IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Дами и господа модератори!
    Няма ли кой да направи поне една лека забележка на лицето Йосиф за непрестанните обиди към участниците във форума

Днес 09,39

Вчера 15,26 Тук визира "коки"

Вчера 14,29 При това поста му е променен от X_Y. Какъв ли е бил?

На 14.09

Мисля, че примерите са достатъчни. Ама те са безброй.
    Добър ден и от мен Присъединявам се към призивът на Гигов да се вземат мерки към потребител йосиф .Същият без да ме познава отправя нееднократно обидни квалификации които са в нарушнеие на Условия за ползване на инвестор .бг
    в които ясно е записано:
    С даването на съгласие за спазване на Общите условия за регистрация Вие декларирате, че се задължавате да не публикувате никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран, дискриминационен, комерсиален или обиждащ участниците във форумите по какъвто и да е друг начин материал и/или мнение, както и да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.

Забранява се:- използването на обидни и нецензурни изрази и стил, рушащ имиджа на институции, фирми и частни лица;
    Админа да прочете за какво иде реч .
    йосиф kъм Jay Gould
    13.09.2011, 21:10

не знам , но ставате и по точно станахте смешни с тези всекидневни сълзи и сополи , смешен плач неясно за какво и т.н. .... шуменския сержант е ясен , русенската алкохоличка също... но тебе не те разбирам..Интелигентен и образован ,а се нареди до онези двамата размазани охлюва, безгръбначни лаладжии и безделници...

просто това непркъснато леене на реки от смрад и вмирисано русенско варено е добре платено на двамцата по горе споменати, но и ти ако си се наредил на червения чучур .. ами жалко
    http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12665&page=4

..............
    йосиф
    13.09.2011, 14:06

по- гадно , противно и вмирисано дърто русенско варено не съм ял през живота си.... а беше хубава консерва преди 25 години.... пфу , смрад и зловоние се носи като се отвори капака. http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12665&page=5
    .........................
    йосиф

11.09.2011, 12:44

да чешиш стара брантия си е наказание брат, а пък и алкохолизирана си е вече престъпление ..по НК
    http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12665&page=7
    ако е нужно ще визирам и още от личните нападки на йосиф .
    Last edited by коки; 16.09.2011, 11:29.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Дами и господа модератори!
      Няма ли кой да направи поне една лека забележка на лицето Йосиф за непрестанните обиди към участниците във форума

Днес 09,39
      Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      но ти си прост и мазен шапкар и виждаш само собствените си "факти "
      Вчера 15,26 Тук визира "коки"
      Kev тази алкохолизирана стара чанта започва да се тревожи ако няма за какво да драска и спрат дневните ..няма да има за пиячка и тогава настават истинските тревоги...но сега е весела и спокойна защото до 23. 10 и е гарантирана пиячката....
      Вчера 14,29 При това поста му е променен от X_Y. Какъв ли е бил?
      Мушморок кажи за кого ще гласуваш, а не срещу кого защото такава бюлетина няма .... Кухата ти главица не го ли разбира този простичък факт ... та агитираш да се гласува срещу
      На 14.09
      мазен подмазвач си гигов... обаче бате Пешо е това , което ти не си ... има си позиция и си я отстоява , за разлика от тебе ... утре ще си подлога на някой друг задник...ти и коки сте едни мазни , мрънкащи червеи...Такива като тебе осрахте форума, но и инвестора има вина за това
      Мисля, че примерите са достатъчни. Ама те са безброй.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
        Здравейте,
        поради зачестили оплаквания, а и заради поредица злоупотреби от страна на някои потребители, от днес е въведено ограничение в дължината на подписите под мненията във форума

Ограничението е 100 символа

Поздрави
        Интересно ми е защо въобще им трябват подписи

Аз не съм подпис.
        Надявам се, че аз съм аз

Някой друг да се идентифицира с некъф подпис?
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Какво ще кажете за идеята да разпратите на ръководните кадри на Комисията за Финансов контрол запитване за регистрация в форума ви.
          И да ни предоставите резултата от това.
          За можем да питаме от тук директно и да отговарят тук.Като им направите специална тема.
          Даже пуснете анкета за тази идея да видим колко хора искат това.

И си мисля,че няма как да ви откажат.Нали.

Благодаря.

Коментар

• Подписите

Здравейте,
            поради зачестили оплаквания, а и заради поредица злоупотреби от страна на някои потребители, от днес е въведено ограничение в дължината на подписите под мненията във форума

Ограничението е 100 символа

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
              Здравейте,
              в Опера двете статии
              - Малка американска софтуерна фирма съди Apple, Google и Yahoo
              - Холандия се подготвя за всички възможни сценарии при кризата в еврозоната
              дясната колонка изглежда съответно,

... и ...
              И това трябва да е оправено

Коментар

• Здравейте,
                в Опера двете статии
                - Малка американска софтуерна фирма съди Apple, Google и Yahoo
                - Холандия се подготвя за всички възможни сценарии при кризата в еврозоната
                дясната колонка изглежда съответно,

... и ...

Към 14:06 вече е ОК !
                Last edited by equal; 14.09.2011, 15:05.
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от gaco Разгледай мнение
                  При клик в някое от подменютата (Собствен обзор/портфейли), международни пазари - ЦИЕ/Европа/Азия/САЩ, суровини....... страницата се рефрешва без да ме прехвърли на желаното подменю.

ПП. ... и с ie8
                  Проблемът би трябвало да е разрешен

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от nayo Разгледай мнение
                    От вчера и при мен е така. При клик в някое от подменютата (Собствен обзор/портфейли), международни пазари - ЦИЕ/Европа/Азия/САЩ, суровини....... страницата се рефрешва без да ме прехвърли на желаното подменю. Незнам до кага ще бъде така.
                    Работим. Моля за малко търпение

Коментар

• От вчера и при мен е така. При клик в някое от подменютата (Собствен обзор/портфейли), международни пазари - ЦИЕ/Европа/Азия/САЩ, суровини....... страницата се рефрешва без да ме прехвърли на желаното подменю. Незнам до кага ще бъде така.

Коментар

• Проблем с ie9

При клик в някое от подменютата (Собствен обзор/портфейли), международни пазари - ЦИЕ/Европа/Азия/САЩ, суровини....... страницата се рефрешва без да ме прехвърли на желаното подменю.

ПП. ... и с ie8
                        Last edited by gaco; 14.09.2011, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Не са козметични и браво на новия състав!
                          И от мен имате едно хубаво и голямо БРАВО

Коментар

• Не са козметични и браво на новия състав!
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Браво бе, Инвесторе Доста разчупихте с тия козметични промени, поздравления

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                                Няма някаква конкретна причина - по принцип не се събират по много коментари под статия и затова не е разглеждано като проблем
                                ОК, но чат-пат като се сберат и като цъкна да покаже другите и като трябва още 2-3 пъти за да сменям страници и ми иде да го шибна.
                                Дайте ги поне 20 на страница.

Коментар

Working...
                                X