IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Един въпрос.....
    Защо е заклучена темата за Химимпорт....Много се учудих.
    "или добро , или нищо"

Коментар

• Един въпрос.....
      Защо е заклучена темата за Химимпорт....Много се учудих.

Коментар

• Ууу!
        Яко триене

----------------------
        ПП. Даже изчезнаха забележките "Изтрито от Амстердам" и там още някой мод.

Яко триене
        Last edited by vmankov; 01.12.2011, 22:37.

Коментар

• Господа,инвестори,ако ще се обиждаме ,псуваме,плюем,от вас зависи мача да се свири поравно.Щом толерирате арогантни милиционери/визирам конкретно йосиф/ да ръсят помия ,трябва да е разрешен подобаващ отговор.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Това е разбираемо, ама все пак нека да има някакъв баланс. Пък както гледам навсякъде го въведоха това, а пък те рекламодателите трева пасат, нали така.
            на мен ми е екстра, практика е в 90% от всички финансови сайтове. помага ми да си чета неща на части като не ми стига времето

от мобилния пък си е направо страхотно удобство

с две думи - по-скоро е полезно

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
              Трябва да има повече импресии, няма как.
              Това е разбираемо, ама все пак нека да има някакъв баланс. Пък както гледам навсякъде го въведоха това, а пък те рекламодателите трева пасат, нали така.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Неясно защо, обаче, имат и някакво разминаване със сървърите на Vivacom, та, през 5-10 "импресии", ми се налага да трия кеша и бисквитките, дано ме хареса системата и не ми скрива страници, отговори, теми...не може ли по въпроса да се направи нещо? Не просто дразни, ами прави работата непроизводителна.

Коментар

• Трябва да има повече импресии, няма как.

Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                  Инвесторе, това дето го въведохте със странирането почва да придобива размери на извращение.
                  Повече от 2 стр. статия вече е прекалено - обърнах се на идиот да кликам, за да прочета една статия.
                  Вижте си и тази статия http://www.investor.bg/news/article/126855/334.html ,
                  още малко и ще направите всеки абзац страница - айде малко по-рационално.

Коментар

• Инвесторе, това дето го въведохте със странирането почва да придобива размери на извращение.
                    Повече от 2 стр. статия вече е прекалено - обърнах се на идиот да кликам, за да прочета една статия.
                    Вижте си и тази статия http://www.investor.bg/news/article/126855/334.html ,
                    още малко и ще направите всеки абзац страница - айде малко по-рационално.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Инвесторе, препоръка и заръка е, максимално често да банваш Сополов

Проблемът при него е ,че не е само глупав,но и неграмотен ...

Който иска да се заяжда в някоя от темите е добре да влиза за малко, изливайки си "душата" , но след това веднага да излиза и поне( 3 )три дни след това, да не чете кво са му отговорили . Ама онзи е тия неща не ги разбира ,оти е 100 години преди маймуните .
                      Що обиждаш бре

Коментар

• Инвесторе, препоръка и заръка е, максимално често да банваш Сополов

Проблемът при него е ,че не е само глупав,но и неграмотен ...

Който иска да се заяжда в някоя от темите е добре да влиза за малко, изливайки си "душата" , но след това веднага да излиза и поне( 3 )три дни след това, да не чете кво са му отговорили . Ама онзи е тия неща не ги разбира ,оти е 100 години преди маймуните .
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Силова има но, тя е лична - поне виждаш, кой се намесва. А тук нещата са безлични - някой си трие зад кадър, и никаква обратна връзка, никаква отчетност, такива работи. Обаче, който и да го прави, си е мечешка услуга. Сякаш сме я в Китай, я в северна Корея, или, максимум, в Русия. Жалка работа. Скучна, тъпа, безнадеждна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            А аз не забелязвам - дали да не ходя по доктори? - движение по неколкократно поставяния от мен въпрос за цензурата и свободата на словото.

- Нещо лошо ли казах, Инвесторе ?
                            Радвай се, че има силова цензура.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
                              Ще е от полза за форума, но не и за тях.
                              абе стараят се Инвестора в това отношение, ама все пак нали трябва и на управляващите да правят мили очи, та балансът е трудничък. Факт е , че тема Политика е толкова осрана, че като влезе нормален човек да драсне 2 реда и веднага следва флууд от 15-20 поста копи-пейст или му обясняват какъв тъп комунист е, че просто ти се отшява да пишеш....
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Инвесторе,

Защо не се възползвате от последните достижения на науката? ето тук сте пуснали една новина, мисля че трябва незабавно да закупите софтуера. Колкото и да струва ще е от голяма полза за форума.
                                Ще е от полза за форума, но не и за тях.

Коментар

Working...
                                X