IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
    Благодаря ви, че ни посочвате проблемите и ще се радвам да го правите и занапред.

Разглеждаме всеки сигнал и се опитваме да намерим проблемите и да ги отстраним.
    не може ли да върнете пак старата опция да може да се кликне на заглавието на темата която си отворил за да се покажат новите мнения на страницата защото сега трябва да се рефрешне браузера

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      инвесторе,
      преди предишният апгрейд на форума, изпратените ЛС стояха в папката 'изпратени' ...
      Абе туй да е проблема, дето се вика . Ти пробвал ли си да дращиш ЛС през нощта след 1:00, да видиш как се пращат ...На мен 2-3 пъти ми се налага, поради ред причини и е голяма мъка да се пребориш с техниката ...Вече си ги копирам в папка с файлчета(за всяка вентуалност) и ги пращам сутрин -към обяд след като админите са си изпили 3-тото кафе решавайки да поработят пускайки трафика .
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
        Здравей,
        може ли малко по-конкретно, защото при мен всеки таб си има името на темата
        Ей за туй иде реч.
        Май само на тая машина се получава.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
          Мда...ето че се добрах до единият от офисите си...Логнах се и спамя-никакъв проблем.Но с тетрадката и мобилния на Виваком никакъв шанс да се логнеш
          И тук така.

Коментар

• инвесторе,
            преди предишният апгрейд на форума, изпратените ЛС стояха в папката 'изпратени' докато получателя ги види и отвори .е ли възможно да възстановите тази функционалност ?
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
              Мда...ето че се добрах до единият от офисите си...Логнах се и спамя-никакъв проблем.Но с тетрадката и мобилния на Виваком никакъв шанс да се логнеш
              Проблемът при мобилния нет на Виваком е, че ползват някакво шантаво прокси, което кешира страниците и това пречи много на потребителската сесия. Искаш да видиш заглавната страница на investor.bg, проксито ти я връща, после искаш да се логнеш и като резултат от действието проксито ти връща вече кешираната страница, където все още не си логнат... ужас на квадрат!

Ако пробваш да се логнеш 4-5 пъти, все ще успееш, но ми се е случвало след 2-3 минути сесията ми да бъде прекратена заради "умното" прокси на виваком... ужас на квадрат!

Коментар

• Мда...ето че се добрах до единият от офисите си...Логнах се и спамя-никакъв проблем.Но с тетрадката и мобилния на Виваком никакъв шанс да се логнеш
                Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Снощи някак проблемите бяха по-малко. поне за около 2 часа. И тази сутрин-отново, трябва да презаредя една страница по 12-21 пъти.
                  Прочее, в момента съм на мобилен от виваком и е неприятно туткаво - да не би нещо с техните сървъри да са разминаванията? Не се ли настройват от контролния панел на форума пропъртитата на тези връзки? Разбира се, аз съм лаик но, по първоначално допускане, вашите мрежови администратори не би трябвало също да са - можем ли ние, потребителите във форума, да ви помогнем с нещо?

Коментар

• аз пък проблеми нямам. и промените във форума много ми допадат

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                      Инвестор-а , напишете поне едно извинение за непрекъснатите проблеми с взлизането във форума.
                      Пък, ако напишите и обяснение, още по-добре.
                      Вече писах - опитваме се да открием проблема, но е доста трудно, тъй като някак при нас нещата са ок и не можем да го възпроизведем. Въпреки това щом има толкова сигнали, то вероятно не търсим правилно

Колкото повече обратна връзка получим за проблемите, толкова по-лесно ще е да ги отстраним...

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Барем върнете в шапката на таба да пише името на темата...
                        Здравей,
                        може ли малко по-конкретно, защото при мен всеки таб си има името на темата
                        Attached Files

Коментар

• Барем върнете в шапката на таба да пише името на темата...

Коментар

• със сигурност вече не е в инвестора проблема .
                            аз, след омазването преди 2 дни нямам проблеми .
                            може доставчиците вашите или техните да са калпави.
                            куулбокс оптика и близу коаксиален при мен нямат нито лагване нито проблеми .
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Инвестор-а , напишете поне едно извинение за непрекъснатите проблеми с взлизането във форума.
                              Пък, ако напишите и обяснение, още по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                май само опера и нещо китайско не опитах тези дни, ефектът е подозрително един и същ...
                                С Opera 9.64 и с китайския Maxthon нямам ник'ви ядове.
                                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                                |___________||__|___|)
                                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Working...
                                X