IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
    Някой друг да помогне?
    Проблемът още съществува. Някой да се сеща за решение?

Коментар

Името на компанията по дадена сделка не се приема. Нито старото, нито новото.
      Винаги връща "няма въведена компания".
      Някой друг да помогне?

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
        ок, дайте повече информация - коя е компанията например и кое не работи - аутокомплитера или въвеждате името, а не го приема системата?
        Името на компанията по дадена сделка не се приема. Нито старото, нито новото.
        Винаги връща "няма въведена компания".

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          Маринчо Първий знаеш ли от кога искам Инвестора да ме изгони от този лайнян форум , но за съжаление съм му скъп списвач и не ще ..Направете някаква инициатива да ме махне , че да си останете най-после групичката малоумници да си гугукате за чист акциий , за това как бизнеса печели от ДДС ( по гуруто - плагиат ) за това как ви крадат от нещастните доходчета и т.н.

Много моля да бъда задраскан от този ОСРАН форум..сам не мога да се спра да пиша ..като наркотик ми идва простащината и малоумщината на част от драскачите...Има доста които уважавам , но в тази клоака и малкото стойностни и грамотни колеги се задушават до припадък....
          Инвесторе, помогнете на човека бе. Каква е тая гавра с форума ??
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Уважаеми господин Любенов по-добре, че не сте 112.
            Ако имам проблем със сайта Ви поне може да се опитате да пробвате да дадете съвет.
            Проблемът е, че не мога да въведа единствено компанията, за която е сделката.

Благодаря предварително.
            ок, дайте повече информация - коя е компанията например и кое не работи - аутокомплитера или въвеждате името, а не го приема системата?

Коментар

Не сме 112 Досега лично тествах и си въвеждам, трия и редактирам сделките в портфейла
              Уважаеми господин Любенов по-добре, че не сте 112.
              Ако имам проблем със сайта Ви поне може да се опитате да пробвате да дадете съвет.
              Проблемът е, че не мога да въведа единствено компанията, за която е сделката.

Благодаря предварително.
              Last edited by Андрей Любенов; 10.11.2011, 11:58.

Коментар

Няма ли някой да отговори?
                Не сме 112 Досега лично тествах и си въвеждам, трия и редактирам сделките в портфейла

Коментар

Какво става? Човек не може една сделка да си въведе в портфейла.
                  Няма ли някой да отговори?

Коментар

• Какво става? Човек не може една сделка да си въведе в портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Здравейте,
                      Имам въпрос ....
                      Защо не се попълва Форекс календар с най важните икономически събития за деня през м. ноември...
                      Поздрави!
                      ами за съжаление доставчикът на информация ни прави шегички... работим за отстраняване на проблема

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        и бива да заключите темата за 2-я тур на изборите. поовехтя вече малко
                        Тя ще се самозаключи скоро тъй или иначе

Коментар

• и бива да заключите темата за 2-я тур на изборите. поовехтя вече малко
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Здравейте,
                            Имам въпрос ....
                            Защо не се попълва Форекс календар с най важните икономически събития за деня през м. ноември...
                            Поздрави!

Коментар

извинявам се за причиненото неудобство. ще ни отнеме още малко време, като целта е да се получат архиви от по 5 хил мнения

още веднъж - извинявам се
                              Ами направете си раздел "Архив" и местете там
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                                По груби сметки модераторите, които се занимават с този форум са около 10 човека. Кой по-точно искаш да ти отговори и на какво? В последния и предпоследния постинг аз не виждам въпрос.
                                Проследи поста от 23.10.2011, по-долу. модератор трябва да има но, хайде, стига са превръщали форума в манастир. На нищо не прилича.

Коментар

Working...
                                X