Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеТова е разбираемо, ама все пак нека да има някакъв баланс. Пък както гледам навсякъде го въведоха това, а пък те рекламодателите трева пасат, нали така.
от мобилния пък си е направо страхотно удобство
с две думи - по-скоро е полезно
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнениеТрябва да има повече импресии, няма как.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Неясно защо, обаче, имат и някакво разминаване със сървърите на Vivacom, та, през 5-10 "импресии", ми се налага да трия кеша и бисквитките, дано ме хареса системата и не ми скрива страници, отговори, теми...не може ли по въпроса да се направи нещо? Не просто дразни, ами прави работата непроизводителна.
Коментар
-
Трябва да има повече импресии, няма как.
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИнвесторе, това дето го въведохте със странирането почва да придобива размери на извращение.
Повече от 2 стр. статия вече е прекалено - обърнах се на идиот да кликам, за да прочета една статия.
Вижте си и тази статия http://www.investor.bg/news/article/126855/334.html ,
още малко и ще направите всеки абзац страница - айде малко по-рационално.
Коментар
-
Инвесторе, това дето го въведохте със странирането почва да придобива размери на извращение.
Повече от 2 стр. статия вече е прекалено - обърнах се на идиот да кликам, за да прочета една статия.
Вижте си и тази статия http://www.investor.bg/news/article/126855/334.html ,
още малко и ще направите всеки абзац страница - айде малко по-рационално.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИнвесторе, препоръка и заръка е, максимално често да банваш Сополов
Проблемът при него е ,че не е само глупав,но и неграмотен ...
Който иска да се заяжда в някоя от темите е добре да влиза за малко, изливайки си "душата" , но след това веднага да излиза и поне( 3 )три дни след това, да не чете кво са му отговорили . Ама онзи е тия неща не ги разбира ,оти е 100 години преди маймуните .
Коментар
-
Инвесторе, препоръка и заръка е, максимално често да банваш Сополов
Проблемът при него е ,че не е само глупав,но и неграмотен ...
Който иска да се заяжда в някоя от темите е добре да влиза за малко, изливайки си "душата" , но след това веднага да излиза и поне( 3 )три дни след това, да не чете кво са му отговорили . Ама онзи е тия неща не ги разбира ,оти е 100 години преди маймуните .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Силова има но, тя е лична - поне виждаш, кой се намесва. А тук нещата са безлични - някой си трие зад кадър, и никаква обратна връзка, никаква отчетност, такива работи. Обаче, който и да го прави, си е мечешка услуга. Сякаш сме я в Китай, я в северна Корея, или, максимум, в Русия. Жалка работа. Скучна, тъпа, безнадеждна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеА аз не забелязвам - дали да не ходя по доктори? - движение по неколкократно поставяния от мен въпрос за цензурата и свободата на словото.
- Нещо лошо ли казах, Инвесторе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнениеЩе е от полза за форума, но не и за тях.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИнвесторе,
Защо не се възползвате от последните достижения на науката? ето тук сте пуснали една новина, мисля че трябва незабавно да закупите софтуера. Колкото и да струва ще е от голяма полза за форума.
Коментар
Коментар