Първоначално изпратено от Андрей Любенов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Не че е някакъв кой знае какъв проблем но все пак ...
На хоумпейджа в карето Борсови новини четем "Справедливо ли е Булгартабак със 167 млн. кеш да бъде продаден за 200 млн. лв.? 68" Отварям статията и ... я ... коментарите са само 28?!??!|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Здравейте,
може и да е малко късно, но да кажа - имаме известни сътресения във форума, които за съжаление се отразяват на цялостното представяне на сайта. Работим по въпроса и се надявам нещата вече да са доста по-стабилни.
Приемам критиките, че се забавихме с някаква реакция.
Благодаря ви, че ни посочвате проблемите и ще се радвам да го правите и занапред.
Моля онези, които имат проблеми с логване или зареждане на сайта, да ми пишат лични съобщения. Разглеждаме всеки сигнал и се опитваме да намерим проблемите и да ги отстраним.
Поздрави!
Коментар
-
Подкрепям. От седмица влизането е направо невъзможно. скоростта никаква я няма, от 10 опита - 8 са с празен отговор, деветият се влачи десет минути а, ако успее да се логне човек, същото не се отнася до възможността да напише отговор - сайтът току те изхвърля като мръсно коте. Мислех, че е от комуникацията през USB модема на виваком но, оказа се, същата скръб е и през wireless и кабелната ни LAN.
Свързах се с администрацията, пращах скрийншотове, изключвах и реактивирах кукита - все тая.
С две думи - разочароващ срив в качеството на поддръжката.
Мъчно ми е, наистина. Уважавам общността, ресурсът ми допада, а сега това.
Коментар
-
Възможно е да е заради cookies от сайта. Ако ги изтриете не би трябвало да има проблемиВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Инвесторе, много ви куца PR-а.
На всеки може да се случи да се бъгне сайта, но поне слага едно съобщение или нещо подобно - Работим по отстраняване на проблема, вие сте ни важни и бла-бла неща.
Няма ви повече от 12 часа и ни лук яли, ни лук мирисали.
Тази тема се казва ДО Инвестор. Направете ОТ Инвестор и там коткайте потребителите си в случаи като днешния..
Разчитате на нас потребителите да правите пари. Ако ние разчитахме на вас да правим пари - вече да бяхме отишли в други сайтове.
Успех!Last edited by anon6706; 01.09.2011, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеинвесторе,
мозилата се апдейтна до 6.0.1 и отново проблем с логването!!!!!
на сайта се вижда , че съм логнат , но опитам ли да пиша във форума, ми иска юзър и парола. това се случва само с инвестора. никъде другаде няма проблем с логването.
през експлоръра и хрома този проблем го няма .
Коментар
-
инвесторе,
мозилата се апдейтна до 6.0.1 и отново проблем с логването!!!!!
на сайта се вижда , че съм логнат , но опитам ли да пиша във форума, ми иска юзър и парола. това се случва само с инвестора. никъде другаде няма проблем с логването.
през експлоръра и хрома този проблем го няма .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеинвесторче, не може ли да върнете пак старата опция да може да се кликне на заглавието на темата която си отворил за да се покажат новите мнения на страницата защото сега трябва да се рефрешне браузераНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениебихте ли закрили форума- никва полза от него нема
Например за теб?
Коментар
-
Здравейте,
едно предложение ако не възразявате. Би било яко ако заместите сегашните графики на акции, индекси и валутни двойки с ето тази java script библиотека: http://www.highcharts.com/stock/demo/
интегрира се лесно и работи безупречно под всички браузъри. Не е безплатна, но не струва много скъпо да се закупи.
Коментар
Коментар