IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    инвесторе,
    разкърти ни с тия архиви. ми малко по-големи ги правете. кви са тия архиви по 800-1000 мнения? че вие така 200к мнения до второто пришествие ще ги архивирате

извинявам се за причиненото неудобство. ще ни отнеме още малко време, като целта е да се получат архиви от по 5 хил мнения

още веднъж - извинявам се

Коментар

• инвесторе,
      разкърти ни с тия архиви. ми малко по-големи ги правете. кви са тия архиви по 800-1000 мнения? че вие така 200к мнения до второто пришествие ще ги архивирате
      Last edited by Андрей Любенов; 27.10.2011, 20:03.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Здравейте,
        има ли някакъв начин архивите от валутна търговия да се подредят (или преместят) така че да не се бъркат с новите мнения?
        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• По груби сметки модераторите, които се занимават с този форум са около 10 човека. Кой по-точно искаш да ти отговори и на какво? В последния и предпоследния постинг аз не виждам въпрос.

Коментар

• Не забелязвам смислен отговор. И, доколкото не допускам модераторът да не е вече поне веднъж влязъл да разгледа, ме навежда на мисълта, че е гузен. Ако ли не е, обаче, ще помоля да провери моралните си устои. Нещо куца, не е на добро...

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
              Здравейте,
              всички премахната теми и мнения сана база нарушение на правилата на форума.
              Моля, спазвайте правилата.

Модератор
              Лъжа и измама. Като сте ги премахвали, би трябвало някъде да ги прибирате та, да докажете тук, на всички, своята правота - защо не извадите, каквото бях писал, па колегите да решат? Вие станахте по-зле и от средновековни цензори, аман от такива. Речта ни, според вас, трябва да е стерилна, ръцете стерилни, мислите - и те стерилни...казвах го и преди:
              "СТЕРИЛНО" ОЗНАЧАВА "БЕЗПЛОДНО". ВАШЕТО поведение, ВАШЕТО грубо вмешателство и цензуриране на - забележете, само определени потребители - те са обидни за нормалните граждани - и, както вече виждам, не само аз причислявам себе си към тях. Стегнете се, Модератор, и прекратете с глупостите, че ставате жалки, да му се не види.

Коментар

• Инвесторе, моля да актуализирате анкетата в тема Президентски избори в България 2011.
                Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
                  Здравейте,

Модератор
                  Да бе да! Вижте това от правилата "Забранява се: - рушенето на имиджа и доброто име на институции, фирми и частни лица;
                  - използването на обидни и нецензурни изрази и стил, рушащ имиджа на институции, фирми и частни лица"
                  А сега ми обяснете защо толерирате непрекъснато писанията на Гигов, Джей, Императора и др., които заливат 24 часа форума с обидни думи за всички институции и публични личности.
                  Last edited by X_Y; 24.10.2011, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Настоявам за обяснение от модераторите защо се трият безогледно теми. Съвършеното безобразие: накривил се някому калпакът, има власт, и дай-с парцала. при това, теми и мнения, които с нищо не нарушават нито добрия тон, нито тематиката на сайта.
                    Срамота, колеги.
                    Здравейте,

Модератор

Коментар

• Модератор, моля за Вашия коментар!

Коментар

• Настоявам за обяснение от модераторите защо се трият безогледно теми. Съвършеното безобразие: накривил се някому калпакът, има власт, и дай-с парцала. при това, теми и мнения, които с нищо не нарушават нито добрия тон, нито тематиката на сайта.
                        Срамота, колеги.

Коментар

• Имам питане дали
                          уважавания съфорумник playmen
                          има БАНН, и , ако има до кога?????
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            До модераторите:

Моля да изтриете мнението на vmаnkov от 19:34, днес в темата: "Катуница се взриви !!! Какво предстои ???"
                            Както и същият да бъде с наложен бан за 1 ден.

Когато границите на ниска култура и липсата на диалогичност бъдат прекрачени и с жалки писъци и клетви срещу деца, трябва да има уроци!
                            Я!

Не бях влизал отдавна тук и... гледай какви работи... <плач>

Каке, за предупреждение на модераторите си има бутон, ва?
                            Защо използваш всенародно оплакване?

Май-май... а?.. да се докараме на работодателя? Да си оправдаем паричките?
                            Last edited by vmankov; 11.10.2011, 12:59.

Коментар

• Инвесторе,хайде понапънете се по новата визия на страницата
                              Вземете пример от страниците за запознанства- искам да мога да си изчиствам кеша т.е. кой колко пъти ми е преглеждал профила,искам тази статистика да мога да я чистя

Коментар

• Анкета на dnes.bg

dnes.bg да не се излагат като толкова им може програмиста.
                                Тая анкета е много лесно манипулируема, тъй като е въз основа на кукита в браузъра - тоест като ги изтриеш, можеш пак да гласуваш. Единствената, в която се записва ИПто и не се позволява да гласуваш от същото ИП е тази на канал 1

http://www.dnes.bg/polls.php?id=278&page=1

Вярвате ли, че волен води?
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X