Първоначално изпратено от Андрей Любенов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене може ли да върнете пак старата опция да може да се кликне на заглавието на темата която си отворил за да се покажат новите мнения на страницата защото сега трябва да се рефрешне браузера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеинвесторе,
преди предишният апгрейд на форума, изпратените ЛС стояха в папката 'изпратени' докато получателя ги види и отвори .е ли възможно да възстановите тази функционалност ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсе се каня да питам, та накрая ми писна - защо са така орязани коментарите под статиите?
Какво пречи да са 20-50-100 коментара на една страница?
Коментар
-
Новини чрез Бюлетин
Здравейте,
когато пишете статия на базата на новина, постъпила чрез Бюлетин Investor.bg не е ли по-удачно линка в статията да води към съответния файл, подаден от дружеството, а не към http://www.investor.bg/bulletin. Ако статията е по-стара се иска доста ровене - първо в профила на дружеството, оттам в "Новини" и т.н.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Уважаеми, Модераторе.
Добър вечер
Поради що те не уважаваш нашето мнение и си позволяваш да ни мениш темите и да ги манипулираш.
Какво стана с темата : Президенстки избори 2011 и актуалната към нея дето пусна на мястото на мойта тема кандидатът на Герб и анкетата ми.
Какви са тези лица дето не са обявени от политическите сили, като техни кандидати.
А направи нещо и спри това неуважение към политическите лица и парти.
предварително Благодаря.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПроба... 1...2...3...
Часовнико на форума е 3 часа назад от местното време (т.е. GMT).
Дали пък това нема нещо общо с проблемите, обсъждани напоследок?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
И Мозилла, и Експлорър, и Гугъл Хром - всички браузъри срещат сходни, поне външно, проблеми. И да, само с Инвестор-а. Останалите, както и преди, нямат проблеми. Единственото, което не съм сменял последните години, е доставчика на Интернет, в лицето на Виваком. Имам известни разногласия и с тях но, поне до нет бяха категорично стабилни. Предположение на близък мой приятел-компютърист е, че нещо сървърите но, повече, така и не му чух думите, имах навалица...
Коментар
-
Аз също ползвам Мозилата ,но тая вечер на няколко пъти има проблеми или като се логвам или ако искам да посвам коментар .И това е само за инвестор .бг .На други места нямам проблем с отварянето .Даже мислех да пиша в страницата на инвестор.бг във фейса им за проблема тъй като от тук нямаше как ,но взе че се оправи .И с Експлоера се мъчих същата работа е както при МозилатаВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
До пичовете, които се оплакват в последните дни:
Май нещо не е наред или в конфигурацията на браузера Ви или в интернет доставчика. Аз съм с Мозила, в последните дни два пъти се обновява (сега съм с 6.0.2) и нямам никакви проблеми със сайта и логването. Та си мисля, че нещо друго не е читаво ....
P.S. А иначе и аз нямам достъп до "обединената тема на кандидат-президентите" и това явно си е вече проблем на Инвестора.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИзвън градинката на модератора - директно при системния администратор:
Тези дни, последните, сякаш нещата се бяха урегулирали - в смисъл че, след изчистване на кеша, почти безпроблемно влизах... До тази сутрин. Тогава, отново се започна с безкрайните повторения на заявките, само и само веднъж да се закачиш, а тази вечер, едва след три друсания на кеш, и след смяна на браузера, криво-ляво, се логнах. Категорично, много са оплескани работите - колкото по-бързо се справите, толкова по-добре. Много неприятно.
работим за разрешаване на проблема
Поздрави
Модератор
Коментар
Коментар