Първоначално изпратено от Андрей Любенов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеинвесторе,
преди предишният апгрейд на форума, изпратените ЛС стояха в папката 'изпратени' ...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеЗдравей,
може ли малко по-конкретно, защото при мен всеки таб си има името на темата
Май само на тая машина се получава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеМда...ето че се добрах до единият от офисите си...Логнах се и спамя-никакъв проблем.Но с тетрадката и мобилния на Виваком никакъв шанс да се логнеш
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеМда...ето че се добрах до единият от офисите си...Логнах се и спамя-никакъв проблем.Но с тетрадката и мобилния на Виваком никакъв шанс да се логнеш
Ако пробваш да се логнеш 4-5 пъти, все ще успееш, но ми се е случвало след 2-3 минути сесията ми да бъде прекратена заради "умното" прокси на виваком... ужас на квадрат!
Коментар
-
Снощи някак проблемите бяха по-малко. поне за около 2 часа. И тази сутрин-отново, трябва да презаредя една страница по 12-21 пъти.
Прочее, в момента съм на мобилен от виваком и е неприятно туткаво - да не би нещо с техните сървъри да са разминаванията? Не се ли настройват от контролния панел на форума пропъртитата на тези връзки? Разбира се, аз съм лаик но, по първоначално допускане, вашите мрежови администратори не би трябвало също да са - можем ли ние, потребителите във форума, да ви помогнем с нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеИнвестор-а , напишете поне едно извинение за непрекъснатите проблеми с взлизането във форума.
Пък, ако напишите и обяснение, още по-добре.
Колкото повече обратна връзка получим за проблемите, толкова по-лесно ще е да ги отстраним...
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБарем върнете в шапката на таба да пише името на темата...
може ли малко по-конкретно, защото при мен всеки таб си има името на темата
Коментар
-
със сигурност вече не е в инвестора проблема .
аз, след омазването преди 2 дни нямам проблеми .
може доставчиците вашите или техните да са калпави.
куулбокс оптика и близу коаксиален при мен нямат нито лагване нито проблеми .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениемай само опера и нещо китайско не опитах тези дни, ефектът е подозрително един и същ...|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар