IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвесторе,

Защо не се възползвате от последните достижения на науката? ето тук сте пуснали една новина, мисля че трябва незабавно да закупите софтуера. Колкото и да струва ще е от голяма полза за форума.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• А аз не забелязвам - дали да не ходя по доктори? - движение по неколкократно поставяния от мен въпрос за цензурата и свободата на словото.

- Нещо лошо ли казах, Инвесторе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        мда, не е много далаверско това нещо - случва се на всеки, но не еприятно да изпишеше 1 страница, да се бъгне и да почнеш да пишеш отначало. Предполагам е временен проблем, но всепак нее приятно.
        временен временен, колко да е временен
        трети месец вече .
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Какво става Инвесторе? Не е ли срамно това непрекъснато бъгване на сайта ви?
          мда, не е много далаверско това нещо - случва се на всеки, но не еприятно да изпишеше 1 страница, да се бъгне и да почнеш да пишеш отначало. Предполагам е временен проблем, но всепак нее приятно.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Какво става Инвесторе? Не е ли срамно това непрекъснато бъгване на сайта ви?

Коментар

• - Неудобство ли усещам? Срив в Силата ?

...защо не съм учуден?
              Last edited by Pyramid; 25.11.2011, 00:12.

Коментар

• Темата е "до Инвестор БГ", а въпросите ми са:
                1. Защо никой не отговаря за заглушаване на "неудобните" въпроси относно свобода на словото?
                2.Защо се страхува модераторската гилдия толкова, че ми пише "поради нарушаване правилата на форума Ви се забранява да публикувате коментари"? Нима държа просташки или обиден тон? Ако е така, нека споделят, кого съм обидил, с кое си изказване /да ги видим, какво ще покажат, като трият?/
                3.Защо, същевременно, се оставят без последствия съвършено просташки постове, където едни други се наричат, както им изнася, неколцина "гении" тук, при това, без забележими последствия досега?
                4.Какво ТОЧНО е притеснило г-да модераторите в моите постове?

Уточнение: Искам СМИСЛЕНИ отговори, с позоваване на източника.

Коментар

• Добре бе момчета.... кой маркетингов гений дойде с идеята индекса на сайта да ви е в един млрд. реклами...... ужасно е и дразни. Разберете го.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Не, просто си ми крайно неприятен. Това проблем ли е?
                    Проблема си е твой.Свиквай...Маймуне..

Коментар

Недей така. Ако изгонят най-неграмотния трол СоКоЛоВ, с кого ще се бъзикат колегите?!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        Ами то ти си един от троловете.Алън Гриинспан ли ????????????ахахха
                        Та ти незнаеш кои е този, въобще.А пък го подкрепяш.Ама верно, че единият от никовете ти е Гаки.Неможе трол да гласува за себе си.Ще му накърним егото.

Коментар

Аз гласувам са Алън
                          Ами то ти си един от троловете.Алън Гриинспан ли ????????????ахахха
                          Та ти незнаеш кои е този, въобще.А пък го подкрепяш.Ама верно, че единият от никовете ти е Гаки.Неможе трол да гласува за себе си.Ще му накърним егото.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                            Модераторите, избирайте си или моя ник или тези на alan10 и Gaki.
                            Няма да си свършите работата иначе.
                            Аз гласувам са Алън

Коментар

• Господин Любенов, а на мен кой ще отговори? Защо ми се появяват изневиделица съобщения че, видиш ли, "поради нарушаване правилата на форума, Ви се забранява да поствате коментари" ? Какви са тези тоталитарни изкривявания ?
                              Какви са тези цензури, това своеволие? Днес за трети път...при първи опит да коментирам, каквото и да било. Безобразие. Ако някой се чувства засегнат от /някои предишни, преди седмици/ мои коментари, нека направи възражение, а? Стиска ли му да се изправи пред един "г-н Никой", както, явно, смята? Най-солено, доколкото си спомням, съм се изразявал по отношение на А.Майерхофер - къде го, "мениджърът на 2010-та", да си премерим аргументите, а?

НАСТОЯВАМ ЗА РАВНОПРАВНО ТРЕТИРАНЕ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА.

Защото, ако спазвахте всичко, както си му е редът, досега някои колеги би трябвало да са "заглушени" поне за по месец, но, не би...

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                                Проблемът още съществува. Някой да се сеща за решение?
                                виж си там разните кодеци, плуг ин-и, флаш-ове, версии на браузъра и т,н, Последният път при мен това реши проблема
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X