли ве?
    свинЯ такава !!!!!!!
    с кво съм по-долу от соколовът бре мискинино ?
    Last edited by NYSERookie; 02.08.2011, 14:48.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata
      Е как ти ще си в подписът ми Там пише СоПолов. Ти сопол ли си ?!

уф,
      писна ми
      прасе, вкарай и "крадливата мижитурка" в подписа си.дано земе да се успокои келеша кат не е сам
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
        Ами ако се изнесем всички групово и почнем да си пишем на друго място .......
        За БГ-форум 4-ма нормално интелигентни потребителя ( с по един НИК разбира се ) , стигат за да изкъртят филтрите от посещаемост . Навремето така вдигнахме за отрицателно време СТС-форума-чак Комарджито го е изровил през гугъла .....В момента тука има прекалено много спам-посещаемост и инвестора спокойно може да се лиши от услугите на Сополов и сродните му организации . Току-виж че без него, влезли много по свесни хора които до момента се въздържат , от страх да не бъдат изцапани с перушина и курешки .
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Бъди сигурна ,че загубата хич няма да е голяма-особено ако ти се изнесеш!
          Въпроса беше към птицата ..но щом ти се инциализираш с него ...ок..значи ще си гукате двамцата ...
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Ко става ся? На къде ще го търгуваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              ми аз съм си "крадлива мижитурка" що требе да се дразня ?
              и след като tandem- ме кръсти така, кво да искам да го баннат ли ?
              кръстник / tandem / , ноу ма убиди да знаиш
              ей модератора де спиш бе галфон ? я веднага бан на тандема.кви са тия обидни квалификации дет ми измисля
              Руке,ти не и му в долния подпис нали,аз съм там така че айде ако обичаш да си мълчиш а.

Коментар

• С риск да си навлека негодувание на част от съфорумците ,ще кажа ,че НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ СОКОЛОВ.В 95 % от постовете не се говори за валутна търговия а в мерене на други работи и фриволно поведение.Може би причината е в напрежението или несполучливите сделки на част от търгуващите .Факт е ,че форума последните месеци и година дори ,не оправдава името си.Нека някой си направи труда да се върне поне 5-7 г назад и да попрочете какво се е пишело тук.То и затова част от съфорумците които пишеха най-активно тук отдавна не пишат.Просто отдавна разбраха че нищо креативно не може да се получи тук -дори една нормална дискусия.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                  Разбра ли сега....ще спра да пиша когато има честота от такива типажи.
                  А ти какъв и ти ли си като него. я кажи...
                  Ами ако се изнесем всички групово и почнем да си пишем на друго място с кого ще си пишеш а ?Модераторите да му мислят по този въпрос ...
                  Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                    Ами да вкара тогава вътре,че се занимава с некадърници и какви там като тебе "крадлива мижитурка",да видим няма ли да ти пречи.
                    Ама си си дебил иначе,не ти пречел,ами нали като си пишете,Прасето се занимава с тебе.

По унизителни глупости на едно място няма.Какъв е тоя подпис бре невежо....

Какво значи подписа ти и с кои те изкриви толкова много,че да търсиш такъв подпис,кое те е комплексирал толкова.

Смешна работа.
                    ми аз съм си "крадлива мижитурка" що требе да се дразня ?
                    и след като tandem- ме кръсти така, кво да искам да го баннат ли ?
                    кръстник / tandem / , ноу ма убиди да знаиш
                    ей модератора де спиш бе галфон ? я веднага бан на тандема.кви са тия обидни квалификации дет ми измисля

Коментар

• Сега схванах........ Той Соколов се дразни, във подписа на фицката пише Сополов и това го дразни, защото завоалирано го обижда него......... Аааааааааааа. Че от няколко дни се чудя за какъв подпис става дума..... Съвсем полудяхме ей.... Толкоз енергия, ако я влагаме нещо да работим, да сме върнали външният дълг....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                        Питам теб, защото ти си единственият, който се дразни от подписа ми. Ако виждаш клиент на форумът, който да фигурира в подписът ми, кажи кой е ?
                        Сега модератора ти каза,че такъв подпис няма да остане и се подразбира кого имаш в предвид.
                        АМА ОТ КЪДЕ ТАЗИ НАГЛОСТ БРЕ.ПРАСЕ ДОЛНО.......

Коментар

• SoKoLoV чадо,
                          плашеше и преди време,
                          че ще спреш да пишеш,,,,
                          ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
                          http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                            ААААААА ПИТАШ ЛИ БЕРЕ НАГЛО ПРАСЕ,ЗАЩО НЕ ПИТАШ РУКИТО И СПАРТ,А ИЛИ ДА ИМ ВАДЯ МНЕНИЯТА И НА ТЯХ.
                            ЧЕ ТЕ КАТО ГЛЕДАМ КАК СА ПОЛЕЗНИ ЗА ФОРУМА,УЖАС.
                            АМА ПАК МНОГО СИ НАГЛО НЕЩО .....
                            Питам теб, защото ти си единственият, който се дразни от подписа ми. Ако виждаш клиент на форумът, който да фигурира в подписът ми, кажи кой е ?
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Кой е потребителят в подписа ми ?
                              ААААААА ПИТАШ ЛИ БЕРЕ НАГЛО ПРАСЕ,ЗАЩО НЕ ПИТАШ РУКИТО И СПАРТ,А ИЛИ ДА ИМ ВАДЯ МНЕНИЯТА И НА ТЯХ.
                              ЧЕ ТЕ КАТО ГЛЕДАМ КАК СА ПОЛЕЗНИ ЗА ФОРУМА,УЖАС.
                              АМА ПАК МНОГО СИ НАГЛО НЕЩО .....

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                                Ма как всички са ти виновни и криви ..ти си най -хубавия..... само това не разбрахме ...ииии междувпрочем какво значение има кой кога се е регистрил ?Да не иби с това да се измерва нещо ?има невъобразимо много хора по-умни от теб дето още не са се регистрилали ....щом за теб това е някакво основание ...дерзай....скоро няма се оправиш
                                а за теб,иначе е основание да поискаш бан защото съм попречил или по точно съм расеял кого бре ф4,рукито,тебе,прасето ти.КОГО РАСЕЯХ ПО ТОЧНО,ЧЕ ДА МИ ИСКАШ БАН.

Много си лека и до сега не участваше и с твоята наглост.Защо го правиш знаеш ли въобще?

Ами никове от вчера сте и банове тръгнахте да искате.А бе аз няма да ви слизам на нивото,я си пишете и спамете.
                                АЗ ЩЕ СИ ИЗТРИЯ НИКА И НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ПИША ТУК.ЗАДА ВИ Е НАЙ УГОДНО И НА ПРАСЕТО И НА РУКИТО И ТАКА.
                                Но запомнете нивото ви е много ниско.Това е.

Коментар

Working...
                                X