Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
То и при мен нямаше /по-скоро, не го усещах/ докато не си взех USB модем от Виваком. Оттогава насам, дори вкъщи, на кабелна връзка, проблемът току се явява. Има-няма, след всеки 20-30 мин.онлайн. Така и не схванах причината, доколкото никакви пренастройки не си бях правил на системата. Та, сега, през този интервал, ми се налага да си трия скорошна история и бисквитки, ужас. Дали някой няма представа какво може да го причинява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение..., но е хубаво при първо тролене да получават бан.
Ба си навлеците, нали?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДами и господа модератори,
това нова политика ли е на "Инвестора" да се толерират личности като Йосиф, непрестанно обиждаш съфорумците.
Ето това е само от днес
В 10,01
В 10,58 Очевидна псувня
В 11,01
В 11,02
" гадове, мръсник, дебелоок, зализан мръсник, тъпия милиционер, мутро-пожарникаря, нагла МУТРА, пожарникарско нищожество, масата българи са толкова тъпи, мутрата-премиер, Уникални ТЪПАЦИ, Толкова му е мозъка на "компира", Цвъки, Върховното същество, гробарското правителство на пожарникаря, главорезите от НСБОП, мръсници като Цвъки и като теб, малоумието на милиционера, служителя на Държавна сигурност Цвъки Цвъцков, Поредното л--но, изсрано от анонимен простак!"
Всички са си твои, познаваш ли си ги?
Коментар
-
Дами и господа модератори,
това нова политика ли е на "Инвестора" да се толерират личности като Йосиф, непрестанно обиждаш съфорумците.
Ето това е само от днес
В 10,01
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениесамо едно не мога да разбера шапкар ..ти АНТИ българин ли си ,че се радваш на тези новини..Нали заради 20 г. безобразия Холандия ни дава негативна оценка ..Да не би до вчера Холандия да ни е харесвала много и сега заради ГЕРБ да изразява негативизъм....
много гаден манипулатор си , а за това че си изявен антибългарин си за презрение...ей това е най-големия грах на комунизма и комунистите , научи хората да мразят родината си и ти си поредното доказателство ..мухлясъл шапкар-предател
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетралал-ла ла-ла глупости на търкала ... ти мразиш България защото мразиш една партия..да те е...в съветския агент... Аз ОБИЧАМ България дори когато твоите работодатели бяха на власт мутро съветска... и за мене няма партии ,няма идеологии и т.н. но имам една Родина , една майка и тя е българска
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениемонти ,много е умно да си папагал..да повтаряш "истината " на някой идиот , те прави по голям идиот..
Понеже очевидно не слушаш в час и на теб ще обясня ...пари се дават да се плюе по партия или публична личност..а аз плюя разни родоотстъпници и форумни тролове...Та ти ако имаш малко гънки под челото покажи ми кой ще е тоя , който ще ми плаща за да храча по гиговци . кокита , разни съветски безименни другари или по миризливко като тебе..ами правилно НИКОЙ ..така че няма как да съм платен както си мислиш
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеето Монти на кого се плаща.... и кой работи като платен форумен идиотНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДрън-дрън..
...Така е многоникови...
Ти си като хамелеон. Личи си, че и сега пишеш във форума, но това ти е специалния ник с който да се занимаваш с мен. Я кажи кои са ти другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеИнтересно ми е защо въобще им трябват подписи
Аз не съм подпис.
Надявам се, че аз съм аз
Някой друг да се идентифицира с некъф подпис?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеМодераторе, вслушай се внимателно в искането на Гигов! Той е един от блестящите стилисти във форума. Ето примери за речника му:
Речникът на Гигов!
Тази манджа я претопляш вече две години. Поне 10 пъти го пускаш. Не виждаш ли че не действа?
Посочи точно в кой пост, с дата и час, минута в която съм обиждал събеседника. Тогава ще се види, че преди това съм бил лично обиден , а аз просто си го връщам.
А иначе е бля-бля...
Така е многоникови...
Ти си като хамелеон. Личи си, че и сега пишеш във форума, но това ти е специалния ник с който да се занимаваш с мен. Я кажи кои са ти другите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеПрисъединявам се към призивът на Гигов да се вземат мерки към потребител йосиф .Същият без да ме познава отправя нееднократно обидни квалификации
Тоя йосиф ще се окаже по-черен и от Осама.
Веднага да се вземат мерки да се върне толерантността в тоя прекрасен, конструктивен и цивилизован форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеОграничението е 100 символа
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДами и господа модератори!
Няма ли кой да направи поне една лека забележка на лицето Йосиф за непрестанните обиди към участниците във форума
Днес 09,39
Вчера 15,26 Тук визира "коки"
Вчера 14,29 При това поста му е променен от X_Y. Какъв ли е бил?
На 14.09
Мисля, че примерите са достатъчни. Ама те са безброй.
Речникът на Гигов
Гигов непрекъснато твърди: Ще се повторя, но аз не плюя и не ругая съфорумеца. Примери за това: идиот, простаци, гъзолизка на ББ, ядете всичко, което ББ е повърнал и се кефите..., осиране, неандерталци като теб, ми е през ......какви ги дрънкате, нали се сещаш през кое ми е....., поредното тъпо и несвързано бръщолевене на един болен мозък, тъпчо, ти неграмотнико, тъпанар, а ти да го ду....!, абе путьо,
Този стил продължава и към политическите противници: тъпия пожарникар, полуграмотен пожарникар и мутра, тъпа седесарска шайка, главният Смешник на Републиката, свети Бойко, великия пожарникар, недемократичен смешник-премиер, дон Цеци и Тиквата са идиоти, простаците Бойко и Цецо, лъжецът, който е избран за премиер, нахалния майор-пожарникар
Гигов упорито се стреми да не се отъждествява с режима преди 1989 г. Но носталгията го кара да се изпуска: Естествено че съм бил офицер и член на БКП, Абсурд, ако ми бяха предложили работа в ДС да я откажа, А аз съм за демокрация. По мое мнение има само две парламентарно представени демократични партии. На първо място по демократичност е СДС (не и ДСБ), а на второ-БСП…., аз 2001 и 2005 г съм гласувал за БСП, но не и 2009 (винаги гласувам и на всички избори). Защото мислех, че провала на управлението на Виденов не се дължи толкова на некадърно управление, колкото на външни причини
Сега БСП постепенно отива в историята и Гигов се преориентира: пия едно питие за здравето на Президента Георги Първанов!, Довечера ще си пийна за здравето на Президента Първанов и за успешно приключване на мандата му след 1 година и 9 месеца и 20 дни
Нови бисери:
Ти си изсрал едно голямо л...но, … Или го облиза?, стига си смърдял, затварай л..номета.
Слушай бе нещастен фалирал форексчия
Няма вече да ти мълча и да търпя грухтенето ти във форума.
Ходи се гръмни, защитнико на корумпирания Цецо и мутрата Бойко
Та този Йосиф не може да му стъпи на малкия пръст! Ама ти го накажи този Йосиф, защо се пречка на Гигов!
Коментар
Коментар