Прегледайте темата за Кремиковци. Появил се е един, дето пише на шльоковица. Мисля, че такива постинги преди се триеха веднага и без предупреждение!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТвойта логика е по-добра.
Ннам...
Са нарочно влязох с ФФ 6.0.1 и неам проблем.
днес обаче 6.0.2 се качи и отново проблем
същатат работа, ден след апдейта работи.Last edited by NYSERookie; 08.09.2011, 09:01.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
току що мозилата /файърфокса / се апдейтна до 6.0.2 и проблемът с логването се появи отново. та сега специално заради инвестора имам отворен и хром.
бай дъ уей, други сайтове , които изискват регистрация работят нормално на обновената мозила.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеШъ са пуфторя - никъф проблем за мен. Файърфокс и Хромиум под Линукс. Не съм пробвал в Уиндоуз.
Май проблемът ще да е не в софтуера, а в интернет-доставчиците.
при 4 различни доставчика се случва и то само при файърфокса. при другите няма проблеми , та даже и опера сложих, за да проверя.
днес вече е наред и пиша през мозилата.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеинвесторът,
отново проблем само с мозилата.показва , че съм логнат , но ако реша да пиша съобщение ми иска логване. този път няма апдейти или каквото и да е. сутринта ставаше , сега не.btw не съм трил бисквитките и не мисля , че това е решение на вашият проблем
ще проверим сигнала ви
Поздрави
Коментар
-
инвесторът,
отново проблем само с мозилата.показва , че съм логнат , но ако реша да пиша съобщение ми иска логване. този път няма апдейти или каквото и да е. сутринта ставаше , сега не.btw не съм трил бисквитките и не мисля , че това е решение на вашият проблемТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеПредполагам, че става дума за конкретни настройки в някой от браузърите. Това ИЕ ли е?
Ще се постарая да се оправи
ИЕ е, но на няколко компютъра, тия дни ще видя и на другите как е, но пак вероятно не съм аз само с проблема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеи в момента я има, но трябва да се цъкне на чекбокс "запиши в изпратени".
ще го променим да е така по подразбиране, щом създава неудобство
проблема е в мен, че не съм погледнал по-внимателноТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеинвесторе,
преди предишният апгрейд на форума, изпратените ЛС стояха в папката 'изпратени' докато получателя ги види и отвори .е ли възможно да възстановите тази функционалност ?
ще го променим да е така по подразбиране, щом създава неудобство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕй за туй иде реч.
Май само на тая машина се получава.
Ще се постарая да се оправи
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене може ли да върнете пак старата опция да може да се кликне на заглавието на темата която си отворил за да се покажат новите мнения на страницата защото сега трябва да се рефрешне браузера
Коментар
-
Инвесторе аз реших да мина изцяло на мейли . Сега пък почна да "измества" написания текст ЛС-тата надясно(през гугъл-хром) незнайно защо, при положение че съм драснал 5 реда и няма никакви други картинки и пр. глупости ....А и нямам време да чакам края на дългия Бг-уикенд, че всички софиянци да се върнат от родните си села с пълни дисаги(разправяйки, че са били в чужбина за празниците) и евентуално да благоволят да поработят за кратко в четвъртък и петък ...Успех ти желая!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар