Първоначално изпратено от newkid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеИмето на компанията по дадена сделка не се приема. Нито старото, нито новото.
Винаги връща "няма въведена компания".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеок, дайте повече информация - коя е компанията например и кое не работи - аутокомплитера или въвеждате името, а не го приема системата?
Винаги връща "няма въведена компания".
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеМаринчо Първий знаеш ли от кога искам Инвестора да ме изгони от този лайнян форум , но за съжаление съм му скъп списвач и не ще ..Направете някаква инициатива да ме махне , че да си останете най-после групичката малоумници да си гугукате за чист акциий , за това как бизнеса печели от ДДС ( по гуруто - плагиат ) за това как ви крадат от нещастните доходчета и т.н.
Много моля да бъда задраскан от този ОСРАН форум..сам не мога да се спра да пиша ..като наркотик ми идва простащината и малоумщината на част от драскачите...Има доста които уважавам , но в тази клоака и малкото стойностни и грамотни колеги се задушават до припадък....Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеУважаеми господин Любенов по-добре, че не сте 112.
Ако имам проблем със сайта Ви поне може да се опитате да пробвате да дадете съвет.
Проблемът е, че не мога да въведа единствено компанията, за която е сделката.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеНе сме 112 Досега лично тествах и си въвеждам, трия и редактирам сделките в портфейла
Ако имам проблем със сайта Ви поне може да се опитате да пробвате да дадете съвет.
Проблемът е, че не мога да въведа единствено компанията, за която е сделката.
Благодаря предварително.Last edited by Андрей Любенов; 10.11.2011, 11:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеНяма ли някой да отговори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеКакво става? Човек не може една сделка да си въведе в портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам въпрос ....
Защо не се попълва Форекс календар с най важните икономически събития за деня през м. ноември...
Поздрави!
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи бива да заключите темата за 2-я тур на изборите. поовехтя вече малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеизвинявам се за причиненото неудобство. ще ни отнеме още малко време, като целта е да се получат архиви от по 5 хил мнения
още веднъж - извинявам сеКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеПо груби сметки модераторите, които се занимават с този форум са около 10 човека. Кой по-точно искаш да ти отговори и на какво? В последния и предпоследния постинг аз не виждам въпрос.
Коментар
Коментар